De 2 beste autostarters op afstand van 2022

Inhoudsopgave:

De 2 beste autostarters op afstand van 2022
De 2 beste autostarters op afstand van 2022
Anonim

Of het nu voor gemak, veiligheid of een niet onbelangrijke cool-factor is, de beste autostarters op afstand kunnen handige functies aan uw voertuig toevoegen. Afgezien van misschien een draagbare starthulp, is een externe autostarter een van de beste accessoires die u voor elk voertuig kunt kopen. Deze handige apparaten worden snel gemeengoed in nieuwe auto's en stellen bestuurders in staat hun voertuig op koude ochtenden op te warmen of af te koelen in de hitte van de zomer voordat de deur zelfs maar open is. Sommige bieden u ook beveiligings- en controlemogelijkheden.

Sommigen, zoals onze topkeuze, de Viper 5906V, kunnen uw auto tot op anderhalve kilometer afstand bedienen en beschikken over een OLED-display waarmee u toegang krijgt tot een schat aan krachtige functies. Anderen geven u toegang tot tal van functies via een bijbehorende app op uw smartphone. Er zijn veel bewezen aftermarket-opties beschikbaar. Houd er rekening mee dat, hoewel veel ervan redelijk betaalbaar zijn voor alle voordelen die ze bieden, u mogelijk ook de installatiekosten moet berekenen, afhankelijk van welk model u besluit te kopen. We hebben een heleboel verschillende opties onder de loep genomen en er is hier een autostarter op afstand voor iedereen.

Beste algemeen: Viper 5906V 2-weg externe autostarter

Image
Image

Met een bereik tot anderhalve kilometer en een groot, helder OLED-aanraakscherm, biedt de Viper 5906V een aantrekkelijke combinatie van kwaliteit en functionaliteit. Het systeem biedt basisfuncties zoals het vergrendelen en ontgrendelen van uw auto, evenals temperatuur- en beveiligingssensoren, en omvat een secundaire eenrichtingstransmissie-afstandsbediening. De 5906V beschikt ook over Viper's SuperCode-technologie waarmee je twee auto's met dezelfde afstandsbediening kunt bedienen.

De 5906V biedt de mogelijkheid om het systeem aan je smartphone te koppelen en het te bedienen via een bijbehorende app, hoewel je de extra Smart Start-module moet kopen om deze functionaliteit in te schakelen. De batterijen in de afstandsbediening gaan een volle zes maanden mee na één keer opladen van 60 minuten. Het enige echte voorbehoud hier is dat de afstandsbedieningen behoorlijk omvangrijk zijn en dat het systeem vrij duur is, maar als je het je kunt veroorloven, is dit momenteel de beste optie op de markt.

Beste aanpassing: Crimestopper RS4-G5 Remote Start

Image
Image

De Crimestopper RS4-G5 remote starter is ontworpen voor diegenen die hun bedieningselementen willen kunnen aanpassen. Het systeem bevat de gebruikelijke vooraf ingestelde knoppen op de twee meegeleverde afstandsbedieningen voor het openen van de kofferbak, starten op afstand, plus vergrendeling en ontgrendeling. Het bevat ook een 5e knop die kan worden toegewezen aan de functie van uw keuze. Tot de 31 programmeerbare opties behoren motorbewaking en toerentellerfuncties.

De RS4-G5 is compatibel met zowel automatische als handgeschakelde voertuigen en biedt smartphonebediening als u ook de optionele Mobile Start MS-3-module aanschaft. Aan de andere kant mist het systeem meer geavanceerde beveiligingsfuncties en heeft het slechts een werkbereik tot 2000 voet. Het is echter zeer aantrekkelijk geprijsd voor slechts ongeveer $ 60, wat het een smakelijk koopje maakt.

Voor een heleboel gemakkelijk toegankelijke functies, neemt de Viper 5906V met touchscreen (bekijk bij Amazon) gemakkelijk onze eerste plaats in. Met zoveel informatie en functionaliteit binnen handbereik zonder dat er een verbonden mobiele app of complexe knopcombinaties nodig zijn, wordt het systeem veel gebruiksvriendelijker. Het is echter ook een van de duurste systemen op de markt. De Crimestopper RS4-G5 biedt veel van dezelfde functies als de Viper 5906V voor een fractie van de prijs, en is een geweldige budgetoptie als je kunt leven met een korter werkbereik en de functionaliteit van het uitstekende touchscreen van de Viper.

Bottom Line

Met een gedreven passie voor technologie en het buitenleven schrijft Andy Zahn sinds 2019 voor Lifewire. Als fervent wandelaar en fotograaf is hij zich terdege bewust van het belang van voertuigbeveiliging op afgelegen trailheads en weet hij dat er niets is zoals terugkeren naar een voertuig met airconditioning na een lange dag wandelen in de hete zon.

Waar u op moet letten bij een autostarter op afstand

Tweerichtingsconnectiviteit

Hoewel sommige autostarters op afstand een eenvoudige eenrichtingszender gebruiken om eenvoudige instructies naar uw voertuig te sturen, implementeren andere een tweerichtingssysteem waarbij informatie ook terug naar de afstandsbediening wordt verzonden. Hierdoor kan informatie zoals temperatuur en alarmen vanuit uw auto naar u worden verzonden.

Beveiligingsfuncties

Een autostarter op afstand kan belangrijke beveiligingsfuncties toevoegen om diefstal van of uit uw voertuig te voorkomen. Sommige apparaten kunnen het ontstekingssysteem in uw auto op afstand ontkoppelen en voorkomen dat de auto wordt vastgelopen. Sommige hebben ook alarmen of kunnen worden aangesloten op bestaande beveiligingssystemen in uw voertuig.

Compatibiliteit met smartphones

Vaak hebben autostarters op afstand extra connectiviteitsopties waarmee je toegang hebt tot verschillende mogelijkheden op je smartphone. Dit is met name handig voor het bekijken van informatie die is verzameld door de externe starter op een groot scherm.

Eenvoudige installatie

De kit die je koopt en het voertuig waarin je hem installeert, bepalen hoe moeilijk het is om een autostarter op afstand te installeren. Sommige oudere voertuigen hebben mogelijk extra adapters nodig. Als u er niet zeker van bent dat u een autostarter op afstand kunt installeren, of als uw specifieke installatiescenario te ingewikkeld is, kunt u het beste een professional deze laten installeren.

Aanbevolen: