Magic Trackpad 2 Review: functionaliteit binnen handbereik

Inhoudsopgave:

Magic Trackpad 2 Review: functionaliteit binnen handbereik
Magic Trackpad 2 Review: functionaliteit binnen handbereik
Anonim

Bottom Line

De Apple Magic Trackpad 2 is het ideale aanwijsapparaat voor iPads. Aanpasbare instellingen en een ergonomisch ontwerp maken dit trackpad intuïtief voor alle gebruikers.

Apple Magic Trackpad 2

Image
Image

We hebben de Apple Magic Trackpad 2 gekocht zodat onze recensent het op de proef kon stellen. Blijf lezen voor de volledige productreview.

Apple's Magic Trackpad 2 geeft iPad-muizen een run voor hun geld. Dit trackpad is groter dan zijn voorganger en heeft een langere batterijduur. Intuïtieve Multi-Touch-bewegingen maken het trackpad gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Het beste van alles is dat het compatibel is met iPads met iPadOS 13.4 en hoger. Ik heb 15 uur besteed aan het testen van deze functies.

Ontwerp: Minimaler kan niet

Het is moeilijk om je een meer stereotiep Apple-ontwerp voor te stellen dan de Magic Trackpad 2. Het is een enorme, witte rechthoek met een Lightning-poort aan de achterkant. Om precies te zijn, het is een rechthoek van 6,3 x 4,5 inch. Het is geconstrueerd met een kleine hoek, 0,43 inch op het dikste punt en 0,19 inch op het dunste.

Image
Image

Het trackpad weegt een half pond, net als het Magic Keyboard, dus het is licht genoeg om draagbaar te zijn. Als ik beide meeneem met mijn iPad Air, weegt de hele installatie minder dan een Chromebook.

De Magic Trackpad 2 heeft een glazen oppervlak van rand tot rand dat bijna zacht aanvoelt. Het trackpad maakt gebruik van krachtsensoren in plaats van mechanische knoppen of schakelaars in het apparaat, zodat het oppervlak gelijkmatig ontvankelijk is voor aanraking. Al met al is dit product goed gebouwd met een mooi, minimalistisch ontwerp.

Image
Image

Prestaties: Intuïtief en aanpasbaar

Het gebruik van de Magic Trackpad om op mijn iPad te navigeren was verrassend eenvoudig. De cursor klikt op zijn plaats wanneer hij over pictogrammen beweegt, dus ik hoefde niet al te precies te zijn. De vorm van de cursor verandert afhankelijk van de context, dus het is gemakkelijk om te zien waar ik mee bezig ben en wat het resultaat zal zijn. Twee seconden nadat ik mijn hand van het trackpad heb gehaald, verdwijnt de cursor. Deze functie kan worden gewijzigd in Instellingen, samen met andere functies zoals cursorgrootte en contrast.

De Magic Trackpad 2 had geen probleem om onderscheid te maken tussen de verschillende invoer, zoals scrollen met twee vingers en vegen met drie vingers. De lichte hoeveelheid druk die nodig was voor een Force Click was genoeg om te voorkomen dat ik verstrooid klikte.

Harder drukken activeert de secundaire klik of rechterklik. Ik had echter problemen met het matigen van de druk van mijn aanraking, dus koos ik voor de 'tweevingerige secundaire klik'. De gebaren zien er een beetje ingewikkeld uit als ze zijn uitgeschreven, maar ze zijn gemakkelijk te leren. Een beetje oefenen zorgde ervoor dat ze bleven plakken.

Ik kan mijn cursor precies in het midden van een woord of zin laten vallen, schrijven wat ik nodig heb en weer aan het werk gaan.

Een van mijn grootste hoofdpijnen tijdens het schrijven is om mijn cursor op de juiste plek te krijgen met behulp van de aanraakinterface van de iPad. De pijltjestoetsen daarvoor gebruiken is mogelijk maar vervelend, zeker voor iemand met een eenzijdige geest. Het Magic Trackpad is veel sneller en nauwkeuriger. Ik kan mijn cursor precies in het midden van een woord of zin laten vallen, schrijven wat ik nodig heb en weer aan het werk gaan.

Dit is echter een geval waarbij het resultaat afhangt van de app. Scrivener en iA Writer hebben beide geweldige trackpad-ondersteuning; Google Docs, niet zo veel. Natuurlijk werkt het Magic Trackpad nog steeds, maar dat niveau van controle is er nog niet.

Met de Magic Trackpad 2 stapt Apple af van de verouderde computermuis en de toekomst in.

Multi-touch-bewegingen zijn de sleutel tot de levensvatbaarheid van de Magic Trackpad als alternatief voor een computermuis. Veel van de gebaren zijn vergelijkbaar met die van de iPad. In de App Switcher is het afwijzen van apps bijvoorbeeld net zo eenvoudig als klikken en ze vervolgens wegvegen.

Het gebruik van een trackpad met de iPad voelt natuurlijker aan dan een muis, omdat het trackpad een uitbreiding is van de aanraakinterface van de iPad. Met de Magic Trackpad 2 stapt Apple af van de verouderde computermuis en de toekomst in.

Comfort: je vergeet dat het er is

Omdat het hele oppervlak van het Magic Trackpad ontvankelijk is voor aanraking en klikken, was het gemakkelijk om een comfortabele manier te vinden om het te gebruiken. Toen ik aan het schrijven was, stopte ik het trackpad uit de weg en reikte ernaar wanneer ik van app moest wisselen. Ik begon mijn iPad op een Lamicall S-standaard op ooghoogte te houden, omdat ik het scherm niet meer hoefde aan te raken. Door mijn iPad in een meer ergonomische positie te houden, kan ik veel langer dan voorheen werken zonder nekbelasting.

Image
Image

Toen ik mijn iPad op de bank gebruikte, gooide ik de Magic Trackpad 2 gewoon naast me neer. Het trackpad op welke manier dan ook gebruiken, maakt het zo comfortabel. In tegenstelling tot een muis, vereist het trackpad niet dat uw hand zich in een onnatuurlijke, stationaire positie bevindt. Het gebruik van een trackpad zet de hele hand in natuurlijke posities.

Toen ik aan het schrijven was, stopte ik het trackpad uit de weg en reikte ernaar wanneer ik van app moest wisselen.

Wat nog belangrijker is, het trackpad hoeft niet te bewegen. Door een computermuis te bewegen, wordt de arm helemaal door de schouder getrokken. Het is wat ik gewend ben, maar ik realiseerde me niet hoe ongemakkelijk het was totdat ik een andere optie probeerde. Het Magic Trackpad is comfortabeler dan elke computermuis die ik ooit heb gebruikt.

Prijs: een prijzig maar waardevol accessoire

De Magic Trackpad 2 kost tot $ 150. Als je zilver kiest in plaats van spacegrijs, krijg je $ 20 korting op de prijs, maar het is in beide gevallen een duur accessoire. Het is iets duurder dan vergelijkbare apparaten zoals de Magic Mouse 2 of de Logitech MX Master 3, maar ze bevinden zich nog steeds in dezelfde marge. De Magic Trackpad 2 presteert net zo goed, zo niet beter. Het is elke cent waard.

Image
Image

Apple Magic Trackpad 2 versus Magic Mouse 2

Als een trackpad sceptici kan omzetten, is het de Magic Trackpad 2. Dat gezegd hebbende, het is niet bepaald budgetvriendelijk. Aangezien de Magic Mouse 2 slechts de helft van de prijs kost, is het de moeite waard om de twee te vergelijken.

De Magic Mouse 2 heeft een batterijduur van maximaal twee maanden, twee keer zo lang als de Magic Trackpad 2. Aan de andere kant bevindt de oplaadpoort zich aan de onderkant, zodat deze tijdens gebruik niet kan worden opgeladen; de Magic Trackpad kan. De muis heeft een onopvallende constructie die niet ergonomisch is. Het zal geen ernstige belasting veroorzaken, maar het is niet zo comfortabel om de hele dag te gebruiken als een trackpad. Beide producten hebben geweldige app-ondersteuning.

Wat koopt het extra geld dan? Comfort. Als u bereid bent meer te betalen, is de Magic Trackpad 2 een betere keuze voor iPads. Als ergonomie geen probleem is, bespaar dan wat geld door een Magic Mouse 2 te kopen voor slechts $ 80.

De Magic Trackpad 2 is een investering die zijn vruchten afwerpt met comfort en prestaties. Dankzij de robuuste app-ondersteuning kan dit trackpad elke muis overtreffen.

Specs

  • Productnaam Magic Trackpad 2
  • Product Merk Appel
  • MPN A1535
  • Prijs $150.00
  • Releasedatum oktober 2015
  • Gewicht 0,51 lbs.
  • Productafmetingen 6,3 x 0,43 x 4,52 inch.
  • Kleur Zilver, Space Grey
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit OS X v10.11 of hoger
  • Verbindingsopties Bluetooth 4.0, Lightning

Aanbevolen: