SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit Review: een fatsoenlijke booster voor middelgrote ruimtes

Inhoudsopgave:

SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit Review: een fatsoenlijke booster voor middelgrote ruimtes
SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit Review: een fatsoenlijke booster voor middelgrote ruimtes
Anonim

Bottom Line

Een betrouwbare celversterker voor woningen en bedrijven tot 3000 vierkante meter.

SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit

Image
Image

We hebben de SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit is een krachtige signaalversterker voor cellen met een ongecompliceerde installatie en een aantal voordelen voor mensen met beperkte connectiviteit in hun huis of bedrijf.

Het apparaat werkt met een paar belangrijke onderdelen, waaronder een buitenantenne, een centrale booster en een binnenantenne, om het celsignaal te versterken in een gebied tot 3000 vierkante meter.

Image
Image

Ontwerp: Noch stijlvol, noch ongecompliceerd

Deze kit wordt geleverd met een booster, een voeding, een binnenantenne, een behoorlijk grote buitenantenne en een coaxkabel. Het heeft niet al te veel stukken, maar over het algemeen is het niet stijlvol qua uiterlijk en ook niet ongecompliceerd qua configuratie.

De booster is klein maar zwaar, ongetwijfeld omdat hij is gemaakt van een stuk metaal, en hij heeft een paneel met wijzerplaten die gebruikers moeten leren bedienen, omdat het apparaat zichzelf niet aanpast. De directionele buitenantenne is vlagvormig en van plastic, wat een doorn in het oog is.

De booster is klein maar zwaar, ongetwijfeld omdat hij is gemaakt van een stuk metaal en een paneel met wijzerplaten heeft die gebruikers moeten leren bedienen.

Image
Image

Configuratieproces: labyrintisch en kan even duren om te configureren

Het instellen van dit apparaat was zeker niet de moeilijkste, hoewel we enkele frustraties hadden. De eerste stap van het proces was de standaardprocedure: een iPhone gebruiken om de buitenlocatie met het sterkste signaal te identificeren om te bepalen waar de antenne moet worden geplaatst. Volgens SureCall vereist de booster een minimale cellulaire signaalwaarde van -100 dB op de locatie van de buitenantenne, en een signaal tussen -70 dB en -90 dB wordt aanbevolen voor de beste prestaties, wat gemakkelijk genoeg te vinden was.

Voor onze tests hebben we de antenne niet op een paal of pijp gemonteerd, zoals SureCall aanraadde. In plaats daarvan hebben we het in een gebied met het beste signaal gestut en het ene uiteinde van de kabel aangesloten op de antenne en het andere op de booster. Wat betreft de antenne aan de binnenkant, deze wordt apart geleverd, dus gebruikers moeten deze op de zijkant van de booster schroeven. Vervolgens is het een kwestie van de voeding aansluiten op de booster en vervolgens op een stopcontact.

We kwamen een probleem tegen toen we probeerden te begrijpen hoe de knoppen op de booster moesten worden geconfigureerd, maar gedetailleerde instructies in de gebruikershandleiding hielpen.

Configuratie: vereist wat geduld

Zoals eerder vermeld, zijn er op de booster een reeks wijzerplaten met knipperende LED-indicatoren, waarvan we eerlijk gezegd eerst niet wisten wat we ermee moesten doen. Wat we uit de gebruikershandleiding hebben geleerd, is dat deze wijzerplaten altijd op het maximale niveau moeten staan, tenzij er een lampje rood knippert of rood-geel knippert. In beide gevallen moeten gebruikers eerst de afstand tussen de binnen- en buitenantenne vergroten en de booster opnieuw starten. Als er daarna geen verandering is, raadt SureCall aan de versterking te verlagen met een verzwakker of de versterking van de booster te verlagen in stappen van 5 dB, totdat het betreffende controlelampje geel knippert.

Toen we tijdens ons testproces een paar rode lampjes zagen knipperen, hebben we ze voor elkaar gekregen door de juiste knoppen in stappen van 5 dB te draaien.

Image
Image

Prestaties: Bijna gelijk aan een ander SureCall-model

Na ook de concurrent van de SureCall Fusion4Home, de SureCall Flare, te hebben beoordeeld, konden we de prestaties dienovereenkomstig vergelijken. De signaalsterkte was ongeveer hetzelfde als die van de Flare, hoewel er gevallen waren waarin de Flare duidelijk beter presteerde.

Dit is mogelijk omdat de Fusion4Home een directionele in plaats van omnidirectionele antenne gebruikt, vermoedelijk omdat de antenne direct op een zendmast moet worden gericht. Het is moeilijk te zeggen, maar als dit het geval is, zouden we zeggen dat de directionele antenne een belemmering is voor optimale prestaties, in plaats van essentieel, zoals SureCall lijkt te suggereren in zijn beschrijvingen.

Dekking: redelijk maar zeker niet indrukwekkend

De SureCall Fusion4Home wordt gefactureerd voor een fatsoenlijk bereik van 3000 vierkante meter, rekening houdend met de hardware, het ontwerp en de prijs. De dekking hangt natuurlijk grotendeels af van het signaal dat wordt ontvangen van de yagi-buitenantenne, die in de richting van een zendmast moet worden gericht tot op 30 mijl afstand.

De SureCall Fusion4Home wordt gefactureerd voor een bereik van 3.000 vierkante meter, rekening houdend met de hardware, het ontwerp en de prijs.

Bottom Line

Voor een prijs van meer dan $ 360 MSRP, en rekening houdend met de ontwerp- en prestatiefouten, kunnen we dit naar eer en geweten geen geweldige prijs noemen. Dat gezegd hebbende, als je dekking nodig hebt voor ongeveer 3.000 vierkante voet en de voorkeur geeft aan een directionele antenne, dan is dit misschien het product voor jou.

SureCall Fusion4Home v. SureCall Flare

Deze kit is duurder, met schijnbaar minder voordelen dan zijn belangrijkste concurrent, de SureCall Flare.

Na beide producten te hebben getest, kunnen we zeggen dat enkele van de opvallende kenmerken van de Flare de draagbaarheid zijn (met zo weinig onderdelen die allemaal erg licht zijn), de prestaties (stabiel en betrouwbaar) en de prijs (onder de $300). De Fusion4Home heeft ongeveer de helft van de geweldige kenmerken van de Flare, omdat het niet het meest reisvriendelijke apparaat is (de booster leek qua gewicht en vorm op een baksteen) en ook niet onder de $ 300.

Vanuit een prestatieperspectief zijn de producten vergelijkbaar, met nuances in de aard van de antennes. We houden van de omnidirectionele antenne van de Flare, maar begrijpen dat er in sommige situaties voordelen zijn aan een directionele antenne zoals die van de Fusion4Home, vooral voor het oppikken van een reeds verzwakt signaal.

Een goede keuze voor diegenen die 3000 vierkante meter aan versterkt signaal nodig hebben en op zoek zijn naar een kleiner model

Het SureCall Yagi/Whip-pakket is onze go-to-pick voor een middelgroot huis, omdat het, in standaardomstandigheden, een bevredigende hoeveelheid signaal biedt over een vrij groot gebied van 3.000 vierkante voet. Het biedt om te beginnen een vrijwel probleemloos installatieproces en doet vervolgens goed werk door het aantal verbroken oproepen te verminderen, sms-berichten door te sturen en gegevensafhankelijke applicaties te laden.

Specs

  • Productnaam Fusion4Home Yagi/Whip Kit
  • Productmerk SureCall
  • Prijs $360.00
  • Productafmetingen 17,3 x 8 x 1,45 inch.
  • Kleur Zwart/Wit
  • Garantie Drie jaar
  • Kabel RG-6 (50 voet)
  • Antenne Straling Richting
  • Antenneversterking 10 dB / 10 dB / 11 dBi
  • Antenne Materiaal Kunststof

Aanbevolen: