Hoe Google Foto's over te zetten naar iCloud

Inhoudsopgave:

Hoe Google Foto's over te zetten naar iCloud
Hoe Google Foto's over te zetten naar iCloud
Anonim

Wat te weten

  • Desktop: Ga naar Google Takeout. Klik op Deselecteer alles en vink Google Photos > Volgende stap > Eenmaal exporteren aan > Export maken.
  • Mobiel: Ga naar Google Takeout. Volg de bovenstaande stappen of selecteer foto's afzonderlijk in de Google Foto's-app.
  • Importeren in iCloud: Log in op iCloud > kies Photos > selecteer het uploadpictogram > kies de foto's die u aan iCloud wilt toevoegen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw foto's kunt exporteren vanuit Google Foto's en ze vervolgens rechtstreeks in iCloud kunt importeren.

Bottom Line

Het korte antwoord hier is ja, maar niet direct. Er is geen eenvoudige overdrachtsknop om alles op magische wijze van Google Foto's naar iCloud te verplaatsen. Er zijn echter een aantal manieren waarop u uw inhoud die in Google Foto's is opgeslagen, kunt verplaatsen naar de cloudservice van Apple. We zullen hieronder een aantal verschillende methoden schetsen, te beginnen met wat als de gemakkelijkste kan worden beschouwd.

Alle Google-foto's in één keer downloaden

De eenvoudigste methode om uw Google Foto's te verplaatsen, is door alle inhoud die u in de service van Google heeft opgeslagen in één stap te downloaden. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  1. Op een pc of Mac opent u een browser en navigeert u naar de Takeout-site van Google.
  2. Als u alleen uw foto's en video's wilt exporteren, klikt u op Deselecteer alles.

    Image
    Image
  3. Scroll naar beneden en vink Google Photos. aan

    Image
    Image
  4. Klik op Volgende stap om door te gaan naar het volgende deel van de export.
  5. Nu kun je aanpassen hoe vaak je foto's en video's wilt exporteren, evenals de maximale bestandsgrootte en -indeling waarin je inhoud wilt hebben. Als je klaar bent, klik je op Create exportom je foto's en video's te downloaden.

    Image
    Image

Bepaalde foto's en video's van Google Foto's exporteren

Het is ook mogelijk dat je niet al je foto's en video's uit Google Foto's wilt verplaatsen. In dat geval kan het handig zijn om de inhoud die u wilt exporteren eenvoudig te selecteren en te downloaden van de Google Foto's-website. Zo doe je dat.

  1. Ga naar de fotosite van Google in een webbrowser.
  2. Zoek de foto's die u wilt exporteren en selecteer ze met het kleine vinkje in de bovenhoek van de afbeeldingen. U kunt ook alles markeren voor export door de meest linkse foto te selecteren en Shift ingedrukt te houden terwijl u helemaal naar de onderkant van de pagina scrolt.

    Image
    Image
  3. Zodra je alle afbeeldingen en video's hebt geselecteerd die je wilt exporteren, druk je op Shift+D op je toetsenbord of gebruik je het menu bovenaan de pagina en selecteer je Download.

    Image
    Image

Foto's exporteren vanaf uw telefoon

Volg deze stappen om bepaalde foto's uit de app op je telefoon te halen.

  1. Start de Google Foto's-app op je telefoon.
  2. Lang indrukken om foto's te selecteren die u wilt exporteren. U kunt ook een specifiek datumbereik kiezen om te downloaden met behulp van het ronde pictogram bovenaan.

  3. Tik vervolgens bovenaan op het pictogram voor delen. Het ziet eruit als een pijl naar boven.
  4. Selecteer Share om de foto's te exporteren via e-mail of andere services die uw telefoon mogelijk biedt.

    Image
    Image

Wat is de beste manier om mijn Google-foto's naar iCloud te verplaatsen?

Nu uw Google Foto's zijn geëxporteerd, is het tijd om te praten over het importeren in iCloud. De eenvoudigste manier om foto's in iCloud te importeren, is door gebruik te maken van de iCloud-website. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

  1. Navigeer in een webbrowser en log in op de iCloud-site.
  2. Selecteer Photos uit de rijen iconen.

    Image
    Image
  3. Klik op het uploadpictogram - het ziet eruit als een wolk met een opwaartse pijl erin.

    Image
    Image
  4. Kies alle foto's en video's die u in iCloud wilt importeren.

De Google Takeout-site exporteert uw foto's en video's naar mappen op basis van wanneer de inhoud is gemaakt. Daarom kunt u ze niet gewoon allemaal naar iCloud slepen en neerzetten. In plaats daarvan raden we aan om alle foto's en video's naar een enkele map te verplaatsen, zodat je ze allemaal tegelijk kunt selecteren.

FAQ

    Hoe zet ik Google Foto's over naar mijn galerij?

    Je kunt items van Google Foto's terugzetten naar de galerij-app van een Android-telefoon via de Prullenbak in Google Foto's. Selecteer de foto's die u verplaatst en selecteer vervolgens Herstellen. Het item keert terug naar de mappen waarin het zich bevond, inclusief uw galerij.

    Hoe zet ik Google Foto's over naar mijn computer?

    Je kunt Google Foto's naar de harde schijf van je computer verplaatsen door ze van de website te downloaden. Log in bij Google Foto's, beweeg uw cursor over de items die u wilt verplaatsen en selecteer het checkbox Zodra u alle gewenste items heeft gemarkeerd, klikt u op Download

Aanbevolen: