WeBoost Connect 4G-X mobiele telefoon signaalversterker Review: professionele booster voor grote ruimtes

Inhoudsopgave:

WeBoost Connect 4G-X mobiele telefoon signaalversterker Review: professionele booster voor grote ruimtes
WeBoost Connect 4G-X mobiele telefoon signaalversterker Review: professionele booster voor grote ruimtes
Anonim

Bottom Line

De weBoost Connect 4G-X signaalversterker voor mobiele telefoons is een hoogwaardige celversterker voor grote ruimtes. Het past uitstekend bij huizen en bedrijven tot 7.500 vierkante meter en is compatibel met de meeste mobiele apparaten en providers.

weBoost Connect 4G-X signaalversterker voor mobiele telefoons voor 7.500 vierkante voet ruimten

Image
Image

We hebben de weBoost Connect 4G-X signaalversterker voor mobiele telefoons gekocht, zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Deze weBoost 4G-X is een werkpaard dat een enorm bereik biedt voor grote huizen, buitenruimtes of zelfs een kantoor. Als u op zoek bent naar iets om uw kleine bedrijf te ondersteunen, kan dit het product voor u zijn. Net als de apparaten met een kleiner bereik, biedt het een tot 32 keer sterker celsignaal voor alle grote providers, en het werkt blijkbaar goed met alle grote mobiele apparaten, van telefoons tot tablets tot hotspots, of zelfs " weBoost Connect 4G-X signaalversterker voor mobiele telefoons" id=mntl-sc-block-image_1-0/> alt="

Ontwerp: Heavy-duty en utilitair

Het product wordt geleverd met een booster, de Connect 4G-X, evenals een binnenantenne, een directionele buitenantenne, twee kabels van 60 voet of meer, een voeding en verschillende beugels voor montage.

De booster is in wezen een groot stuk metaal dat er industrieel uitziet en robuust is.

Vanuit een esthetisch perspectief is het duidelijk dat het is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, in gebruikssituaties zoals het voeden van een klein bedrijf of huishouden. De booster is in wezen een groot stuk metaal dat er industrieel uitziet en robuust is. De binnenantenne is bijna identiek aan de buitenantenne van de Home 4G, wat je misschien een idee geeft van hoeveel stroom dit ding verzamelt en herverdeelt.

Image
Image

Configuratieproces: Begrijpelijker dan andere

Ons installatieproces duurde minder dan 30 minuten, waarschijnlijk omdat we de buitenantenne niet hebben gemonteerd. De gebruikershandleiding van weBoost stelt echter voor om twee tot drie uur te blokkeren voor installatie en om iemand anders te laten helpen met de antennekalibratie.

Er zijn zeker meer instructies en richtlijnen voor dit apparaat dan andere, kleinere celversterkers die we hebben getest. Het is echter begrijpelijk waarom dit het geval is, aangezien dit een product van professionele kwaliteit is dat veel terrein bestrijkt. In ieder geval maakt de gebruikershandleiding het proces vrij eenvoudig.

Volgens de gebruikershandleiding hebben we eerst de signaalsterkte voor de binnenantenne gemeten door de mobiele verbinding te controleren via een standaard veldtest, hoewel de handleiding ons later vertelde dat iOS 11 de decibel (dBm) daar niet langer weergeeft en dat het volgen van de balken op de gebruikte mobiele telefoons kan helpen bij het vinden van het sterkste signaal. Dus dat is wat we deden en het proces herhaalden om de signaalsterkte te meten voor de plaatsing van de buitenantenne.

weBoost raadt aan om de binnenantenne op meer dan 18 inch afstand van de booster te houden voor optimale prestaties. Het bedrijf zegt ook dat de buitenantenne minstens 20 voet verticaal of 50 voet horizontaal vanaf de binnenantenne moet zijn (zo specifiek, toch?).

Het product verbindt de buiten- en binnenantennes via twee coaxkabels. Aan de ene kant van de Connect 4G-X is er een opening met het label 'Outside Antenna' en aan de andere kant een met het label 'Inside Antenna'. Zodra alles is aangesloten, hoeft u alleen nog maar de booster aan te sluiten op een uitlaatklep. Om de booster tegen spanningspieken te beschermen, raadt weBoost aan om het apparaat aan te sluiten op een stekkerdoos in plaats van op een stopcontact.

Image
Image

Prestaties en dekking: levert topresultaten

Prestaties zijn precies zoals geadverteerd. De forse booster slaagde erin om met een aantal mobiele apparaten te jongleren en boosts te verdelen, waardoor producten op twee, drie en vier balken kwamen waar ze voorheen nul hadden. De 4G-X werkt ook goed buiten, zolang deze zich binnen het juiste gebied van de booster bevindt.

De forse booster slaagde erin om met een aantal mobiele apparaten te jongleren en boosts te verdelen, waardoor producten tot twee, drie en vier balken kwamen waar ze voorheen nul hadden.

Image
Image

Bottom Line

Met een adviesprijs van iets minder dan $ 900, is de 4G-X een aanzienlijke investering, maar goed geprijsd voor het bereik en de prestaties die het betrouwbaar levert. En als je ontvangst thuis of op je werk zo slecht is, en dit product het ongemak en de inefficiëntie van het constant wachten op het laden van items zou kunnen elimineren, is het eigenlijk een uitstekende waarde.

weBoost Connect 4G-X mobiel signaal v. SureCall Fusion4Home

Het is moeilijk om deze producten in alle opzichten te vergelijken, omdat we het hebben over een product van professionele kwaliteit versus een kleiner ontwerp dat minder dan de helft van de vierkante meters van de weBoost Connect 4G-X beslaat. De SureCall Fusion4Home komt echter het dichtst in de buurt van de boosters voor mobiele telefoons die we hebben getest bij dit beest van een booster.

De Fusion4Home is iets meer dan een derde van de prijs van de Connect 4G-X, terwijl de Connect 4G-X tweeënhalf keer zo groot is als de 3000 vierkante meter van de SureCall. In termen van pure dollar-per-voet is de Connect 4G-X redelijk geprijsd.

Meer impact dan we ons hadden kunnen voorstellen, met 7.500 vierkante meter aan dekking

De weBoost Connect 4G-X signaalversterker voor mobiele telefoons is een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar celversterkers voor grote ruimtes. Deze kit biedt maar liefst 7.500 vierkante meter aan dekking en presteert beter dan veel andere boosters op de markt. Als je niet zo'n groot bereik aan mobiele versterking nodig hebt, is het misschien overdreven, maar het is een geweldige oplossing voor mensen in kleine bedrijven of grote huizen die op zoek zijn naar verbeterde services om een digitaal leven zonder wachttijd te leiden.

Specs

  • Productnaam Verbind 4G-X signaalversterker voor mobiele telefoons voor 7.500 vierkante voetruimten
  • Product Merk weBoost
  • Prijs $900.00
  • Productafmetingen 7,5 x 6,5 x 1,5 inch.
  • Kleur Grijs
  • Garantie Twee jaar
  • Maximale versterking 70 dB
  • Antenne Maximaal vermogen 100 watt
  • Buitenantenne Afmetingen 11,5 x 8 x 3,25
  • Binnenantenne Afmetingen 8,5 x 7 x 1,75 inch
  • Antenne Materiaal Kunststof

Aanbevolen: