De 7 beste Samsung Smartwatches van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste Samsung Smartwatches van 2022
De 7 beste Samsung Smartwatches van 2022
Anonim

Een smartwatch is een apparaat dat om de pols wordt gedragen, opmerkelijk veel lijkt op een conventioneel polshorloge, dat veel meer kan dan alleen de huidige tijd en datum weergeven. Meestal synchroniseren ze draadloos met een smartphone om mobiele meldingen, berichten, oproepwaarschuwingen en meer weer te geven. De smartwatches van Samsung zijn niet anders en ze passen naadloos bij Samsung-smartphones zoals de Galaxy-handsets, met name de Galaxy S20.

Smartwatches zijn er echt in alle soorten en maten, wat geweldig is omdat je de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste voor jou werkt. Er zijn ronde smartwatches, vierkante smartwatches en een hele reeks ontwerpen daartussenin. De smartwatches van Samsung zijn meestal rond en doen denken aan de ontwerpen uit het verleden van een meer traditioneel polshorloge, maar dat is niet altijd het geval. Sommige van de meer actieve en op fitness gerichte apparaten, zoals de Galaxy Fit-serie, lijken meer op een draagbaar bandtype (denk aan Fitbit-apparaten).

Er zijn veel redenen waarom je een Samsung smartwatch zou kopen en dragen. Misschien wilt u uw hartslag bijhouden of de calorieën die u tijdens een training verbrandt. Misschien wil je je telefoon op het aanrecht of ergens in de buurt laten liggen en de inkomende berichten op je pols lezen. Misschien wil je je slaapcyclus bijhouden en kijken of je een gezonde hoeveelheid slaap krijgt.

Al deze scenario's zijn mogelijk met een van Samsung's smartwatches. Omdat er veel verschillende apparaten zijn, moet u iets kunnen vinden dat bij u past. We hebben alle beste Samsung-smartwatches verzameld en hieronder in meer detail uitgesplitst.

Beste algemeen: Samsung Galaxy Watch3

Image
Image

De Galaxy Watch3 keert terug naar zijn roots en lijkt veel op de originele Galaxy Watch: ze lijken op elkaar en hebben zelfs dezelfde processor. Het is verkrijgbaar in maten van 41 millimeter of 45 millimeter, die beide worden geleverd met Bluetooth- of LTE-connectiviteit. Als je kiest voor het LTE-model, kun je je telefoon achterlaten en toch bellen, sms'en, media streamen en meldingen ontvangen vanaf het horloge.

Over het algemeen is het dunner en lichter dan eerdere modellen, dus het voelt geweldig om te dragen, zelfs als je een kleinere pols hebt. Het grotere model van 45 millimeter heeft een grotere batterij, dus hij gaat tot 56 uur mee op een enkele lading, vergeleken met 43 uur voor het kleinere formaat.

Het levendige en mooie Super AMOLED-display zorgt ervoor dat de inhoud op het scherm er geweldig uitziet, en het is helder genoeg om zelfs bij daglicht te zien. Het volgt een hele reeks gezondheidsstatistieken, waaronder SPO2 (bloedzuurstofniveaus), hartslag, stress, slaap, afstand en verbrande calorieën. Valdetectie is ook aan boord voor degenen die het nodig hebben.

De ring draait en fungeert als een geïmproviseerde controller om door menu's en opties te bladeren. Het werkt goed en is gemakkelijk om selecties te maken, en het is ook een aanvulling op het responsieve touchscreen. Over het algemeen is de Galaxy Watch3 een van de beste die momenteel op de markt is, de tweede alleen voor de Apple Watch. Als u een Samsung-smartphone of een Android-apparaat bezit, is de Watch3 de betere en meer compatibele optie.

Schermgrootte: 1,4 inch | Gewicht: 1,9 gram | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE | Batterijgrootte: 340mAh | Batterijlevensduur: 2 tot 3 dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

"De Samsung Galaxy Watch3 is een aantrekkelijke, premium smartwatch met klassieke polshorloge-styling en een unieke benadering van navigatie." - Andrew Hayward, producttester

Image
Image

Beste voor sport: Samsung Galaxy Watch Active2

Image
Image

De Samsung Galaxy Watch Active2 is ontworpen voor een sportievere levensstijl, met tal van functies voor het volgen van gezondheid en fitness en een lichter ontwerp in vergelijking met sommige van de andere premiummodellen. Het wordt geleverd in roestvrij staal of aluminium, met opties om te kiezen tussen een siliconen sportband of een leren band.

Er zijn ook twee maten beschikbaar, waaronder 40 millimeter en 44 millimeter. Zoals de meeste smartwatches van Samsung, wordt het aangedreven door het Tizen-besturingssysteem en heeft het een Exynos 9110-processor erin. Het 1,4-inch Super AMOLED-scherm ziet er helder en levendig uit en is vergelijkbaar met de Watch3-modellen.

Automatisch volgen van hardloopsessies en trainingen is aan boord, met ondersteuning voor het bewaken van ECG, bloeddruk, slaap, stressniveaus en nog veel meer. Sommige functies zijn echter alleen compatibel met Samsung-smartphones, zoals ECG en bloeddrukmonitoring.

Verbindingsopties omvatten Bluetooth, Wi-Fi en LTE, hoewel de LTE alleen beschikbaar is in de roestvrijstalen variant. Over het algemeen is het gebruiksvriendelijk en een uitstekend instappunt voor iedereen die wil overstappen van een fitnessband naar een smartwatch, of direct in de smartwatch-ervaring wil springen.

Schermgrootte: 1,4 inch | Gewicht: 1,48 gram | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE, GPS, NFC | Batterijgrootte: 340mAh | Batterijlevensduur: 2 tot 3 dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

"De Samsung Galaxy Watch Active2 is gestroomlijnd, sportief en eenvoudig te navigeren." - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Beste voor de gezondheid: Samsung Galaxy Fit2

Image
Image

De Galaxy Fit2 is geen smartwatch, maar een fitnessband of tracker (vergelijkbaar met een Fitbit). Het bevat echter veel van dezelfde functies als een horloge, zoals mobiele meldingen en verschillende waarschuwingen.

De Fit2 is het nieuwste model in de serie, met een gebogen AMOLED-display en een uitstekende batterijduur. Het gaat tot 15 dagen mee op een enkele lading, veel meer dan wat de meeste smartwatches bieden. De siliconen band is verkrijgbaar in een paar kleuren, zodat je je stijl kunt personaliseren.

Het is waterbestendig tot 5ATM of 50 meter, wat betekent dat je het in het zwembad kunt gebruiken of onder de douche kunt nemen. Het synchroniseert met mobiele apparaten via Bluetooth, maar bevat geen andere connectiviteit zoals GPS, NFC of ondersteuning voor mobiel betalen.

Het is lichtgewicht, past op bijna elke pols en is supergemakkelijk te gebruiken. Het is een van de beste opties voor mensen die een op fitness gericht apparaat willen dat meer draait om gezondheid, een actieve levensstijl en slim volgen. De veel betere batterijduur is ook ideaal als u niet elke nacht een horloge wilt opladen.

Schermgrootte: 1,1 inch | Gewicht: 0,74 gram | Connectiviteit: Bluetooth | Batterijgrootte: 159mAh | Batterijlevensduur: 15 dagen | Waterbestendigheid: tot 50 meter (5ATM)

“Als je op zoek bent naar een eenvoudige tracker die niet veel geld kost of je niet overspoelt met te veel opties, dan is de Fit2 een geweldige keuze.” - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Beste traditionele: Samsung Gear S3 Classic Smart Watch voor heren

Image
Image

De Gear S3 Classic is voor iedereen die een smartwatch wil die er niet uitziet als een smartwatch. Het heeft een meer gedistingeerde uitstraling en lijkt een standaard polshorloge te zijn. Het heeft een opvallende roestvrijstalen behuizing, met een premium lederen band.

Van bijzonder belang is de roterende ring, die fungeert als een analoge controller, en de twee kroonknoppen aan de zijkant. Behalve het 1,3-inch touchscreen-display, is er geen enkele indicatie dat het een slim apparaat is.

Inside is een 380mAh-batterij die 2 tot 3 dagen gebruik biedt op een enkele lading, wat teleurstellend kan zijn, maar ook vergelijkbaar is met de meeste vergelijkbare modellen. Het heeft wel GPS aan boord om de huidige locatie te pingen, en het zal een hele reeks fitnessstatistieken volgen, zij het met twijfelachtige nauwkeurigheid.

Het heeft een ingebouwde luidspreker en microfoon om oproepen op afstand aan te nemen en ondersteunt Samsung Pay, evenals mobiele en app-gebaseerde meldingen. Laten we echter duidelijk zijn: de toegevoegde functies zijn een leuke touch, maar ze zouden niet de belangrijkste reden zijn waarom u dit horloge zou krijgen. De Gear S3 Classic is voor degenen die het beste van twee werelden willen: een stijlvol horloge waarin ook slimme functies zijn ingebouwd.

Schermgrootte: 1,3 inch | Gewicht: 2,08 gram | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, GPS | Batterijgrootte: 380mAh | Batterijlevensduur: 2 tot 3 dagen | Waterbestendigheid: IP68 (tot 1,5 meter)

“Stijl boven functie heerst hier, maar er zijn tal van fatsoenlijke functies aan boord om aan de bijnaam van de smartwatch te voldoen.” - Briley Kenney, technisch schrijver

Beste voor vrouwen: Samsung Galaxy Watch3 in Mystic Bronze

Image
Image

Hoewel dit de Samsung Galaxy Watch3 is, is het belangrijk op te merken dat het Mystic Bronze-model iets anders is. Het heeft een lichtgewicht en slank ontwerp en wordt geleverd met een bijpassende premium lederen band. De bronzen, bijna roségouden kleur is ook veel uitnodigender in vergelijking met de mannelijke volledig zilveren en gunmetal stijlen. De zachtere afwerking en het iets dunnere ontwerp is ideaal voor kleine polsen.

Het bevat allemaal dezelfde functies, zoals automatische workout-tracking, hartgezondheid, fitnessmonitoring en slaaptracking. Er is een LTE-variant beschikbaar, maar verder wordt deze geleverd met Bluetooth 5.0 en GPS-connectiviteit.

Het 1,2-inch Super AMOLED-scherm is mooi en levendig. Het bevat ook 1 GB RAM en 8 GB interne opslag. De batterij gaat ongeveer 2 tot 3 dagen mee op een enkele lading, afhankelijk van welke functies je hebt active-LTE leegt de batterij veel sneller.

Schermgrootte: 1,2 inch | Gewicht: 1,7 gram | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC | Batterijgrootte: 340mAh | Batterijlevensduur: 2 tot 3 dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

Beste robuuste: Samsung Gear S3 Frontier

Image
Image

De robuuste Samsung Galaxy Gear S3 Frontier is duurzaam, omvangrijk en gemaakt voor buitenlevens. Dat is waarschijnlijk de reden waarom onze recensent, Yoona Wagener, het een beetje te groot vond voor haar pols.

Het heeft een stalen draaibare ring met afmetingen langs de randen - net zoals je zou zien met een traditioneel buitenvriendelijk horloge. Het prachtige 1,3-inch AMOLED-display is ontworpen om aan te blijven, dus er is altijd iets om naar te kijken op de wijzerplaat, en de batterij gaat nog steeds tot vier dagen mee.

Yoona was misschien niet dol op het formaat, maar ze hield wel van de buitenlook en de grote weerstanden, waaronder bescherming tegen water, stof en stoten. Hij kan meldingen ontvangen, oproepen aannemen en zelfs handsfree bellen dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Samsung Pay, fitness-tracking en verschillende sportmodi ronden de lijst met functies af. Onthoud dat dit ding een beetje omvangrijk is en meer weegt dan vergelijkbare modellen, dus het is beter voor grotere polsen en mensen die het grootste deel van hun dagen in de wildernis doorbrengen.

Schermgrootte: 1,3 inch | Gewicht: 2,22 gram | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC | Batterijgrootte: 380mAh | Batterijlevensduur: 3 tot 4 dagen | Waterbestendigheid: IP68 (tot 1,5 meter)

"Het is een stevig en stevig horloge, maar dat betekent ook dat het een kleinere pols kan overweldigen." - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Beste budget: Samsung Gear Sport

Image
Image

Hoewel de Samsung Gear Sport een lovenswaardige smartwatch is, is het belangrijk om erop te wijzen dat het een ouder apparaat is en dat de beschikbaarheid mogelijk beperkt is. Het zal buitengewoon moeilijk zijn, zelfs onwaarschijnlijk, dat u een gloednieuw, ongeopend model zult vinden.

Dat gezegd hebbende, de Gear Sport is een betaalbare en veelzijdige smartwatch met een 1,2-inch Super AMOLED-display. Hij heeft een lichtgewicht en sportieve uitstraling, vergelijkbaar met de Active2, maar is ook wat stijlvoller dankzij het stalen design. Het is stofdicht en waterbestendig (tot 5 ATM), dus het is een goed horloge om te dragen tijdens het sporten, hardlopen of sporten.

Het compacte ontwerp maakt het een goede pasvorm voor kleinere polsen, en de siliconen band is rekbaar en toch comfortabel. Het heeft een ingebouwde stappenteller om stappen bij te houden, fitness- en gezondheidsstatistieken te volgen en sms-, e-mail-, app- en oproepmeldingen te ontvangen. Bluetooth 4.2 is de draadloze connectiviteit binnenin, in tegenstelling tot 5.0 voor de Watch3. Wi-Fi en GPS zijn ook aan boord. Het ondersteunt zelfs Samsung Pay, dus je kunt bestellingen met je pols betalen. Met zijn 300mAh-batterij kan het horloge tot zeven dagen meegaan en biedt het een van de betere reeksen.

Schermgrootte: 1,2 inch | Gewicht: 2,37 gram | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC | Batterijgrootte: 300mAh | Batterijlevensduur: 5 tot 7 dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

“Het is strak, het is functioneel en het prijskaartje is veel redelijker dan sommige van de vlaggenschipmodellen, vooral omdat het fitness-tracking, NFC-betaling en waterbestendigheidsondersteuning heeft.” - Briley Kenney, technisch schrijver

Samsung's nieuwste smartwatch, de Galaxy Watch3 (bekijk bij Amazon), is onze topkeuze omdat hij stijlvol is, comfortabel om te dragen en de lat hoger legt met zijn uitstekende lijst met functies. Bovendien is het verkrijgbaar in een paar verschillende stijlen en maten, dus er is ruimte om het horloge speciaal voor jou te personaliseren. Het houdt fitness- en gezondheidsstatistieken bij, geeft meldingen en berichten weer en bevat zelfs mobiele betalingsopties, zodat u snel kunt betalen met uw horloge.

Als je geïnteresseerd bent in iets sportievers, bekijk dan de Samsung Galaxy Watch Active2 (bekijk op Amazon). Het is meer op fitness gericht en ontworpen voor diegenen die een actieve, door training geleide levensstijl leiden.

Over onze vertrouwde experts

Briley Kenney woont in de altijd opwindende staat Florida, waar hij werkt als freelance copywriter en technologieliefhebber. Hij is al zijn hele leven in de buurt van computers en elektronica, wat hem veel ervaring en kennis in het veld heeft opgeleverd. Zijn expertisegebieden omvatten consumentenelektronica, zoals smartwatches.

Yoona Wagener is een schrijver over technologie en handel. Ze heeft verschillende randapparatuur, laptops, hoofdtelefoons en wearables voor Lifewire getest, waaronder een aantal van de Samsung-smartwatches op deze lijst.

Andrew Hayward is een in Chicago gevestigde tech-recensent die eerder is gepubliceerd op TechRadar, Stuff, Polygon en Macworld. Hij heeft een aantal van onze beste smartwatches en wearables behandeld, waaronder de Samsung Galaxy Watch, die hij prees om zijn draaibare ring en eenvoudige navigatie.

FAQ

    Wat is de nieuwste Samsung smartwatch?

    De meest recente smartwatch die Samsung heeft uitgebracht, is de Galaxy Watch3, in verschillende stijlen. Een ander recent horloge van Samsung is de Galaxy Watch Active2, een update van het originele Watch Active-model.

    Kun je oproepen beantwoorden op Samsung Galaxy smartwatches?

    Het hangt af van het model in kwestie, maar ja, je kunt oproepen beantwoorden op de meeste smartwatches en slimme apparaten van Samsung. Houd er rekening mee dat u de oproep niet op alle horloges kunt beantwoorden. Nadat u de oproep hebt aangenomen, wordt u mogelijk doorgestuurd naar uw verbonden telefoon waar u het gesprek moet voortzetten.

    De Samsung Galaxy Gear S2 kan oproepen rechtstreeks op het horloge aannemen, zoals bij de meeste LTE- en mobiel-ready horloges. Smartwatches met een actieve mobiele verbinding hoeven zelfs niet te worden gesynchroniseerd met een smartphone om de netwerkfuncties te gebruiken. Ze kunnen rechtstreeks oproepen, berichten en waarschuwingen ontvangen.

    Kun je je telefoon thuis laten en je Samsung-horloge gebruiken?

    Sommige Samsung-smartwatches blijven werken zonder dat er een telefoon is aangesloten, maar dit hangt af van de draadloze connectiviteit. 3G- en 4G-ready horloges gebruiken een mobiele netwerkverbinding, net als een telefoon, en hebben een simkaart.

    Als je horloge een simkaart heeft en verbinding maakt met mobiele netwerken, ja, dan kun je het apparaat zonder telefoon gebruiken, wat betekent dat je je telefoon thuis kunt laten. Sommige dingen die u kunt doen op een Samsung-smartwatch met 4G-toegang, zijn onder meer muziek streamen, oproepen aannemen en berichten ontvangen en beantwoorden.

Image
Image

Waar u op moet letten bij Samsung Smartwatches

Maat

Bijna alle smartwatches, van de Samsung Galaxy Watch3-lijn tot de Apple Watch, zijn er in verschillende maten. Zo is de Galaxy Watch3 te bestellen in de maten 41 millimeter of 45 millimeter. Dit heeft niet alleen invloed op de maat van het polsbandje, maar ook op het toestel in kwestie, namelijk het display. Over het algemeen is een groter horloge duurder en er zijn aanvullende overwegingen, zoals een batterij die langer meegaat, een groter scherm en soms krachtigere interne hardware.

Connectiviteit

Zoals de meeste moderne apparaten zijn er verschillende soorten connectiviteit of draadloze verbindingen beschikbaar voor smartwatches en fitnessbanden. De meest voorkomende zijn 4G LTE (mobiele netwerken), Wi-Fi en Bluetooth. Een 4G-ready smartwatch zal altijd Wi-Fi en Bluetooth bevatten. Een apparaat met alleen wifi biedt echter geen ondersteuning voor mobiele connectiviteit voor 3G- en 4G-netwerken - het kan nog steeds Bluetooth bevatten. Hoewel dit verwarrend kan lijken, zullen alle fabrikanten van smartwatches duidelijk de connectiviteit voor hun product(en) vermelden. Kies het draadloze medium dat het beste bij u past.

Sommige apparaten kunnen ook GPS bevatten, wat betekent dat de smartwatch GPS-tracking-ondersteuning heeft ingebouwd en geen telefoon nodig heeft om de locatie te volgen. Wees ook op uw hoede voor 5G-smartwatches, want die zijn zeker aan de horizon.

"Fitnesstrackers meten niet direct hoeveel calorieën je verbrandt - ze schatten het. De meeste trackers doen dit door aanwijzingen zoals je hartslag en de intensiteit van je bewegingspatronen samen te stellen om te schatten hoeveel energie je verbruikt op een gegeven moment besteden." - Caroline Kryder, hoofd wetenschapscommunicatie bij Oura

Batterijlevensduur

De smartwatches van tegenwoordig kunnen een halve dag tot een hele dag of langer meegaan. Veel factoren beïnvloeden de levensduur van de batterij, zoals de software, interne hardware, de grootte van het scherm en de grootte van de batterij. Houd bij het kiezen van een smartwatch rekening met hoe lang je wilt dat het apparaat op zijn minst meegaat. Als u het bijvoorbeeld meerdere dagen nodig heeft, beperkt u uw opties. Je kunt dus beter een minder krachtig apparaat zoeken, zoals een fitnesstracker, in plaats van een smartwatch van volledige grootte.

Aanbevolen: