De 9 beste smartwatches voor vrouwen van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste smartwatches voor vrouwen van 2022
De 9 beste smartwatches voor vrouwen van 2022
Anonim

De beste smartwatches voor vrouwen hebben veel gemeen met onze algemene verzameling van de beste smartwatches. Ondanks dat ze functies hebben die op vrouwen zijn gericht, zoals het volgen van de menstruatiecyclus en kleine pasvormen, zijn dit geweldige apparaten voor iedereen. De smartwatches op deze lijst fungeren als metgezellen voor uw smartphones en ze zitten boordevol sensoren waarmee u hartslag, bloedzuurstofniveaus, slaapregistratie, stress, algemeen welzijn en meer kunt volgen.

Smartwatch-besturingssystemen zijn onder meer Apple Watch OS, Samsung's Tizen, Fitbit OS en Google Wear. Ze bieden allemaal een geweldige reeks functies en kunnen verschillende prijspunten bereiken, maar als je meer op fitness bent gericht en een stand-alone LTE- en GPS-connectiviteit wilt om je runs bij te houden, neem dan ook een kijkje in onze lijst met de beste fitness-trackers.

Lees zonder verder oponthoud verder om de beste smartwatches voor vrouwen te zien.

Beste algemeen: Fitbit Versa 3

Image
Image

De Fitbit Versa 3 is misschien wel een van de beste, meest veelzijdige Fitbit-apparaten op de markt, naast de Fitbit Sense boordevol functies. Het beschikt over ingebouwde GPS, heeft een aantrekkelijk ontwerp met een AMOLED-display en wordt geleverd met een lichtgewicht en comfortabele riem. Onze recensent vond het gemakkelijk om een hele dag te dragen en had er geen probleem mee om ermee te slapen.

Afgezien van het mooie uiterlijk, is de Fitbit Versa 3 sterk gericht op wellness. De smartwatch kan uw hardloopsessies volgen, uw hartslag en slaapschema volgen en uw trainingen en activiteiten volgen. Het heeft ondersteuning voor slimme stemassistenten, kan muziek opslaan en afspelen. Het heeft niet de meer geavanceerde sensoren die SPO2- en stressniveaus volgen, zoals de Fitbit Sense, maar de batterijduur van zes dagen is een uitstekende afweging.

Maat: 1,59 inch | Gewicht: 1.5oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: 6+ dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

"In echte Fitbit-merkmode ondersteunt de Fitbit Versa 3 wellness op een grootse manier." - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Beste Wellness: Samsung Galaxy Watch Active2

Image
Image

De Galaxy Watch Active2 is de nieuwste en beste versie van deze fitness-smartwatch van Samsung. Deze wearable die compatibel is met Android en iOS heeft nu verbeterde sensoren, ingebouwde GPS en meer opties voor afmetingen dan zijn voorganger. Onze Galaxy Watch Active2-recensent vond de pasvorm comfortabel en ideaal om de hele dag te dragen. De band is ook vervangbaar voor meer formele stijlen.

Hoewel de meeste wearables tevreden zijn met een stappenteller, kan de Galaxy Watch Active 2 tot 39 verschillende fitnessactiviteiten volgen, variërend van fietsen tot roeien of zwemmen. Vanaf februari van dit jaar biedt Samsung's gezondheidsapp nu ook het volgen van de menstruatiecyclus, een opvallend afwezige functie van de originele wearable.

Deze wearable is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de wijzerplaten van 40 als 44 mm, evenals verschillende banden die verkrijgbaar zijn in leer of zweetvriendelijk nylon. Maar er is een vrijwel onbeperkt aantal polsbandjes van derden voor deze wearable, waardoor deze bij bijna elke stijl past.

De Galaxy Watch Active 2 gaat meerdere dagen mee op een enkele lading en kan zelfs worden aangevuld met andere Samsung-apparaten via de handige Wireless PowerShare-functie.

Schermgrootte: 1,4 inch | Gewicht: 1.48oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE| Batterijlevensduur: 340mAh | Waterdichtheid: tot 50 meter

"De Active2 biedt een aanzienlijk voordeel ten opzichte van andere smartwatches met ingebouwde looppatroonanalyse." - Yoona Wagener, producttester

Beste voor Apple-gebruikers: Apple Watch Series 6

Image
Image

De nieuwe Apple Watch Series 6 bouwt voort op andere modellen met een aantal nieuwe verbeteringen in zowel hardware als software. Om te beginnen wordt het geleverd met een breed scala aan nieuwe koffer- en ontwerpopties, samen met enkele mooie nieuwe banden. Er zijn nu tal van manieren om de Apple Watch aan te passen aan uw stijl en gevoel voor mode. Daarnaast wordt hij geleverd met een nieuwe 64-bits dual-coreprocessor, waardoor hij 20% sneller is dan de Series 5. Dit zou je in staat moeten stellen soepeler door instellingen, menu's en apps te navigeren.

Het scherm is nog steeds een Retina-display dat altijd aanstaat, maar het is nu 2,5 keer helderder dan het scherm van de Series 5, waardoor het zonlicht beter zichtbaar is. Aan de softwarekant zijn er veel nieuwe functies toegevoegd aan watchOS 7. Je krijgt een oximeter om het zuurstofgeh alte in het bloed te meten, slaaptracking die slaapapneu kan detecteren, en een always-on hoogtemeter voor wandelen en klimmen om de hoogte te volgen. Een verbeterde draadloze chip (U1 Ultra Wideband) biedt ook verbeterde tracking en nauwkeurigheid voor Bluetooth en Wi-Fi.

Schermgrootte: 1,78 inch | Gewicht: 1.1oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE| Batterijlevensduur: De hele dag | Waterdichtheid: tot 50 meter

"Serie 6 is de beste Apple Watch tot nu toe, maar ook degene die de minste prikkel geeft om te upgraden als je het model van vorig jaar al hebt." - Andrew Hayward, producttester

Image
Image

Beste fitnesstracking: Garmin Forerunner 745

Image
Image

De Garmin Forerunner 745 is een geavanceerde fitnesstracker voor serieuze hardlopers en triatleten. Zoals veel prestatiegerichte Garmin-wearables, zit de Forerunner 745 boordevol sensortechnologie voor welzijnsmonitoring en trainingsanalyse. Geïntegreerde GPS, op GLONASS gebaseerde navigatie en een gyroscoop, hoogtemeter en optische hartslagsensor en pulsoximeter aan de pols leveren belangrijke inzichten zoals VO2 max, ademhalingsfrequenties, bloedzuurstofverzadiging en slaapkwaliteit. De Forerunner 745 synthetiseert deze gegevens terwijl hij u leert kennen om aanbevelingen te doen over hoe productief u traint, compleet met trainingssuggesties en voorspellingen van hersteltijd.

Deze gedetailleerde statistieken verschijnen op het apparaat en in meer detail op de bijbehorende Garmin Connect-app, die in harmonie met het apparaat werkt. De Forerunner 745 biedt royale aanpassingsmogelijkheden met verschillende wijzerplaten, aanpasbare widgets en workout-apps, evenals toegang tot de Garmin IQ app store voor andere handige integraties. Deze capabele trainingstracker voegt ook een paar handige connected details toe, waaronder smartphonemeldingen, muziekopslag aan boord van maximaal 500 nummers, Garmin Pay en een alarmsysteem voor noodgevallen.

Hoewel de Forerunner 745 geen touchscreen heeft, bieden vijf intuïtieve knoppen, een lampje en een zonreflecterend kleurendisplay gemakkelijke zichtbaarheid en controle tijdens de training en gedurende de dag. Het lichaam, hoewel stevig gebouwd, waterdicht tot 50 meter, en voorzien van substantieel siliconen, vezelversterkt polymeer en Gorilla Corning-glas, is niet onnodig omvangrijk voor kleinere polsen of dagelijks gebruik. Hoewel het ecosysteem en ontwerp gebruiksvriendelijk en aanpasbaar zijn, situeren het premium prijskaartje en de trainingsstatistieken dit apparaat als ideaal voor de doelgerichte gebruiker.

Schermgrootte: 1,65 inch | Gewicht: 1.66oz Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS | Levensduur batterij: Tot 7 dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter (3ATM)

"De trackingmogelijkheden van de Forerunner 745 zijn ronduit indrukwekkend." - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Beste sensoren: Fitbit Sense

Image
Image

De Fitbit Sense is het nieuwste smartwatch-model van het merk Fitbit en het is ook het meest technisch vooruitstrevend. Het is ontworpen met eersteklas materialen, waaronder hoogwaardig aluminium en roestvrij staal en een groter AMOLED-scherm met een Corning Gorilla Glass 3-afwerking en een always-on-optie. De Sense-band is ook een nieuwe naadloze en lichtgewicht infinity-stijl band, die zowel in kleine als grote maten verkrijgbaar is. Een ander uniek ontwerpaspect van deze wearable is de onopvallende knop die vrijwel onzichtbaar is, maar reageert op zowel lang als kort indrukken.

Afgezien van ontwerpinnovaties, heeft de Fitbit Sense een biosensorkern die aanwijzingen kan geven over welzijnsveranderingen. Nieuwe sensoren meten de huidtemperatuur, SPO2 (bloedzuurstofverzadiging) en zorgen voor een nog nauwkeurigere 24/7 hartslagmeting. De apparaat-exclusieve ECG-app brengt de Sense samen met de Apple Watch, en EDA-monitoring, die elektrodermale reacties volgt, stimuleert stressbeheersing gedurende de dag door reflecties en meditatiesessies te loggen.

Fitbit benadrukt ook de toevoeging van een hele reeks extra connectiviteitsfuncties, waaronder de mogelijkheid om te reageren op sms'jes en oproepen die worden ontvangen op Android-smartphones, muziekstreaming en opslag met premium Deezer- en Pandora-abonnementen, Fitbit Pay en Amazon Alexa en aanstaande Google Assistent-integratie. Dat komt bovenop GPS aan boord en ondersteuning voor meer dan 20 verschillende oefeningen en de stap- en hartslagregistratie die gebruikers hebben leren kennen en waarderen van Fitbit-wearables.

Onze productrecensent vond de batterijduur van het merk van meer dan zes dagen nauwkeurig en waardeerde de constant snelle oplaadtijden. Ze was minder onder de indruk van de GPS-consistentie, maar was een fan van de algemene welzijnsondersteuning van Sense en de mogelijkheid om langetermijntrends te bekijken via de bijbehorende Fitbit mobiele app.

Schermgrootte: 1,58 inch | Gewicht: 1.6oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: Tot 6 dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

"De Fitbit Sense stra alt het helderst als het gaat om gezondheids- en welzijnsondersteuning." - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Beste ontwerp: Fossil Juliana Smartwatch Gen 5

Image
Image

De stoere en stijlvolle ontwerpers van Fossil hebben alles uit de kast gehaald met hun Gen 5 Juliana Smartwatch. Deze door WearOS aangedreven smartwatch is een drastische verbetering ten opzichte van de vorige iteraties van Fossil, en biedt je alle functies die je gewend bent van wearables en combineert dat naadloos met een klassieke horlogestijl die kan worden aangepast voor een verscheidenheid aan gebruikers.

De Fossil Juliana beschikt nu over ingebouwde GPS-tracking en hartslag- en activiteitstracking mogelijk gemaakt door Google Fit, waardoor het een solide optie is voor fitness naast een effectief accessoire. Hoewel Google Fit het bijhouden van de menstruatiecyclus niet standaard ondersteunt, kan het nog steeds gegevens importeren uit apps van derden, zoals Clue of Glow, en de 8 GB aan opslagruimte aan boord biedt voldoende ruimte voor apps van derden en muziek.

Hoewel momenteel alleen verkrijgbaar in een 44 mm gezichtsformaat, is de Fossil Juliana verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en banden om elke look af te maken, waardoor het een uitstekend accessoire is ondanks de hoge prijs.

Schermgrootte: 1,28 inch | Gewicht: 3.5oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC | Batterijlevensduur: Meerdaagse batterij | Waterdichtheid: tot 30 meter

Beste waarde: Fitbit Versa 2 fitness-smartwatch

Image
Image

De Fitbit Versa 2 is een opmerkelijk capabele en complete smartwatch die een fractie kost van zijn Apple-analoog. Het goedkope alternatief voor het horloge van Apple is zowel een gekwalificeerde fitnesstracker als een smartwatch, compatibel met zowel iOS als Android.

Koppel het met je smartphone en je ontvangt al je oproepen, berichten en meldingen, plus het houdt dingen bij zoals je hartslag, slaap, menstruatiecyclus en activiteit. De batterij gaat ongeveer drie dagen mee op een enkele lading, wat uitzonderlijk is als je het vergelijkt met de Apple Watch, maar teleurstellend als je het vergelijkt met andere Fitbit-modellen. Maar als je hem niet hoeft op te laden, zou je hem waarschijnlijk nooit uitdoen omdat hij volledig waterdicht is, wat betekent dat je hem onder de douche kunt dragen (en zelfs in het zwembad), en ook zo comfortabel dat je ermee kunt slapen Aan.

Schermgrootte: 1,2 inch | Gewicht: 1.41 z Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: 6+ dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

"Met een enorme batterijcapaciteit, uitstekende functies voor fitnessliefhebbers en het extra voordeel van een paar extra smartwatch-achtige functies, is de Versa 2 een werkelijk indrukwekkende prestatie van Fitbit." - Jason Schneider, producttester

Image
Image

Beste accessoire: Michael Kors Access Gen 5E MKGO

Image
Image

De Michael Kors Access Gen 5E MKGO smartwatch combineert glamour en functionaliteit in een modieuze wearable. Het opvallende kenmerk is de pave noppen rond de massieve aluminium wijzerplaat van 43 millimeter. Andere accenten zoals de gemerkte zijknop en de rubberen band met drukknopen dragen bij aan de sportieve verfijning. Het kan geen kwaad dat deze smartwatch ook veilig is voor het douchen en zwemmen. Bovendien maakt de beschikbaarheid van talrijke stijlvolle wijzerplaten deze smartwatch aanpasbaar aan uw stemming of outfit.

Deze fashion-forward wearable beschikt ook over verschillende slimme details om in contact te blijven en actief te blijven, dankzij het Wear OS-platform. Profiteer van verschillende batterijmodi die de batterij sparen voor 24-uurs of meerdaags gebruik. Voorzieningen zoals de Theatermodus dimmen het scherm volledig, en Google Pay helpt je om je portemonnee thuis te laten als je wilt. U kunt ook op de hoogte blijven van al uw belangrijkste updates, of het nu gaat om uw favoriete sociale-mediaplatforms, sms'jes, e-mails of herinneringen voor het plannen.

Dit apparaat met microfoon houdt ook de Google Assistent-assistent bij de hand voor het instellen van herinneringen of het inchecken voor een agenda-update en biedt een snelle manier om oproepen direct vanaf je pols te beantwoorden. De Google Fit-suite met wellness-tools is beschikbaar om binnen- en buitentrainingen bij te houden, hoewel je je smartphone nodig hebt om een tethered GPS-verbinding te vinden voor op afstand gebaseerde activiteiten - en de nauwkeurigheid kan variëren. De Access Gen 5E kan ook de hartslag en slaapbasis controleren, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van 24 uur per dag dragen. Als het erop aankomt, zal deze stijlvol ogende wearable in stijl overgaan van de werkdag naar de sportschool.

Schermgrootte: 1,19 inch | Gewicht: 1.89 z Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: Tot 24 uur | Waterbestendigheid: tot 30 meter (3ATM)

"Deze feature-rijke smartwatch doet ook dienst als een statement mode-accessoire." - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Best Wear OS: Skagen Falster 3

Image
Image

De Skagen Falster 3 is een capabele Wear OS-smartwatch die wordt geleverd in een stijlvol pakket. Vooraan en in het midden heb je een rond 1,3-inch OLED-scherm met een resolutie van 416x416, wat neerkomt op een scherpe 328 pixels per inch. Afbeeldingen en grafische afbeeldingen zijn helder en het horloge wordt helder genoeg om gemakkelijk te kunnen lezen. Qua ontwerp krijg je een metalen behuizing en klikbare metalen nokken die als knoppen dienen, samen met een roterende kroon. De horlogebanden zijn vervangbaar en komen in verschillende materialen en soorten. Onder de motorkap heeft de Falster 3 een Snapdragon Wear 3100-processor die de klus voor de meeste apps en functionaliteit klaart.

Je zult ook geen functies vinden die ontbreken. De Falster 3 heeft hartslagmonitoring, GPS-tracking, NFC om te gebruiken voor Google Pay, waterbestendigheid tot 30 meter, integratie met Google Fit en verschillende sensoren zoals een hoogtemeter en gyroscoop. Het enige wat ontbreekt is een LTE-model.

Schermgrootte: 1,3 inch | Gewicht: 1.44oz Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, NFC | Batterijlevensduur: Op een dag | Waterbestendigheid: tot 30 meter (3ATM)

"De Falster 3 kan alle functies gebruiken die standaard in Google Fit zitten en een aantal Android-apps van derden." - Rebecca Isaacs, producttester

Image
Image

De beste smartwatch om te kopen is de nieuwe Fitbit Versa 3. Het wordt geleverd met een mooi, lichtgewicht ontwerp, een prachtig AMOLED-scherm en tal van functies voor het volgen van activiteiten. Als een goede tweede houden we van de Samsung Galaxy Watch Active2. Het heeft een slank en stijlvol ontwerp, kan hartslag, slaap en spO2 volgen en heeft een lange batterijduur met snel opladen.

Over onze vertrouwde experts

Jason Schneider heeft bijna tien jaar ervaring met het schrijven en beoordelen van technologie. Hij heeft een breed scala aan producten behandeld, van audioapparatuur tot laptops en wearables.

Yoona Wagener beoordeelt sinds 2019 producten voor Lifewire. Met een achtergrond in software en technologie is ze gespecialiseerd in sport- en fitnesstechnologie.

Ajay Kumar is Tech Editor bij Lifewire met bijna tien jaar ervaring in de branche. Hij heeft duizenden producten beoordeeld, van telefoons tot smartwatches en fitnesstrackers.

Rebecca Isaacs schrijft sinds 2019 voor Lifewire en ze is gepassioneerd over het testen van nieuwe gadgets.

FAQ

    Wat is de beste smartwatch voor Android?

    Google's Wear OS is het belangrijkste besturingssysteem voor Android-smartwatches, hoewel Samsung's Tizen OS ook compatibel is met alle Android-apparaten. We zijn partijdig bij de nieuwste release van Samsung, de Galaxy Watch3. Voor een meer Android-georiënteerde smartwatch houden we ook van de Skagen Falster 3.

    Wat is de beste Samsung smartwatch?

    De beste Samsung-smartwatch die momenteel verkrijgbaar is, is de Samsung Galaxy Watch3. Het is de nieuwste in de Galaxy Watch-serie en biedt een mix van fitness- en wellness-trackingfuncties, samen met activity tracking en nieuwere functies zoals een bloedzuurstofsensor. Voor een meer op fitness gericht apparaat zijn we een voorliefde voor de Galaxy Watch Active2. Het heeft niet dezelfde stijlvolle look, maar het is geweldig om mee te nemen naar de sportschool en te sporten.

    Wat is de beste smartwatch voor kinderen?

    De beste wearable voor kinderen is waarschijnlijk de Garmin Vivofit Jr. 2. Het is ontworpen voor kinderen en werkt als een fitnessband, zodat kinderen en ouders de activiteitsniveaus in de gaten kunnen houden. Behalve dat het je kind aanmoedigt om in beweging te blijven, heeft het ook een leuke stijl en een ingebouwd avonturenspel.

Waar u op moet letten bij smartwatches voor dames

Stijl

Je hoeft niet langer in te boeten aan esthetiek als het gaat om het kiezen van een smartwatch. Tegenwoordig is er een breed scala aan stijlen beschikbaar, van sportief tot techneut tot designer. Kies een optie waarvan je het niet erg vindt om regelmatig te pronken.

Prijs

Vroege smartwatches waren enorm duur, maar ze zijn in prijs gedaald en staan nu meer op één lijn met traditionele horloges. De meeste zweven in het bereik van $ 200, maar je kunt basisopties vinden voor slechts $ 30.

Functionaliteit

Het ziet er misschien cool uit, maar voegt je smartwatch echt waarde toe aan je leven? In de basis kunnen smartwatches uw activiteitsniveau en slaappatroon volgen. Meer geavanceerde modellen kunnen echter ook fungeren als een slimme assistent, die samenwerkt met uw telefoon om u op de hoogte te stellen van nieuwe berichten en aanstaande afspraken. Sommige hebben zelfs ondersteuning voor Apple Pay of Android Pay, zodat u nooit meer uw creditcard hoeft te gebruiken.

Aanbevolen: