Hoe uitloggen bij Facebook Messenger

Inhoudsopgave:

Hoe uitloggen bij Facebook Messenger
Hoe uitloggen bij Facebook Messenger
Anonim

Wat te weten

  • Ga op een Android naar Instellingen > Apps en meldingen > Messenger > Opslag en cache > Opslag wissen.
  • In de Android Facebook-app logt u uit onder de naam van uw apparaat in Instellingen en privacy > Instellingen > Beveiliging en Inloggen.
  • Ga op Facebook.com naar Instellingen en privacy > Instellingen > Beveiliging en inloggen, log uit op uw apparaat.

Hoewel er geen directe uitlogoptie is in de Facebook Messenger-app voor Android of iOS, beschrijft dit artikel hoe u uw account loskoppelt van de Messenger-app (in wezen het equivalent van uitloggen) zonder de app van uw apparaat te hoeven verwijderen.

Image
Image

Uitloggen bij Messenger via Android-instellingen

Hier leest u hoe u uitlogt met uw app-instellingen:

  1. Open de app Instellingen.
  2. Selecteer Apps & meldingen.

    Image
    Image
  3. Kies Bekijk alle apps. Scroll naar beneden en tik op Messenger. (De apps staan in alfabetische volgorde)
  4. Selecteer Opslag & cache.

    Image
    Image
  5. Tik op Opslag wissen.
  6. Bevestig met OK. Nu kunt u de app Instellingen sluiten en terugkeren naar de Messenger-app om te controleren of deze werkte.

Uitloggen bij Messenger via de Facebook-app

iOS-gebruikers moeten de officiële Facebook-app gebruiken om uit te loggen. Android-gebruikers kunnen hetzelfde doen.

  1. Open de Facebook-app en meld je aan bij het corresponderende account waarvan je de verbinding met Messenger wilt verbreken.
  2. Tik op de menu-optie (weergegeven door het hamburgerpictogram onder aan het scherm van het tabblad Home-feed op iOS en bovenaan het scherm op Android).
  3. Scroll naar beneden en tik op Instellingen en privacy > Instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Wachtwoord en beveiliging.
  5. Onder het gedeelte Waar u bent ingelogd, ziet u een lijst met alle apparaten en hun locaties waar Facebook uw inloggegevens onthoudt. De naam van uw apparaat (zoals iPhone, iPad of Android) wordt vetgedrukt weergegeven met het Messenger-platform eronder.

    Als je de naam van je apparaat niet meteen ziet met het Messenger-label eronder, moet je mogelijk op Alles weergeven of Meer weergeven tikkenom alle actieve aanmeldingen te bekijken.

  6. Tik op de drie stippen rechts van het apparaat waarvan je wilt uitloggen.
  7. Selecteer Uitloggen. Het verdwijnt uit de lijst en je kunt de Messenger-app openen om te bevestigen dat je bent uitgelogd.

    Image
    Image

Uitloggen bij Messenger via Facebook.com

Deze stappen lijken erg op het gebruik van de mobiele Facebook-app.

  1. Bezoek Facebook.com en meld u aan bij het corresponderende account dat u wilt loskoppelen van Messenger.
  2. Klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op Instellingen en privacy > Instellingenin het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. Klik op Beveiliging en inloggen in het zijbalkmenu.
  4. Zoek in het gedeelte met het label Waar u bent aangemeld naar de naam van uw apparaat (iPhone, iPad, Android of iets anders) en het Messenger-label eronder.

    Image
    Image
  5. Tik op de drie stippen aan de rechterkant van een Messenger-lijst en selecteer Uitloggen. Net als in de Facebook-app, verdwijnt je vermelding en kun je terugkeren naar je apparaat om te bevestigen dat je bent losgekoppeld/uitgelogd bij de Messenger-app.

Om te bevestigen dat je bent uitgelogd bij Messenger, open je de Messenger-app. In plaats van je meest recente berichten te zien, zou je een scherm moeten zien waarin je wordt gevraagd om in te loggen met je Facebook-inloggegevens.

FAQ

    Hoe meld ik me af bij Messenger op een Mac?

    Als je Messenger via de site in een webbrowser gebruikt, kun je uitloggen. Klik op de drie stippen in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Uitloggen. Selecteer in de app onder het File menu Logout.

    Hoe deactiveer ik Facebook Messenger?

    Om Facebook Messenger volledig te verlaten, moet je je account verwijderen. Tik in de app op je foto en ga naar Accountinstellingen > Verwijder je account en informatie en volg de aanwijzingen.

Aanbevolen: