De 2 beste helikopters met afstandsbediening, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 2 beste helikopters met afstandsbediening, getest door Lifewire
De 2 beste helikopters met afstandsbediening, getest door Lifewire
Anonim

Ga de lucht in met onze verzameling van de beste op afstand bestuurbare helikopters, onze verzameling van zowel professionele als hobbyist RC-rotorvleugelvliegtuigen zijn hier om je te helpen al je diepste Apocalypse Now-fantasieën te vervullen. Naast hoe cool ze eruit zien, zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een RC-helikopter koopt. Dit speelgoed heeft wel een leercurve, dus als de hobby nieuw voor je is, raden we er een aan die geschikt is voor beginners. Maar als je een doorgewinterde dierenarts bent met wat vliegtijd onder je riem, zijn er enkele geweldige keuzes waarmee je een aantal mooie manoeuvres kunt uitvoeren.

Beste budget: Syma S111G RC-helikopter

Image
Image

Deze helikopter ter grootte van een handpalm is slechts 20 cm lang, maar wat de Syma S111G aan afmetingen mist, maakt hij meer dan goed met een portemonneevriendelijke prijsstelling. Klaar uit de doos met vijf tot zes minuten vliegtijd, het kost slechts 30 minuten opladen om de S111G weer in de lucht te krijgen, waardoor er elke dag tientallen mogelijkheden zijn om te vliegen. Het ontwerp van de Coast Guard voegt een beetje extra design-flair toe aan het duurzame frame dat meer dan bestand is tegen beginnende gebruikers die aan de verkeerde kant van een crash terecht kunnen komen.

Met behulp van een geïntegreerd elektrisch gyroscoopsysteem is de S111G eenvoudig te bedienen en zorgt voor extra stabiliteit tijdens de vlucht. Dankzij de instelbare trimbediening en multidirectionele vluchtbedieningen kan de helikopter op en neer bewegen en zowel met de klok mee als tegen de klok in draaien, evenals vooruit en achteruit. De coaxiale bladen zorgen voor extra stabiliteit en duurzaamheid tijdens de vlucht.

Beste voor beginners: Syma S107G RC Helicopter

Image
Image

Handig een van de meest populaire op afstand bestuurbare helikoptermodellen die vandaag beschikbaar zijn, de 20 cm lange Syma S107G biedt beginnersvriendelijke functionaliteit zonder de bank te verslaan. Met de driekanaalsbediening kunnen vroege gebruikers de basisprincipes van het stuur leren (omhoog en omlaag, vooruit of achteruit, evenals links en rechts). De meegeleverde afstandsbediening voegt een uitlijnings-trimknop toe om de helikopter snel waterpas te stellen als deze tijdens de vlucht per ongeluk van u af raakt.

De 150mAh-batterij betekent 12 minuten vliegtijd na 30 minuten opladen, waardoor het een paar extra minuten in de lucht is ten opzichte van de vergelijkbare geprijsde concurrentie. Voeg daar nog een lichtgewicht ontwerp aan toe dat minder snel beschadigd of kapot gaat bij een crash, en deze optie voor alleen binnenshuis wordt nog aantrekkelijker voor beginnende operators.

Ons topwapen voor op afstand bestuurbare helikopters moet de Blade E-Flite mCX2 zijn, die een geweldige balans vindt tussen kwaliteit en gebruiksgemak. Dit vliegtuig brengt een aantal solide functies samen zonder de bank te verslaan. Als je echter net begint met deze hobby of toevallig binnenshuis vastzit, is de GPToys G610 compacter, maar nog steeds erg leuk om te vliegen, het zal je tv niet kapot maken als je de controle verliest.

Waar moet je op letten bij een helikopter met afstandsbediening

Design - Natuurlijk wil je een 'copter die er cool uitziet, maar design verwijst naar veel meer dan esthetiek. De meeste helikopters voor beginners hebben een coaxiaal ontwerp dat zorgt voor stabiliteit en een duurzame behuizing die het helpt de onvermijdelijke crash te overleven. Meer geavanceerde ontwerpen laten je daarentegen flips, loops en rolls uitvoeren.

Bereik - De lucht is je speeltuin, zolang je binnen bereik bent. Het vliegbereik op standaard helikopters met afstandsbediening zweeft rond de 50 voet, hoewel duurdere (lees: duurdere) ontwerpen je zelfs een groter bereik kunnen geven.

Battery - Het is allemaal leuk en leuk totdat je batterij leeg is en je helikopter op de grond neerstort. De meeste op afstand bestuurbare helikopters op de markt leveren tussen de vijf en tien minuten zendtijd, afhankelijk van hoe je ermee vliegt. Het is ook verstandig om te controleren hoe lang het duurt om de batterij op te laden, want bij sommige duurt het slechts 30 minuten, terwijl u bij andere tot 90 minuten moet wachten. Pro-tip: neem indien mogelijk een reservebatterij mee.

Aanbevolen: