Uitloggen bij Netflix op Xbox

Inhoudsopgave:

Uitloggen bij Netflix op Xbox
Uitloggen bij Netflix op Xbox
Anonim

Wat te weten

  • Open de Netflix Xbox-app en selecteer Hulp krijgen/Instellingen > Afmelden.
  • Deze methode werkt op alle Xbox-consoles die Netflix ondersteunen.
  • Je kunt je ook afmelden bij alle apparaten (inclusief Xbox) door naar Netflix.com te gaan en Account > Instellingen > te selecteren Uitloggen op alle apparaten.

Dit artikel bevat instructies voor het uitloggen van Netflix op je Xbox, inclusief de Xbox 360, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X en de Xbox Series X en Series S. Als je meerdere van deze systemen hebt, maak je geen zorgen. Het proces is bijna identiek, ongeacht wat u gebruikt.

Hoe meld ik me af bij Netflix op Xbox?

Uitloggen bij de Xbox Netflix-app is handig als je je Xbox verkoopt of je Netflix-abonnement opzegt.

Afmelden bij Netflix is niet hetzelfde als het opzeggen van je Netflix-account.

Je kunt rechtstreeks uitloggen bij de Netflix-app met je Xbox-controller of via een webbrowser als je geen toegang meer hebt tot je Xbox of je moet uitloggen vanaf meerdere apparaten tegelijk.

Aangezien de Netflix-apps voor alle Xbox-generaties hetzelfde zijn, zijn de onderstaande stappen van toepassing op alle Xbox-consoles met Netflix-toegang.

  1. Open de Netflix-app.
  2. Navigeer in het Netflix-startscherm naar links en open het Netflix-menu.
  3. Scroll omlaag naar Hulp vragen.

    Als je Hulp vragen niet ziet, navigeer dan naar Instellingen (dit wordt vaak, maar niet altijd, weergegeven door een tandwielpictogram).

  4. Selecteer Afmelden.

    Op Xbox 360 kunt u ook Start Over, Deactivate of Reset selecteren om uit te loggen.

  5. Selecteer Ja om te bevestigen.

    U kunt ook de volgende knoppenreeks gebruiken om direct naar de uitlogopties te navigeren: Up, Up, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links , Rechts, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog

Afmelden bij Netflix op Xbox met een internetbrowser

Als je geen toegang meer hebt tot je Xbox of gewoon een andere methode wilt, kun je je ook afmelden bij Netflix vanuit een webbrowser. Dit kan ook je enige optie zijn als je je Xbox hebt verkocht of weggegeven en wilt voorkomen dat de nieuwe eigenaar toegang krijgt tot je Netflix-account.

Hier leest u hoe u zich afmeldt bij Netflix op uw Xbox vanaf de Netflix-website:

  1. Navigeer naar Netflix.com en log in op je account.
  2. Klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek en kies vervolgens Account.

    Image
    Image
  3. Scroll omlaag naar Instellingen en selecteer Uitloggen op alle apparaten.

    Image
    Image
  4. Klik op Afmelden.

    Image
    Image

Helaas kunt u met deze methode geen afzonderlijke apparaten selecteren om uit te loggen. In plaats daarvan word je uitgelogd van elk apparaat dat is verbonden met je Netflix-account en moet je de volgende keer dat je Netflix op elk apparaat gebruikt opnieuw inloggen. Het kan tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn uitgelogd.

FAQ

    Hoe log ik uit bij Netflix op een tv?

    Om uit te loggen bij Netflix op een tv, start je Netflix en gebruik je de afstandsbediening om naar links te gaan om het menu te openen. Scroll naar beneden en selecteer Instellingen of Hulp vragen (afhankelijk van je tv-model of Netflix-versie). Navigeer naar Afmelden en druk vervolgens op Enter op uw afstandsbediening om het te selecteren. Selecteer Ja om te bevestigen.

    Hoe log ik uit bij Netflix op Roku?

    Om uit te loggen bij Netflix op een Roku-apparaat, gebruik je je Roku-afstandsbediening om Netflix te starten en kies je een kijkprofiel als daarom wordt gevraagd. Navigeer naar het menu aan de linkerkant, scrol omlaag en selecteer Hulp krijgen, en selecteer vervolgens Afmelden > Ja.

    Hoe log ik uit bij Netflix op een PS4?

    Om uit te loggen bij Netflix op je PS4, start je Netflix en druk je op O op je controller. Selecteer Instellingen (tandwielpictogram) > Afmelden en selecteer vervolgens Ja om te bevestigen.

    Hoe log ik iemand uit bij mijn Netflix?

    Om te voorkomen dat iemand je Netflix-account gebruikt, kun je proberen alle apparaten uit je account te verwijderen en vervolgens alleen je goedgekeurde apparaat toe te voegen. Klik in Netflix in een browser op je profielpictogram en selecteer Account en klik vervolgens op Uitloggen op alle apparaten (dit kan tot acht uur duren). Een andere optie: verander je Netflix-wachtwoord zodat niemand anders kan inloggen op je Netflix-account.

    Hoe kijk ik Netflix op een Xbox One?

    Om Netflix op je Xbox One of Xbox 360 te krijgen, ga je naar het startscherm van je Xbox en selecteer je Store (kies Apps op Xbox 360). Zoek en selecteer Netflix en druk op Install. Start na de installatie Netflix en log in om Netflix-content te bekijken.

Aanbevolen: