Hoe de prullenbak automatisch te legen in Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe de prullenbak automatisch te legen in Outlook
Hoe de prullenbak automatisch te legen in Outlook
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar File > Options en selecteer Advanced onder Outlook Options. Selecteer Lege verwijderde items-mappen bij het afsluiten van Outlook.
  • Om de prullenbak van Outlook.com te legen, klikt u met de rechtermuisknop op de map Verwijderde items en selecteert u Map leegmaken.
  • Als u de prullenbak handmatig wilt legen op de Mac, houdt u de Control-toets ingedrukt, kiest u de map Trash en selecteert uMap leeg.

Wanneer u berichten verwijdert uit uw Outlook-inbox of een andere map, worden de berichten verplaatst naar de map Verwijderde items. Deze verwijderde berichten worden opgeslagen in de map Verwijderde items totdat u de map leegt. U kunt de map Verwijderde items handmatig leegmaken wanneer u dat wilt, of de map Verwijderde items automatisch leegmaken wanneer u Outlook sluit. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en Outlook Online.

Prullenbak legen in Outlook

U kunt op elk moment de prullenbak in Outlook handmatig legen. Klik met de rechtermuisknop op de map Verwijderde items of de map Prullenbak en kies Map leeg.

Configureer een geavanceerde instelling als u wilt dat de Outlook-toepassing de map Verwijderde items of Prullenbak automatisch leegt telkens wanneer u de app afsluit.

Als je een Microsoft 365-e-mailaccount, Outlook.com-e-mailaccount (inclusief gerelateerde domeinen, zoals hotmail.com of live.com) of een Exchange-e-mailaccount hebt, heb je een map Verwijderde items. Als u een ander type account in Outlook gebruikt (zoals Gmail of Yahoo), krijgt de map in plaats daarvan de naam Prullenbak.

  1. Open Outlook.
  2. Ga naar de File tab.
  3. Selecteer Opties.

    Image
    Image
  4. In het Outlook-opties dialoogvenster selecteert u Geavanceerd.

    Image
    Image
  5. In de Outlook start en exit sectie, selecteer de Lege verwijderde items mappen bij het afsluiten van Outlook check box.

    Image
    Image
  6. Selecteer OK om de wijzigingen toe te passen en het venster te sluiten.

Wanneer u het Outlook-venster sluit, verschijnt er een bericht met de vraag: Wilt u alles permanent verwijderen in de map "Verwijderde items" (of "Prullenbak") voor alle accounts?

Als u het programma wilt sluiten en de prullenbak wilt legen, selecteert u Ja Als u twijfels heeft over het legen van de map Verwijderde items, selecteert u NeeOutlook wordt nog steeds afgesloten, maar de volgende keer dat u het start, bevat de map Verwijderde items nog steeds de items die aanwezig waren toen u het programma sloot.

Als de prullenbak al leeg is, verschijnt de melding niet voordat Outlook wordt afgesloten.

Image
Image

Leeg de prullenbak in Outlook Online

De map met verwijderde items van Outlook.com kan niet automatisch worden geleegd. U moet de prullenbak handmatig legen.

  1. Klik met de rechtermuisknop op de map Deleted Items.

    Image
    Image
  2. Kies Map leegmaken.

Leeg de prullenmand met Outlook voor Mac

Leeg in Outlook voor Mac de prullenbak handmatig door de Control-toets ingedrukt te houden, de map Prullenbak te kiezen en te selecteren Map leeg.

Aanbevolen: