Uitloggen bij Netflix op tv

Inhoudsopgave:

Uitloggen bij Netflix op tv
Uitloggen bij Netflix op tv
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de afstandsbediening van je tv, open de Netflix TV-app en selecteer Hulp vragen > Afmelden > Jaom uit te loggen.
  • Je kunt van Netflix-account op je tv wisselen door uit te loggen en vervolgens in te loggen met een andere gebruiker.

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de uitlogoptie in de Netflix-app op uw Smart TV kunt vinden en hoe u deze kunt gebruiken om uit te loggen en vervolgens weer in te loggen met een ander account.

De instructies op deze pagina zouden moeten werken op alle smart TV-modellen waarop de Netflix-app is geïnstalleerd, hoewel sommige formuleringen enigszins kunnen verschillen tussen versies.

Hoe kan ik uitloggen bij Netflix op mijn tv?

De uitlog- of afmeldoptie is ongelooflijk moeilijk te vinden in de Netflix-app die is gemaakt voor smart-tv's, maar hij is er. Hier leest u hoe u de uitlogoptie van Netflix kunt vinden en hoe u deze kunt gebruiken om van account te wisselen.

Als je Netflix-app is vastgelopen en je geen menuselecties kunt maken, probeer dan de app te verwijderen. Als dit niet werkt, moet je je smart-tv mogelijk terugzetten op de fabrieksinstellingen.

  1. Als je eenmaal in de Netflix-app op je tv bent, gebruik je de afstandsbediening van je tv en druk je op de pijl Links om het menu van de Netflix-app te activeren.

    Image
    Image
  2. Druk op Omlaag totdat Hulp vragen is geselecteerd. De optie Hulp vragen kan Instellingen heten, afhankelijk van je tv-model en versie van de Netflix-app die wordt gebruikt.

    Image
    Image

    Selecteer Netflix afsluiten niet. Hierdoor wordt de app gewoon gesloten en wordt u niet uitgelogd.

  3. Druk op Enter op de afstandsbediening van je tv.

    De Enter-knop heeft meestal de vorm van een cirkelknop in het midden van de pijlknoppen.

  4. Druk op Omlaag totdat Afmelden is gemarkeerd.
  5. Druk op Enter.

    Image
    Image
  6. Netflix zal je nu vragen om te bevestigen. Markeer Ja.

    Image
    Image
  7. Druk op de Enter-knop. De Netflix-app logt nu uit bij je account.

    Het uitlogproces van Netflix is voltooid wanneer de app terugkeert naar de inlogpagina.

    Image
    Image

Hoe log ik uit bij Netflix en log ik in?

Nadat je via de bovenstaande stappen bent uitgelogd bij de Netflix-app op je tv, kan jij of iemand anders zich weer aanmelden door de optie Aanmelden op de app te selecteren. hoofdscherm.

Misschien hoef je niet telkens uit te loggen bij de Netflix-app als iemand anders iets van zijn eigen account wil bekijken. De meeste smart-tv's ondersteunen draadloos casten vanaf de mobiele Netflix-app, dus iedereen kan dit vanaf zijn eigen apparaat doen, zolang het zich op hetzelfde wifi-netwerk bevindt als je tv.

Hoe verander ik Netflix-accounts op mijn tv?

Er zijn verschillende manieren om Netflix-accounts op je tv te wisselen die het waard zijn om mee te experimenteren, als je merkt dat je dit regelmatig doet.

  • Log uit bij de Netflix-app en log opnieuw in. Door de bovenstaande stappen te volgen, kun je handmatig uitloggen op de Netflix-app en vervolgens opnieuw inloggen met een ander account, hoewel dit tijdrovend kan zijn.
  • Gebruik op elk apparaat een ander Netflix-account Als je twee of meer Netflix-accounthouders in je huishouden hebt, log dan één in op de smart TV en een andere op de Netflix-app op de aangesloten streaming-box zoals Apple TV, en een andere op de Netflix-app op je Xbox- of PlayStation-console.
  • Cast vanuit de mobiele Netflix-app. Android- en iOS-apparaten op hetzelfde wifi-netwerk als uw smart-tv kunnen er Netflix-inhoud naartoe casten, ongeacht het account dat ze gebruiken.

FAQ

    Hoe log ik uit bij Netflix op een Roku?

    Om uit te loggen bij Netflix op een Roku, open je de Netflix-app. Navigeer op het startscherm naar Hulp vragen en kies Afmelden > Ja Als u dat niet doet Als je toegang hebt tot je Roku, ga je naar de Netflix-pagina Apparaten beheren vanuit je Netflix-account en kies je Afmelden om je direct af te melden bij elk apparaat dat je account gebruikt.

    Hoe log ik uit bij Netflix op een Fire Stick?

    Om uit te loggen bij Netflix op uw Amazon Fire TV Stick, gaat u naar het startscherm op uw Fire Stick en kiest u Instellingen > Applicaties> Beheer alle geïnstalleerde applicaties. Zoek en selecteer Netflix en klik vervolgens op Gegevens wissen.

    Hoe log ik uit bij Netflix op een PS4?

    Start de Netflix-app op je PS4 en druk op O op de controller. Selecteer op het scherm Instellingen (tandwielpictogram) en kies vervolgens Afmelden > Ja.

    Hoe log ik uit bij Netflix op een Xbox One?

    Start de Netflix-app op je Xbox One en druk op de rode B-knop op je controller. U ziet een menu op het scherm verschijnen. Selecteer Hulp krijgen > Afmelden en selecteer vervolgens Ja om te bevestigen.

Aanbevolen: