De 6 beste snelladers van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste snelladers van 2022
De 6 beste snelladers van 2022
Anonim

Als je telefoon of laptop leeg is, heb je een van de beste snelladers nodig, want je hebt niet de hele dag de tijd om de batterij van je Apple- of Android-apparaat op te laden. Snelladers werken meestal via de nieuwere USB-C-standaard, waardoor apparaten tot 20 keer sneller kunnen worden opgeladen. In plaats van beperkt te zijn tot het vermogen van 12 watt dat wordt gezien met micro-USB-aansluitingen, kunnen USB-C-connectoren apparaten tot 100 watt gebruiken, wat betekent dat ze niet alleen sneller kunnen opladen, maar ook apparaten met een grotere vraag kunnen opladen, zoals laptops, waardoor ze veel veelzijdiger zijn dan hun voorgangers.

Sommige van deze opladers voldoen zelfs aan de Qi-oplaadstandaard, waardoor je sommige apparaten draadloos kunt opladen.

Als je meer wilt weten over snel opladen, lees dan onze gids met alles wat je moet weten over USB-C voordat je oplaadt in onze verzameling van de beste snelladers.

Beste algemeen: Anker PowerPort Atom III

Image
Image

Compatibel met zowel USB Type-A als USB-C, de PowerPort Atom III van Anker heeft alles in huis: veelzijdigheid, snelle oplaadmogelijkheden en een compacte vormfactor. Of je nu een iPhone, Android-telefoon, tablet of laptop hebt, de PowerPort Aton III kan vrijwel elk apparaat van stroom voorzien. Dankzij de dubbele poorten kun je twee dingen tegelijk opladen, met tot 45 W stroom via de USB-C-connector en tot 15 W via USB-A, wat betekent dat je meerdere grote muuradapters kunt vervangen voor deze enkele reisvriendelijke oplader.

Het beste is dat Anker's PowerIQ 3.0-technologie de meeste apparaten 2,5 keer sneller kan opladen dan een standaardlader. Als u van plan bent om met deze oplader te reizen, garandeert de snelheid dat u zo min mogelijk tijd doorbrengt op het laadstation op de luchthaven. Het is belangrijk op te merken dat de PowerPort Atom III alleen een wandoplader is, dus je moet de bestaande oplaadkabels voor je apparaten gebruiken of investeren in een USB-C-kabel om echt te profiteren van zijn snelheid.

Beste budget: Anker 18W-wandoplader

Image
Image

Als je alleen een standaard USB-A-compatibele oplader nodig hebt om je apparaten met hoge snelheden van stroom te voorzien, is deze wandoplader met één poort van Anker een portemonneevriendelijke optie die beschikbaar is in zowel zwarte als witte kleuropties. Het is compatibel met elk apparaat dat USB-A ondersteunt, en Anker's Powerport+-technologie past zich aan om je telefoon of tablet sneller op te laden, ongeacht het merk.

Dat gezegd hebbende, je kunt alleen volledig profiteren van de snellaadmogelijkheden als je een mobiel apparaat hebt met Qualcomm Quick Charge-technologie - dit omvat telefoons van Sony, LG, HTC, Xiaomi en meer. Voor nieuwere apparaten met Quick Charge 3.0 (de meest recente versie van deze technologie), kan de Anker 18W-wandlader uw apparaat in slechts 35 minuten tot 80% opladen. Deze oplader heeft ook koelfuncties en overspanningsbeveiliging om uw elektronica veilig te houden en oververhitting te voorkomen.

Beste compacte USB-C: RAVPower 61W-wandoplader

Image
Image

Als je een USB-C-compatibele laptop hebt, weet je hoe omvangrijk die muuradapters kunnen zijn. En wanneer u reist, woon-werkverkeer of gewoon uw oplader overdag draagt, kan dat extra gewicht lastig zijn om mee te sjouwen. De RAVPower 61W-wandoplader is half zo groot als een typische MacBook-oplader en levert het vermogen dat je nodig hebt in een echt compacte vorm. De Frontier Power Delivery 3.0-technologie van RAVPower kan een MacBook Pro in minder dan twee uur volledig opladen van nul tot 100%.

Zolang je een USB-C-compatibele kabel hebt, kan deze oplader allerlei apparaten van stroom voorzien. RAVPower merkt echter op dat het apparaten die zijn aangesloten via een adapter, zoals een USB-C naar USB-A-dongle, niet snel kan opladen. Deze oplader is verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Beste compacte USB-A: Anker PowerPort Mini

Image
Image

Als je op zoek bent naar een kleine vormfactor en standaard USB-A-compatibiliteit, is het moeilijk om het twee-voor-één ontwerp van de Anker PowerPort Mini te verslaan. Met dubbele USB-poorten kunt u tegelijkertijd twee apparaten opladen met hogere laadsnelheden dan standaard. Zowel reizigers als forenzen zullen dol zijn op de ultracompacte afmetingen van 1,2 x 1,3 x 1,5 inch, klein genoeg om in de meest overvolle koffer of dunste laptoptas te stoppen. Het heeft zelfs vouwtanden.

Helaas ondersteunt de PowerPort Mini Qualcomm Quick Charge niet, maar de PowerIQ-technologie kan zich automatisch aanpassen aan het optimale uitgangsvermogen voor elk apparaat dat u erop aansluit. Dat betekent dat u gemiddeld een uur oplaadtijd bespaart elke keer dat u iets opnieuw moet opstarten. Met een kleine vormfactor, dubbel opladen, hoge snelheden en universele USB-A-ondersteuning, wordt de PowerPort Mini je nieuwe favoriete reisgenoot.

Beste draadloos: Anker PowerWave-standaard

Image
Image

In tegenstelling tot de meeste draadloze opladers, ondersteunt de Anker PowerWave-standaard uw smartphone in staande of liggende modus en kan hij in beide richtingen stroom leveren. Hij is compatibel met elk mobiel apparaat met Qi-functionaliteit en kan worden opgeladen via telefoonhoesjes tot vijf millimeter dik, dus je hoeft je hoesje niet telkens aan en uit te wrikken als je hem moet opstarten.

Samsung-bezitters zullen het meest profiteren van de Anker PowerWave Stand-it's die 10 W snel kunnen opladen voor de Galaxy Note 7 en nieuwer en de Galaxy S6 edge+ en nieuwer. Alle andere Qi-compatibele telefoons, inclusief iPhones (iPhone 8 en nieuwer) en Google Pixel-modellen, zullen maximaal 5 W opladen, wat niet veel sneller is dan de standaardsnelheid.

Beste voor laptops: Nekteck 63W USB-C-wandoplader

Image
Image

Uitgerust met twee USB-C-poorten, is deze wandoplader van Nekteck weliswaar omvangrijk, maar hij levert de kracht die je nodig hebt om een laptop snel op te laden. De 45W-poort kan een MacBook in twee uur tot 100% batterij brengen, en de 18W-poort is perfect voor het opladen van kleinere elektronica zoals smartphones en tablets met hogere snelheden dan standaard; snel opladen van 45 W voor Samsung-apparaten wordt echter niet ondersteund.

Het is ook compatibel met de Nintendo Switch- en GoPro-camera's, dus het kan echt meerdere opladers vervangen. Wat u ook moet aansluiten, Nekteck kan de optimale stroominvoer voor verschillende soorten apparaten detecteren en dienovereenkomstig aanpassen.

Deze oplader wordt geleverd met een meegeleverde USB-C-kabel van 1,8 meter en is compatibel met internationale spanning (AC 100-240V), waardoor het een slimme keuze is voor reizigers.

Onze favoriete snellaadadapter moet de Anker PowerPort Atom III zijn, behalve dat hij compact en betaalbaar is, heeft hij aansluitingen voor oudere USB-A- en USB-C-verbindingen, waardoor hij compatibel is met uw bestaande massa's kabels.

Aanbevolen: