Hoe kijk je naar de State of the Union (2023)

Inhoudsopgave:

Hoe kijk je naar de State of the Union (2023)
Hoe kijk je naar de State of the Union (2023)
Anonim

De State of the Union (SOTU) is een jaarlijks evenement (met enkele uitzonderingen) waar de president van de Verenigde Staten een gezamenlijke zitting van het Congres toespreekt om hun prestaties in het afgelopen jaar te benadrukken en hun wetgevingsagenda voor de volgend jaar.

Alle grote omroepen dragen het evenement en het is gemakkelijk om State of the Union te livestreamen.

Evenementdetails

Datum: februari of maart 2023

Tijd: 18.00 uur PT/ 21.00 uur ET

Locatie: Huis van Afgevaardigden van de VS (gezamenlijke zitting van het Congres)

Channels: ABC, CBS, NBC, Fox, Fox News, CNN, MSNBC

Streams: YouTube, ABC.com, NBC.com, CBS.com, Fox.com, FoxNews.com, CNN.com, MSNBC.com

Wanneer een nieuwe president aantreedt, wordt zijn eerste toespraak tot een gezamenlijke zitting van het Congres niet The State of the Union genoemd, hoewel het een soortgelijk doel dient.

Hoe de State of the Union Live Stream te bekijken

De State of the Union is een van de zeldzame gevallen waarin alle grote omroepnetwerken en kabelnieuwsnetwerken laten vallen wat ze doen om exact hetzelfde evenement uit te zenden. Ze bieden elk hun eigen context en commentaar, maar je hebt echt veel verschillende keuzes als het gaat om te beslissen waar je de livestream van de State of the Union wilt bekijken.

Image
Image

Dit zijn uw belangrijkste opties voor het streamen van de State of the Union:

  • De officiële stream van het Witte Huis: deze stream is beschikbaar via het YouTube-kanaal van het Witte Huis. Het is gratis en het is een heel gemakkelijke optie, maar er is geen extra commentaar bij. Het zorgt gewoon voor de spraak, en dat is het.
  • Broadcast- en en kabelnetwerkwebsites: Elke zender die de State of the Union uitzendt, streamt deze ook live via hun website. Als je een kabelabonnement hebt, heb je gratis toegang tot deze streams. Sommige netwerken kiezen ervoor om hun streams gratis te maken voor iedereen tijdens de toespraak, maar dat is geen garantie.
  • Televisiestreamingdiensten: Diensten zoals YouTube TV en Hulu Met Live TV met lokale zenders en kabelnieuwsnetwerken zijn kabelsnijders een goede plek om de State of the Union te streamen. Je kunt de stream bekijken op je kanaal naar keuze, inclusief hetzelfde commentaar dat bij de uitzendingsversie is inbegrepen.

Streaming the State of the Union op YouTube

Image
Image

De gemakkelijkste manier om de State of the Union te streamen is op YouTube via het officiële YouTube-kanaal van het Witte Huis. Wanneer de State of the Union nadert, plaatst het Witte Huis een officiële link naar de livestream. Volg tot die tijd het YouTube-kanaal van het Witte Huis en je ontvangt automatisch een melding wanneer de stream live gaat.

Hoe de State of the Union te streamen met een kabelabonnement

Als je een kabelabonnement hebt of iemand bereid is je inloggegevens voor kabel of satelliet te geven, dan kun je de State of the Union gratis streamen vanaf een enorm aantal locaties. Sommige van deze bronnen bieden een gratis stream met of zonder kabelabonnement, maar je abonnement garandeert je toegang.

Om deze bronnen te gebruiken, moet u naar de aangegeven site navigeren en vervolgens inloggen met uw kabel- of satellietgegevens. In sommige gevallen, als uw internetprovider en kabelprovider hetzelfde zijn, wordt u automatisch aangemeld.

Naast de State of the Union-livestream, biedt elk van deze opties extra commentaar, context en andere inhoud die je niet krijgt als je alleen naar de standaard White House-livestream kijkt die beschikbaar is op YouTube.

Hier zijn enkele officiële sites waar je de State of the Union kunt streamen:

  • ABC.com: De officiële livestream van het ABC-netwerk.
  • NBC.com: De officiële livestream voor het NBC-netwerk en MSNBC.
  • Fox.com: De officiële livestream voor het Fox-netwerk.
  • Fox News Go: de officiële livestream voor Fox News.
  • CNNgo: de officiële livestream voor CNN.

Hoe de State of the Union te streamen zonder een kabelabonnement

Als je geen kabelabonnement hebt en je wilt de State of the Union met live commentaar bekijken, dan moet je je aanmelden voor een televisiestreamingservice. De meeste van deze services hebben ook een gratis proefversie die u kunt gebruiken om de State of the Union te streamen en te beslissen of u een televisiestreamingservice wilt gebruiken.

Deze diensten lijken veel op kabel, in die zin dat ze live toegang bieden tot dezelfde kanalen, maar ze zijn meestal minder duur en houden je niet vast aan een lang abonnement. Elke televisiestreamingservice heeft zijn eigen reeks kanalen, dus het belangrijkste is om degene te vinden die de kanalen biedt waarin u het meest geïnteresseerd bent.

Hier zijn de beste televisiestreamingdiensten om naar de State of the Union te kijken:

  • YouTube TV is de live televisiestreamingservice van Google. Dit is de beste keuze voor de State of the Union als u de keuze wilt hebben om te kijken op uw lokale zenders en de grote nieuwszenders via de kabel. Ze bieden ABC, CBS, Fox, NBC en meer in de meeste gebieden, naast Fox News, CNN en MSNBC. Ze bieden een gratis proefperiode.
  • Hulu + Live TV is de op één na beste keuze als je op zoek bent naar de mogelijkheid om lokale berichtgeving van de State of the Union te streamen. Het biedt lokale ABC-, CBS-, Fox- en NBC-kanalen in bijna net zoveel gebieden als YouTube TV, en voert ook de grote kabelnetwerken. Ze bieden een gratis proefperiode van 30 dagen.
  • DirecTV Stream was voorheen bekend als AT&T TV Now. Het heeft redelijk goede dekking voor lokale ABC-, CBS-, Fox- en NBC-stations. Ze hebben ook alle grote nieuwszenders. De vangst is dat sommige van hun plannen vrij duur zijn.
  • Sling TV is een geweldige optie omdat het de meest betaalbare service op deze lijst is, maar ze bieden alleen NBC en Fox aan in een zeer beperkt aantal markten. Hun betaalbare Sling Blue-abonnement omvat echter CNN, Fox News en MSNBC, dus het is een goede optie als u niet op zoek bent naar lokale dekking. Er is ook een gratis proefversie beschikbaar.

Aanbevolen: