SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit Review: een geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Inhoudsopgave:

SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit Review: een geweldige prijs-kwaliteitverhouding
SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit Review: een geweldige prijs-kwaliteitverhouding
Anonim

Bottom Line

De SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit is een eersteklas celversterker voor huizen tot 2.500 vierkante meter.

SureCall Flare signaalversterker voor mobiele telefoons

Image
Image

We hebben de SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De SureCall Flare Booster Kit is een gebruiksvriendelijke signaalversterker voor mobiele telefoons voor een huis of een klein bedrijf. De SureCall Flare verhoogt de signaalsnelheid voor elk mobiel apparaat dat is gekoppeld aan grote providers (bijv. AT&T, Verizon, Sprint en T-Mobile) en is een aantrekkelijk, onopvallend stukje technologie. De hele kit heeft een geweldige prijs, wat het moeilijk maakt om te zien hoe je fout zou kunnen gaan met deze optie, vooral als je op zoek bent naar een booster die tot 2.500 vierkante meter aan ruimte beslaat.

Image
Image

Design: Modern en relatief onopvallend

De SureCall Flare is onopvallend en past in elke moderne ruimte. Het heeft een behuizing die lijkt op een moderne luidspreker en een witte glasvezelantenne waardoor het apparaat er ongecompliceerd uitziet en aanvoelt. De antenne is minder dan een voet lang en slechts een derde van een voet breed, waardoor het gemakkelijk en onopvallend genoeg is om op een dak of een muur te monteren zonder ongewenste aandacht te trekken.

Volledige openbaarmaking: voor dit beoordelingsproces hebben we de SureCall Flare-antenne nergens gemonteerd. In plaats daarvan hebben we het aan de zijkant van het gebouw gestut om de werkzaamheid van het product te testen. Als u dit product koopt en van plan bent het te monteren, weet dan dat de kit wordt geleverd met een L-beugel en twee U-bouten. Het bevat echter geen J-Mount.

De hoeveelheid dekking en verhoogde signaalsterkte is afhankelijk van het feit of uw provider een toren heeft die vrij is van obstakels en binnen 30 mijl.

Om het te monteren, plaats je de antenne door het gat aan de bovenkant van de L-beugel, die zou worden bevestigd aan de U-bouten die de pijp zouden omsluiten of de J-bevestiging die nodig is om de antenne rechtop te houden.

Image
Image

Configuratieproces: tien minuten of minder

Aangezien we niet de tijd hebben genomen om de antenne te monteren, kostte het ons ongeveer tien minuten om de hele kit op te zetten. De eerste stap van het proces was het vinden van de buitenlocatie met het sterkste signaal. In de aanwijzingen zegt SureCall dat dit meestal te vinden is aan de kant van het gebouw dat uitkijkt op de dichtstbijzijnde zendmast. Het merkt ook op dat hoe hoger een gebruiker de antenne plaatst, hoe beter.

De SureCall Flare is onopvallend en past in elke moderne ruimte.

We hebben de booster op een centrale locatie geplaatst, minstens 25 voet van de buitenantenne en dicht bij een stopcontact volgens de aanwijzingen van SureCall. We hebben de 15 meter lange coaxkabel van de buitenantenne, die we buiten en op de grond hebben gestut, naar de booster geleid en de verbinding beveiligd. Vervolgens hebben we het netsnoer op de booster aangesloten en het snoer in het nabijgelegen stopcontact gestoken.

Het duurde een paar minuten voordat het apparaat was gekalibreerd en het begon te werken zoals verwacht.

Image
Image

Configuratie: gemakkelijk te begrijpen

Oorspronkelijk hadden we de booster niet ver genoeg van de antenne geplaatst en profiteerden we dus niet van de voordelen van de booster. We wisten dit omdat de booster dit ook signaleerde met een knipperend geel LED-lampje.

In het midden van het apparaat, helemaal onderaan, bevindt zich een cirkel van LED-lampjes om problemen met de booster aan te geven. De ene suggereert zelfaanpassing; een ander suggereert dat een grotere afstand tussen de booster en de antenne nodig is om de prestaties te optimaliseren; een ander betekent dat de booster een te sterk signaal ontvangt (waardoor de booster zou kunnen uitschakelen), en de antenne moet worden verplaatst naar een locatie waar het signaal zwakker is, en het vierde signaal dat de booster heeft uitgeschakeld.

Prestaties: Meestal betrouwbaar

We hebben de doeltreffendheid van het apparaat gecontroleerd door 300112345 te bellen, wat een Received Signal Strength Indicator of RSSI opleverde van ongeveer -47,00 tot -70,00 dBm. Kortom, dat wordt als een goed signaal beschouwd, maar om het in perspectief te plaatsen: RSSI wordt gemeten op een schaal van ruwweg -50 tot -120 dBm, waarbij -50 dBm uitstekend is en -120 dBm het slechtst.

Als we alleen naar de balken kijken terwijl we ons verplaatsen en bellen van kamer naar kamer, ging het bereik nooit onder de twee balken en reikte soms tot vier. Om zeker te zijn, was er een klein verschil in de signaalsterkte op basis van de plaatsing van de antenne, zelfs als die plaatsingen niet volledig in tegengestelde richting waren. Alle signaalsterkte was beter met de booster in tegenstelling tot zonder.

Hoewel de SureCall Flare Kit wordt gefactureerd om naast spraak en tekst ook gegevens te stimuleren, hebben we geen noemenswaardig verschil in gegevenssterkte gezien toen we het product gebruikten en wanneer niet.

Dekking: Net zoals geadverteerd

Met een sterk inkomend signaal wordt de SureCall Flare gefactureerd om tot 2500 vierkante voet dekking van de booster te leveren. In ons huis van 1.800 vierkante meter hield de dekking stand. Het is echter vermeldenswaard dat met een zwakker extern signaal, die dekking kan afnemen tot ongeveer 1.500 vierkante voet.

De hoeveelheid dekking en verhoogde signaalsterkte is afhankelijk van het feit of uw provider een toren heeft die vrij is van obstakels en binnen een straal van 30 mijl. Als er nergens in de buurt weinig tot geen signaal is, heeft de antenne niet veel te versterken. Dit leek het geval te zijn toen we een T-Mobile-telefoon testten met de SureCall Flare Kit.

In het geval dat de omnidirectionele antenne niet voldoende is, raadt SureCall het gebruik van een directionele antenne aan die op de dichtstbijzijnde zendmast kan worden gericht (hoewel dit invloed heeft op de draagbaarheid van het apparaat, omdat die antenne groter is) en vereist meer ondersteuning).

Image
Image

Bottom Line

Met een prijs van $200 is de Flare een solide waarde. Het eenvoudige installatieproces, het onopvallende ontwerp en de betrouwbare prestaties rechtvaardigen die initiële uitgave, en de Flare is een van de goedkopere boosters op de markt.

SureCall Flare signaalversterkerkit voor mobiele telefoon v. SureCall Fusion4Home Yagi/Whip-kit

De belangrijkste verschillen tussen de SureCall Flare Cell Phone en zijn concurrent, de SureCall Fusion4Home Yagi/Whip Kit, zijn de dekking, de behuizing en de aard van de buitenantenne.

De SureCall Fusion4Home wordt gefactureerd om iets meer ruimte te dekken - tot 3.000 vierkante voet - en heeft een veel grotere antenne die minder op een toverstok lijkt en meer op een vlag. De Fusion4Home-antenne is Yagi (een enkele lange antenne gekruist door verschillende kortere metalen palen) in plaats van omnidirectioneel, wat meer geschikt zou kunnen zijn voor iedereen die een zwakker direct signaal van een verre zendmast moet oppikken. De booster in de Fusion4Home-kit is ook zwaarder, waardoor hij minder reisvriendelijk is, en heeft een zwarte behuizing in utilitaire stijl met een ouderwetse antenne waardoor het geheel er veel minder esthetisch aantrekkelijk uitziet.

Prijstechnisch is de SureCall Flare meer dan $ 60 goedkoper. Het is geen enorm verschil, maar we zijn geneigd te zeggen dat als je de extra 500 vierkante meter dekking met de Fusion4Home niet nodig hebt, de Flare een betere waar voor je geld biedt.

Een geweldige draagbare optie met een solide bereik

De SureCall Flare Cell Phone Signal Booster Kit presteerde goed binnen de parameters die het adverteert en is beschikbaar tegen een budgetvriendelijke prijs (althans relatief gezien). Omdat er zo weinig onderdelen zijn om op te zetten en ze allemaal zo licht zijn, is de Flare Kit ook de meest reisvriendelijke optie die we hebben getest. We konden zien hoe dit apparaat van pas zou kunnen komen tijdens het kamperen of reizen naar een afgelegen locatie (met een zendmast binnen 30 mijl natuurlijk).

Specs

  • Productnaam Flare Cell Phone Signal Booster Kit
  • Productmerk SureCall
  • Prijs $200.00
  • Kleur Zilver/Wit
  • Garantie Drie jaar
  • Kabel RG-6 (50 voet)
  • Antenneversterking 2-3dBi / 3-4dBi
  • Antennestraling in alle richtingen
  • Antenne Afmeting 9,5 x 3,9 inch
  • Antenne Materiaal Glasvezel
  • Antenne Bedrijfstemperatuur Ongeveer -22 °F tot 176 °F

Aanbevolen: