Waarom ik de nieuwe Amazon Fire HD10 wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik de nieuwe Amazon Fire HD10 wil
Waarom ik de nieuwe Amazon Fire HD10 wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Amazon probeert van zijn nieuwe Fire HD10-tablet een productiviteitskrachtpatser te maken met een toetsenbordbundel en software-tweaks.
  • Voor $219 krijg je de nieuwe tablet, plus een eenjarig abonnement op Microsoft 365 Personal en een afneembare toetsenbordbehuizing.
  • Voor deze prijs vind ik het prettig om de nieuwe Fire-tablet op plaatsen te brengen waar hij verloren kan gaan of beschadigd kan raken.
Image
Image

Ik ben dol op mijn iPad Air 2020 en zijn toetsenbordbehuizing, maar de hele installatie is zo duur dat ik soms bang ben om hem uit huis te halen. Daarom kan ik niet wachten om de nieuwe Amazon Fire HD 10-reeks uit te proberen, die vrijwel alles heeft wat je nodig hebt om te werken en te spelen voor een verbijsterend lage prijs.

Voor $ 219 kun je een bundel krijgen met de nieuwe tablet, plus een eenjarig abonnement op Microsoft 365 Personal - dat toegang biedt tot alle Office-apps en 1 TB aan OneDrive-cloudopslag - en een afneembare toetsenbordbehuizing. Voor deze prijs is gekibbel over de vraag of de HD10 zich verhoudt tot de iPad dom, want dat is natuurlijk niet zo.

Mijn iPad Air kost $ 599, en mijn Apple Magic Keyboard kost $ 299. Je komt in een redelijk prijsgebied voor laptops met de iPad-configuratie, maar het bereik van $ 200 voor de Fire maakt het iets dat ik gemakkelijk in een rugzak kan gooien.

Het Apple Magic Keyboard voor iPad heeft mijn Apple-tablet omgetoverd tot een schrijfkrachtpatser. De nieuwe Bluetooth-toetsenbordbehuizing voor de HD10 lijkt een al even gelikte oplossing.

Bezig met vuur

Amazon heeft zijn tablets al lang gepositioneerd als een geweldige manier om inhoud te consumeren, bij voorkeur Amazon's eigen dingen zoals films en muziek en dingen bestellen. Maar de nieuwe HD10 is duidelijk ook gericht op productiviteit.

Samen met de nieuwe hardware introduceert Amazon een software-update voor een gesplitste schermmodus op de Fire HD 10 waarmee je twee apps tegelijkertijd kunt gebruiken. Dit zou het een stuk eenvoudiger moeten maken om dingen te doen, zoals het typen van een document, terwijl je ook onderzoek doet in een browser.

Binnen de twee nieuwe Fire-modellen komen de verschillen tussen de Fire HD 10 en de HD 10 Plus neer op 3 GB geheugen in het standaardmodel en 4 GB geheugen in de Plus-versie. De Plus-versie voegt ook een premium afwerking en draadloos opladen toe voor $ 179. De standaard Fire HD 10 begint bij $ 149.

Image
Image

De specificaties zijn aan de lage kant, maar het is moeilijk om te klagen voor deze prijs. De Fire HD 10 en HD Plus zijn verkrijgbaar met 32 GB of 64 GB opslagruimte, en beide hebben een MicroSD-kaart nodig met maximaal 1 TB extra opslagruimte.

Het 10,1-inch scherm is 1080p en 10% helderder dan het vorige model. De 2-megapixel camera aan de voorkant is verplaatst om gecentreerd te zijn wanneer de tablet in de liggende modus staat. Amazon beweert dat de batterij "12 uur" meegaat.

Deze nieuwe Fire-editie voegt draadloos opladen toe voor het "Plus" -model, een nieuwe camera aan de voorkant die is gepositioneerd voor liggende videochats in plaats van staand, en slankere zijpanelen.

Wie houdt er niet van draadloos opladen?

Ik heb een ouder Fire-apparaat en gebruik het soms om te lezen, dus de Qi-ondersteuning van het nieuwe Plus-model is een functie waar ik naar uitkijk. Het is ontworpen voor een draadloos oplaadstation dat officieel het "Made for Amazon Wireless Charging Dock for Fire HD 10 Plus (11e generatie)" wordt genoemd.

Het dock is gemaakt door Anker en kan de tablet veranderen in een Alexa smart display door 'Show Mode' te activeren. Het dock kost alleen $ 49,99, maar is ook verkrijgbaar in een bundel met de Plus-tablet voor $ 10 korting.

Image
Image

Het accessoire dat mijn hart sneller doet kloppen (zoveel als het zal racen voor een tablet) is een officiële, door Fintie vervaardigde Bluetooth-toetsenbordbehuizing die beschikbaar is voor $ 49,99. Het is een QWERTY-toetsenbord met een zelfdragend scharnier waar elk model in past. Het toetsenbord heeft een eigen batterij en kan worden opgeladen via USB-C. Amazon zegt dat het goed is voor 400 uur gebruik of een jaar standby-tijd.

Ik was lang sceptisch over het gebruik van tablets als productiviteitsapparaten, omdat het aansluiten van een toetsenbord de gadget gewoon tot een onhandig product leek te maken, noch hier noch daar. Maar recente ontwikkelingen in het ontwerp hebben me van gedachten doen veranderen.

Het Apple Magic Keyboard voor iPad heeft mijn Apple-tablet omgetoverd tot een schrijfkrachtpatser. De nieuwe Bluetooth-toetsenbordbehuizing voor de HD10 lijkt een even gelikte oplossing. Ik kan niet wachten om het uit te testen.

Aanbevolen: