Getest door experts: de 9 beste smartwatches in 2022

Inhoudsopgave:

Getest door experts: de 9 beste smartwatches in 2022
Getest door experts: de 9 beste smartwatches in 2022
Anonim

De beste smartwatches koppelen met je telefoon en fungeren als een tweede scherm voor meldingen, fitness-trackingfuncties en meer. Ze worden geleverd met een breed scala aan sensoren en wellnessfuncties, waarmee u hartslag, zuurstofgeh alte in het bloed, slaap, stress en meer kunt volgen.

Voor de meer outdoor-types kun je smartwatches krijgen met stand-alone LTE- en GPS-connectiviteit, waardoor het je runs kan volgen en muziekopslag aan boord kan bieden. Afhankelijk van je gebruikssituatie, wil je misschien een kijkje nemen in onze verzameling van de beste fitnesstrackers en de beste smartwatches voor vrouwen.

Als je een iPhone-gebruiker bent, is het eenvoudig - koop gewoon de Apple Watch Series 7. Lees anders verder voor onze keuzes.

Beste algemeen: Apple Watch Series 7

Image
Image

De Apple Watch Series 7 is nog steeds de beste allround smartwatch voor iPhone-gebruikers, met een nieuw, groter scherm dat echt een verschil maakt met wat al de beste smartphone was die er was.

Het heeft een robuuste reeks fitness-tracking- en gezondheids- en welzijnsfuncties, waaronder bloedzuurstof- en ECG-tracking. Voor het grootste deel is het een bescheiden update - maar onze tester ontdekte dat het scherm, 20% groter dan de Series 6, de Series 7 echt een stuk bruikbaarder maakt. Dankzij de brekingsranden lijkt het zelfs groter dan het in werkelijkheid is. Apple slaagde er zelfs in om er een volledig toetsenbord op te proppen, dat (slechts!) met één vinger te gebruiken is.

Elders zijn er enkele kleine updates voor de Series 6, maar niets om over naar huis te schrijven, met uitzondering van een nieuwe snellere oplaadkabel, waarvan Apple beweert (en onze tester is het daarmee eens) het horloge vanaf 0% kan opladen tot 80% in 45 minuten en tot 100% in 75 minuten. Aangezien het horloge je slaap kan volgen, is dit een nuttige opsteker - het betekent dat je het horloge 's nachts kunt dragen en 's ochtends voor het slapengaan of tijdens het douchen kunt opladen.

Op papier is het scherm hier echt de enige update. Maar gezien de Series 6 onze vorige keuze was, en nog steeds met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt, is dat geen ramp. Over het algemeen is dit ongetwijfeld de beste smartwatch op de markt, en het grotere scherm betekent dat het zelfs voor Series 6-bezitters een update is die het overwegen waard is.

Schermgrootte: 1,9 inch | Gewicht: 1.1oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE| Batterijlevensduur: De hele dag | Waterdichtheid: tot 50 meter

“De Apple Watch Series 7 is verreweg de beste Smartwatch op de markt, en het grotere schermformaat maakt het een aantrekkelijke upgrade voor bezitters van eerdere versies” - Mark Prigg, Product Tester

Beste voor nieuwe functies: Samsung Galaxy Watch3

Image
Image

De Samsung Galaxy Watch3 lijkt erg op het vorige Galaxy Watch-model (er is geen Galaxy Watch 2, gek genoeg), en kiest voor een traditioneel polshorloge-silhouet met een slimme roterende ring die je kunt gebruiken om door menu's te navigeren. Het ziet er gepolijst uit en voelt nog steeds zwaar aan, hoewel Samsung gelukkig bijna 10 gram van het grootste model heeft verloren door slimme afwerking en tweaks.

Minder geweldig is het feit dat de levensduur van de batterij ook is verkort, dat het app-ecosysteem ontbreekt en dat de prijs is gestegen met $ 70-80, afhankelijk van het model. Toch is het premium horloge van Samsung een goede optie, vooral voor Android-gebruikers. iOS-beperkingen maken het echter een zwakkere optie aan de iPhone-kant dan de rivaliserende Apple Watch Series 6 of Apple Watch SE, die beide profiteren van de nauwe integratie en sterke app-selectie van Apple.

Schermgrootte: 1,4 inch | Gewicht: 1,9 oz Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE | Batterijlevensduur: 340mAh | Waterdichtheid: tot 50 meter

"Samsung's kenmerkende roterende ring blijft het grootste bepalende element van de Galaxy Watch3, en het is een heel slimme manier om door de menu's van het horloge te navigeren." - Andrew Hayward, producttester

Beste fitnesstracking: Fitbit Versa 3

Image
Image

Als motivatie om te bewegen een worsteling is, kan de Fitbit Versa 3 je helpen je gewoontes te veranderen. Deze nieuwste versie van de populaire Versa 2 verdubbelt met meer gezondheidstools en verbonden functies die je actief houden en 24/7 inbellen. Hoogtepunten zijn onder meer nauwkeurigere Pure Pulse-technologie voor het volgen van de hartslag voor zowel de hartslag in rust als het meten van de hartslag in cardio- en andere actieve trainingszones. Je kunt ook doelen stellen rond dagelijkse intensiteitsminuten om ervoor te zorgen dat je je punten voor cardiovasculaire gezondheid ha alt. Een andere bondgenoot in uw hoek is de nieuwe GPS aan boord, waarmee u uw smartphone thuis kunt laten tijdens uw volgende fietstocht, wandeling of hardloopsessie.

Als je telefoon in de buurt is en de Fitbit-app actief is, kun je herinneringen instellen om op een bepaalde tijd met Amazon Alexa te beginnen met trainen en zelfs op sms'jes en oproepen reageren als je een Android-gebruiker bent. Android-gebruikers kunnen hun zweetsessies ook verbeteren door afspeellijsten rechtstreeks naar het apparaat te downloaden met Pandora- of Deezer-abonnementen. Voorlopig biedt de Spotify-app alleen controle over afspeellijsten terwijl de mobiele Spotify-app open en actief is. De bijbehorende Fitbit-app is ook de sleutel tot het ontsluiten van meer gedetailleerde statistieken over slaappatronen, hartslag en hoe actief je bent. Voor een nog diepere kijk op je gezondheid en statistieken zoals SPO2 (zuurstofniveaus in je bloed) in de loop van de tijd, heb je de nieuwe SPO2-wijzerplaat en het Fitbit Premium-abonnement nodig.

Onze productrecensent vond de Fitbit Versa 3 lichtgewicht en klein genoeg voor haar tengere pols, maar merkte wel problemen op met het reactievermogen van de knoppen en het touchscreen en enkele inconsistenties in het volgen van GPS. Over het algemeen vond ze het echter een solide motivator en wellness-tracker met een aantal aantrekkelijke slimme functies voor een behoorlijk niveau van connectiviteit.

Maat: 1,59 inch | Gewicht: 1.5oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: 6+ dagen | Waterdichtheid: tot 50 meter

"In echte Fitbit-merkmode ondersteunt de Fitbit Versa 3 wellness op een grootse manier." - Yoona Wagener, producttester

Beste waarde: Apple Watch SE

Image
Image

De Apple Watch SE is een goedkoper alternatief voor de eersteklas Apple Watch Series 6, waarbij een aantal belangrijke functies worden geschrapt en tegelijkertijd het prijskaartje wordt verlaagd. Vanaf $ 279 (vs. $ 399 voor de Series 6) behoudt de Apple Watch SE de meeste bekende functies van Apple's populaire smartwatch, inclusief robuuste fitness-tracking, communicatiefuncties, waterdichtheid en hartslagmeting.

Het verliest echter het altijd-aan-scherm van de Series 6 en Series 5 ervoor, waardoor het scherm wordt uitgeschakeld om energie te besparen wanneer je pols niet wordt opgetild. Het mist ook het elektrocardiogram (ECG) en bloedzuurstofsensoren, waardoor sommige van zijn gezondheidsdetectiemogelijkheden worden beperkt. Er zijn ook minder kleur- en materiaalopties beschikbaar voor de carrosserie, die uitsluitend in drie kleuren in aluminium wordt geleverd. Maar als de gezondheidssensoren geen groot verkoopargument zijn van de Apple Watch-ervaring voor jou, dan kun je veel geld besparen door voor het SE-model te gaan.

Schermgrootte: 1,78 inch | Gewicht: 1.27oz Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE| Batterijlevensduur: Tot 18 uur | Waterdichtheid: tot 50 meter

"De Apple Watch is in de loop van de tijd geleidelijk een robuuster en nuttiger draagbaar apparaat geworden, en het SE-model biedt nog steeds het overgrote deel van die ervaring tegen de lagere instapprijs." - Andrew Hayward, producttester

Beste voor actieve Samsung-gebruikers: Samsung Galaxy Watch Active2

Image
Image

De Samsung Galaxy Watch Active2 is een geweldige keuze voor op fitness gerichte Samsung-gebruikers die veel van dezelfde activa willen die de Apple Watch biedt. Onze recensent, Yoona, ontdekte dat de Active2 dezelfde comfortabele en nauwsluitende pasvorm biedt als het vorige model en voegde een functie toe waar veel gebruikers om vroegen: een bezel. Hoewel de ring niet fysiek is zoals op de Samsung Galaxy Watch3, wordt hij door aanraking geactiveerd en simuleert hij dezelfde roterende beweging van een fysieke wijzerplaat.

Andere nieuwe voordelen zijn onder meer de verbetering van het hartslagbewakingssysteem. De Active2 heeft nu acht sensoren en een nieuw gebogen ontwerp dat de hartslag te allen tijde beter vastlegt en waarschuwingen geeft als de meetwaarden te laag of te hoog lijken. Er is ook sprake van een ECG-functie, net als op de Apple Watch, maar deze moet nog worden uitgebracht in de VS

Als extra motivator voor het volgen van fitness, heeft de Active2 nu ook zwemmen op de lijst van zeven automatisch bijgehouden trainingen. En andere gezondheidsgerichte apps voor het volgen van slaap en begeleide ademhaling ronden de ervaring af. Hoewel de integratie van fitness-apps grote namen als Strava en MyFitness Pal omvat, blijft de bredere selectie van apps van derden uit de Tizen-winkel een beetje beperkt. Als je echter een premium Spotify-abonnee bent, kun je afspeellijsten op je apparaat opslaan en zelfs geen Bluetooth-koptelefoon gebruiken, omdat de Active2 een ingebouwde luidspreker heeft. Als je een Samsung-telefoon hebt, heb je het voordeel van WPC Qi draadloze apparaat-naar-apparaat oplaadfunctionaliteit, waarmee je het horloge direct op je smartphone kunt plaatsen voor een batterijboost.

Schermgrootte: 1,4 inch | Gewicht: 1.48oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE| Batterijlevensduur: 340mAh | Waterdichtheid: tot 50 meter

"Een apparaat genaamd Active2 zou de karbonades moeten hebben om training en welzijn te volgen, en dit horloge levert zelfs beter dan de originele Active." - Yoona Wagener, producttester

Beste budget: Amazfit GTS Smartwatch

Image
Image

De Amazfit GTS is een stijlvolle en compacte wearable die je niet zal verzwaren of botsen met je garderobe. Dit modieuze apparaat lijkt veel van zijn inspiratie te halen uit de Apple Watch door het vierkante display en het ontwerp met één knop te matchen. De GTS wordt ook geleverd met een flexibele en comfortabele siliconen sportband in een reeks kleuren die bij uw stemming en stijl passen. Het 348x442 AMOLED-display is levendig en gemakkelijk te lezen en zeer aanpasbaar, dankzij bewerkbare hoofd- schermwidgets op de digitale of analoge wijzerplaat. In horlogemodus (zonder Bluetooth of hartslagmeting en andere slimme instellingen actief) claimt de fabrikant tot 46 dagen batterijduur. In de typische gebruiksmodus met actieve slimme functies, heeft de Amazfit GTS het potentieel om tot 14 dagen mee te gaan en wordt hij in slechts ongeveer 2 uur opgeladen.

Hoewel de propriëtaire software niet zo intuïtief is als wat grotere spelers in de fitness-trackinggame bieden, is de Amazfit GTS een capabele basistracker. Het meet de hartslag 24/7, registreert slaapstatistieken, wordt geleverd met 12 populaire trainingsmodi die op het apparaat zijn geprogrammeerd voor meer diepgaande trainingsanalyse, en is ook geschikt voor zwemtrainingen in water tot 50 meter diep. Deze slanke en gestroomlijnde fitnesstracker bevat andere handige eigenschappen voor dagelijks gemak, zoals agenda- en tekstmeldingen, een stopwatch en de mogelijkheid om door afspeellijsten te navigeren en podcasts in de wachtrij te plaatsen vanaf uw smartphone.

Image
Image

Schermgrootte: 1,65 inch | Gewicht: 1.66oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi | Batterijlevensduur: 14 dagen| Waterdichtheid: tot 50 meter (3ATM)

"Samen met het heldere en gemakkelijk afleesbare display, is de grootste troef van de GTS de flexibele en duurzame siliconen met een gezonde selectie van inkepingen en twee lipjes om de band op zijn plaats te houden zodra je hem hebt vergrendeld. " - Yoona Wagener, producttester

Beste GPS: Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS

Image
Image

De Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS-smartwatch is een sportieve wearable met een groot formaat en een prominent display. Hoewel het algehele ontwerp kleiner en lichter is dan het vorige model, is het dubbellaagse touchscreen nog steeds een showstopper. Het 1,4-inch 450x450 Retina AMOLED-display is helder en reageert op aanraking. In de slimme modus met alle connectiviteitsfuncties geactiveerd, kan dit scherm tot 72 uur werken voordat het moet worden opgeladen. Maar het opvallende kenmerk van het horloge is het efficiënte display bij weinig licht bovenop de AMOLED-laag. Gebruik deze functie handmatig of vertrouw op het horloge om het te activeren wanneer uw batterij tot 5 procent zakt. Terwijl u wacht tussen oplaadbeurten, functioneert dit horloge nog steeds handig als een tijdregistratieapparaat. Als je het exclusief als uurwerk wilt gebruiken, biedt de Essential-modus tot 45 dagen gebruik.

Indrukwekkende batterij terzijde, de TicWatch Pro 3 biedt ook een indrukwekkend scala aan connectiviteits- en fitnessfuncties. Met een Android-telefoon reageer je eenvoudig op sms'jes en telefoontjes. Zowel Android- als iOS-gebruikers kunnen meldingen om hun pols ontvangen en de klok rond op de hoogte blijven van welzijn met Google Fit en TicHe alth en TicExercise-apps. Er is een beetje overlap tussen het fitnessaanbod, maar bepaalde geavanceerde monitoring voor slaap- en bloedzuurstofverzadiging is exclusief voor het TicWatch-aanbod. Hoewel de pasvorm een uitdaging kan zijn voor dragers met kleinere polsen, biedt dit horloge een goed afgeronde smartwatch-ervaring als je een comfortabele pasvorm kunt vinden.

Schermgrootte: 1,4 inch (dubbel)| Gewicht: 1.48oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, LTE, GPS | Batterijlevensduur: 72 uur | Waterbestendigheid: IP68 (geen zeep en water)

"Android-gebruikers die een geweldige pasvorm kunnen vinden, zullen genieten van goed afgeronde connectiviteit en fitness-tracking." - Yoona Wagener, producttester

Beste voor snel opladen: Fossil Gen 5 Carlyle

Image
Image

De Fossil Gen 5 Smartwatch is een wearable die designbewuste shoppers zullen waarderen. Het is verkrijgbaar in leer-, siliconen- en roestvrijstalen bandopties, waaronder roségouden en blush leertinten. Hoewel het aantrekkelijk is voor de drager die een smartwatch wil die past bij elke dagelijkse garderobe-keuze, verwacht niet dat het een geweldige fitness-tracking-nauwkeurigheid biedt. Het heeft wel een ingebouwde hartslagmeter en je kunt ermee zwemmen in water van 30 meter diep, maar de uitlezingen in de Google Fit-app zijn met gemengde reacties van gebruikers ontvangen.

Toch is het handig voor ingebouwde GPS-tracking en algemene gezondheids- en fitnessstatistieken zoals genomen stappen, inactiviteit, hartslag en verbrande calorieën, wat betekent dat het je kan helpen motiveren om in beweging te blijven. De ingebouwde luidspreker is een andere functie die bijdraagt aan het gemak van alledag. Gebruik de spraakopdrachten van de Google Assistent om het weer te controleren of stel je slimme thermostaat in op een comfortabele temperatuur. Andere gemakken voor dagelijks gebruik zijn onder meer Google Pay-integratie, zodat u bij het afrekenen niet hoeft te zoeken naar uw portemonnee, de mogelijkheid om Bluetooth-telefoongesprekken te ontvangen zolang uw telefoon in de buurt is, en 8 GB opslagruimte voor muziek. Dit model biedt ook een verbeterde levensduur van de batterij ten opzichte van de vorige generatie met drie batterijmodi en een snellaadfunctie die uw horloge in slechts één uur op 80 procent brengt.

Schermgrootte: 1,28 inch | Gewicht: 3.5oz | Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi | Batterijlevensduur: 24 uur | Waterdichtheid: tot 50 meter (3ATM)

Beste voor minimalisten: Skagen Falster 3

Image
Image

Als je op zoek bent naar een gestroomlijnde smartwatch met wat finesse voor het volgen van fitness, dan heeft de bijgewerkte Skagen Falster 3 veel om van te houden. Dit model heeft een verbeterde batterijduur ten opzichte van de vorige generatie en helpt je een hele dag vol activiteiten voordat je hem moet opladen. Zelfs als dat niet ongelooflijk lang is, wordt deze wearable geleverd met een snellader om de batterij in slechts 50 minuten tot 80 procent te herstellen. De Falster 3 is ook ongelooflijk slank met roestvrijstalen gaas en siliconen bandopties voor dagelijkse draagbaarheid.

Deze smartwatch ziet er niet alleen stijlvol uit, hij biedt ook de veelzijdigheid die je zoekt in een smartwatch met Google Assistent en contactloos betalen, plus het extra voordeel van een zwembestendige constructie met ongebonden GPS. Ga je gang en laat je telefoon thuis terwijl je baantjes trekt of jogt. Hoewel, als je een telefoontje verwacht, je dat toch wilt meenemen, zodat je halverwege de training kunt antwoorden.

Hoewel de analyses die u in de aanvullende Google Fit-app ziet, meer moeten worden beschouwd als marge-inzichten dan als zeer nauwkeurige statistieken, heeft dat nog steeds waarde voor diegenen die vooral aanmoediging willen om actief te blijven. Je krijgt ook de gebruikelijke stappenregistratie, hartslagmeting en smartphonemeldingen.

Schermgrootte: 1,65 inch | Gewicht: 1.44oz Connectiviteit: Bluetooth, Wi-Fi, NFC | Batterijlevensduur: Op een dag | Waterdichtheid: tot 50 meter (3ATM)

"De behuizing van het horloge is met 11 mm vrij dun en het scherm is omgeven door een roestvrijstalen rand, wat zorgt voor een stevig en stijlvol ontwerp." - Rebecca Isaacs, producttester

De Apple Watch Series 7 (bekijk bij Apple) is onze topkeuze voor de beste smartwatches. Hoewel je een iPhone nodig hebt om hem te gebruiken, is het moeilijk om de lange lijst met gezondheids- en technische functies en het grotere scherm te verslaan waar veel concurrerende modellen naar streven. Als u een Android-gebruiker bent, biedt de Samsung Active Watch3 (bekijk bij Samsung) een meer gestroomlijnde build dan voorheen en wordt geleverd met wenselijke gezondheidsfuncties, waarvan sommige overlappen met de Series 6.

Waar u op moet letten bij smartwatches:

Compatibiliteit van besturingssystemen: Het heeft weinig zin om te investeren in een smartwatch die niet werkt met uw smartphone. Hoewel de meeste smartwatch-besturingssystemen, waaronder Wear OS en Tizen, compatibel zijn met alle besturingssystemen, hebben sommige, zoals de Apple Watch, een speciaal apparaat nodig. Anderen functioneren gewoon beter met een bepaald besturingssysteem. Samsung-horloges werken bijvoorbeeld met iPhones en een verscheidenheid aan Android-apparaten, maar zijn echt ontgrendeld bij gebruik met een Samsung-smartphone.

Fit en stijl: Als je een wearable wilt die goed overgaat, kunnen smartwatches flexibel zijn om in je schema te passen. Hoewel veel modellen de voorkeur geven aan een siliconen band die zweetvriendelijk is, kun je alternatieve stijlen en stoffen zoals leer kopen en deze zo nodig verwisselen. Smartwatch-gezichten zijn een ander ontwerpaspect waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een wearable voor uw levensstijl. Misschien wilt u een apparaat dat de rol speelt van een analoog horloge met een altijd-aan-display. Als je het uiterlijk van een op fitness gerichte smartwatch niet erg vindt, kunnen de grootte van het gezicht en de bandbreedte de sleutel zijn om een ideale middenweg te vinden tussen sportief en veelzijdig.

Levensduur van de batterij: De meeste smartwatches zijn gemaakt om u door minstens één volledige werkdag en trainingen heen te helpen, zo niet een paar. Het is niet ongebruikelijk om de batterij van een smartwatch om de paar dagen op te laden, hoewel de meeste mensen de voorkeur geven aan een apparaat dat op één lading bijna vijf dagen meegaat. Maar de levensduur van de batterij hangt echt af van hoe u uw wearable gebruikt. Als je het avontuurlijke type bent dat altijd in beweging is, kun je beter een apparaat vinden met een aantal grote batterijkarbonades. Extra services zoals mobiele connectiviteit, muziekstreaming, gezondheids-trackingfuncties en een altijd-aan-scherm kunnen de batterijlading extra belasten.

Fitness-tracking: Smartwatches bestrijken een breed netwerk van "slimme" diensten, van slimme meldingen die u waarschuwen tot sms'jes en e-mails tot direct kunnen reageren en bellen, streaming en het opslaan van muziek, en het gemak van contactloos betalen. Maar het andere grote deel van de smartwatch-vergelijking is fitness-tracking. Er zijn veel modellen die een handig duwtje in de goede richting kunnen geven. Anders, als je een alles-in-één smartwatch en fitnesstracker wilt, moet je op zoek naar meer gespecialiseerde modellen die geavanceerde prestatietracking, nauwkeurige GPS en multisport of speciale ondersteuning voor je specifieke sport bieden.

FAQ

    Welke smartwatch voor dames is het beste?

    Smartwatches voor dames bieden dezelfde functies als de meeste smartwatches, zoals het volgen van gezondheid, levensstijlbeheer, fitness en het volgen van activiteiten. Ze kunnen echter meer gericht zijn op uw stijl en hebben kleinere bandjes en afmetingen voor slankere polsen, en ze kunnen functies hebben zoals het volgen van de menstruatiecyclus. Tot onze topkeuzes behoren de Galaxy Watch Active2 voor Android- en Samsung-gebruikers, de Fitbit Versa 3 en de Apple Watch Series 7.

    Wat is de beste smartwatch voor kinderen?

    De beste smartwatch voor kinderen is de Garmin Vivofit Jr. 2. We zijn er een voorstander van vanwege het vriendelijke ontwerp, de integratie van activiteitentracking en enkele ingebouwde functies zoals een avonturenspel. Het is een goede manier om kinderen in beweging te houden en voor ouders om hun activiteit en conditie bij te houden.

    Wat is de beste smartwatch voor fitness?

    De beste fitnessgerichte smartwatch is de Galaxy Watch Active2. Het is een sportievere versie van de Galaxy Watch3, zonder serieuze concessies te doen aan de functies. U krijgt nog steeds de nieuwste sensoren zoals bloedzuurstofmonitoring, stress-tracking en algemene activiteit-tracking. Bekijk ook onze lijst met de beste fitnesstrackers als je niet alle smartwatch-functies nodig hebt of wilt hebben.

Over onze vertrouwde experts

Yoona Wagener heeft talloze smartwatches en fitnesstrackers voor Lifewire beoordeeld van merken als Garmin, Withings en Samsung. Als fervent hardloper is ze een grote fan van fitnesstrackers.

Jason Schneider heeft tien jaar ervaring op het gebied van technologie en schrijven voor mediabedrijven. Hij is gespecialiseerd in het beoordelen van audioapparatuur, maar heeft ook een aantal andere apparaten getest, waaronder smartwatches, laptops en fitnesstrackers.

Andrew Hayward is een in Chicago gevestigde schrijver en producttester die sinds 2019 voor Lifewire schrijft. Eerder gepubliceerd door TechRadar, Polygon en Macworld, heeft hij verschillende mobiele apparaten en wearables beoordeeld.

Rebecca Isaacs schrijft sinds 2019 voor Lifewire om gadgets te testen en te beoordelen. Ze is gespecialiseerd in wearables en mobiele technologie.

Ajay Kumar is een technisch redacteur bij Lifewire met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Hij is gespecialiseerd in mobiele apparaten en is eerder gepubliceerd op PCMag en Newsweek, waar hij honderden telefoons, tablets en andere producten heeft beoordeeld.

Mark Prigg is een VP bij Lifewire en heeft meer dan 25 jaar ervaring met het beoordelen van consumententechnologie bij kranten en tijdschriften, waaronder de Daily Mail, London Evening Standard, Wired en The Sunday Times.

Aanbevolen: