Hoe Msvcr71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten

Inhoudsopgave:

Hoe Msvcr71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten
Hoe Msvcr71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten
Anonim

Er treedt een msvcr71.dll-fout op wanneer het DLL-bestand ontbreekt, wordt verwijderd of zodanig beschadigd raakt dat de software die erop vertrouwt het bestand niet kan gebruiken zoals het bedoeld was.

Een probleem met het register, een virusinfectie of een kwaadaardig programma dat op de computer is geïnstalleerd, of zelfs een probleem met de computerhardware kan de oorzaak zijn van uw fouten.

Het foutbericht kan worden weergegeven in elk Windows-programma of besturingssysteem dat het bestand gebruikt, zoals Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP.

Msvcr71.dll Fouten

Image
Image

Als er problemen optreden met dit specifieke DLL-bestand, kunnen de fouten die op een probleem duiden, worden weergegeven als een van de volgende:

  • Msvcr71.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat msvcr71.dll niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen.
  • Het programma kan niet starten omdat msvcr71.dll op uw computer ontbreekt. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit programma te repareren.
  • Kan [PATH]\msvcr71.dll niet vinden
  • Het bestand msvcr71.dll ontbreekt.
  • Kan [APPLICATIE] niet starten. Er ontbreekt een vereist onderdeel: msvcr71.dll. Installeer [APPLICATION] opnieuw.

De meeste foutmeldingen zoals deze verschijnen wanneer u een bepaald programma probeert uit te voeren, maar kunnen ook worden gezien bij het installeren van een bepaalde toepassing, het starten of afsluiten van Windows, of mogelijk zelfs bij het installeren van een nieuwe versie van Windows.

Hoe Msvcr71.dll-fouten te herstellen

Download nooit DLL-bestanden van een website die u niet 100% vertrouwt. Het is belangrijk om alleen vertrouwde, officiële bronnen te gebruiken bij het downloaden van bestanden zoals msvcr71.dll.

Windows starten in de veilige modus is mogelijk uw enige optie om de meeste van deze stappen uit te voeren als de fout verhindert dat Windows normaal opstart.

  1. Herstel msvcr71.dll vanuit de Prullenbak. Een ontbrekend DLL-bestand kan eenvoudigweg betekenen dat u of een programma op uw computer het heeft verwijderd en dus naar de Prullenbak heeft gestuurd.

    Bestanden waarvan u weet dat ze op een gegeven moment in de Prullenbak zaten, maar die sindsdien "permanent" zijn verwijderd door deze te legen, kunnen mogelijk worden hersteld met een gratis programma voor bestandsherstel.

    Deze stap moet alleen worden uitgevoerd als je zeker weet dat het bestand dat je herstelt niet echt een virus is of een misvormd DLL-bestand dat in de eerste plaats om een goede reden is verwijderd. Als je het per ongeluk hebt verwijderd, is het herstellen ervan helemaal in orde.

  2. Installeer Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package. Als u dat downloadt en installeert, moet het originele bestand naar uw computer worden gekopieerd.

    Als de fout blijft bestaan nadat u deze hebt geïnstalleerd, kopieert u de DLL van waar Windows deze ook plaatst naar de map waarin uw fout zegt dat deze ontbreekt.

  3. Voer een virus-/malwarescan uit van uw hele systeem. Als u vermoedt dat de fouten op de een of andere manier verband houden met schadelijke programma's of virussen, kan het uitvoeren van een scan om de infectie te verwijderen de DLL-problemen oplossen.
  4. Installeer het programma dat het bestand msvcr71.dll gebruikt opnieuw. Als het uitvoeren van een specifiek programma ervoor zorgt dat u de fout ziet, kan het opnieuw installeren van het programma het bestand vernieuwen en de fout verwijderen.

    Doe je best om deze stap te voltooien. Het "officiële" msvcr71.dll-bestand dat Windows (tenminste sommige versies) bewaart, bevindt zich in een submap van de map C:\Windows, dus het opnieuw installeren van de software vergt hoogstwaarschijnlijk een nieuwe kopie van het DLL-bestand uit de map.

  5. Zoek op uw computer naar een back-up van msvcr71.dll. Het is mogelijk dat het programma dat het originele bestand heeft geleverd een tweede (of zelfs derde) kopie ergens anders heeft die u kunt verplaatsen naar de locatie waar msvcr71.dll ontbreekt.

    Bijvoorbeeld, Windows bewaart niet alleen een kopie in een Windows\ map, maar ook Microsoft Office en sommige andere programma's.

    Het moet duidelijk zijn waar je het vandaan moet kopiëren als het DLL-foutbericht aangeeft in welke map het ontbreekt.

    Er zijn veel gratis hulpprogramma's voor het zoeken naar bestanden die u kunt gebruiken als u de ingebouwde zoekoptie in Windows niet wilt gebruiken. Alles is een voorbeeld.

  6. Bewerk het Windows-register als uw specifieke msvcr71.dll-fout gerelateerd is aan SQL Developer. Volg deze instructies op OracleNZ om de specifieke registerbewerkingen uit te voeren die nodig zijn om dit probleem op te lossen.

    Deze oplossing is alleen geschikt als u de foutmelding "msvcr71.dll ontbreekt" ervaart wanneer u SQL Developer voor de eerste keer opent na installatie, wat een veelvoorkomend probleem lijkt te zijn.

  7. Download het bestand msvcr71.dll van AddictiveTips. Ja, we hebben hierboven zojuist gewaarschuwd voor het downloaden van DLL-bestanden, maar AddictiveTips is een website die we vertrouwen en die een schoon, ongewijzigd msvcr71.dll-bestand biedt dat u kunt downloaden als uw computer het mist.

    Zodra je het hebt gedownload en het in de juiste map is geplaatst zoals beschreven via die link hierboven, moet je het bestand mogelijk registreren. Open hiervoor de opdrachtprompt en voer regsvr32 msvcr71.dll. in

  8. Gebruik Systeemherstel om recente systeemwijzigingen ongedaan te maken. Als de fout op dit punt aanhoudt, kunt u proberen uw computer terug te zetten naar een eerder tijdstip met Systeemherstel.

    Hierdoor worden veel belangrijke systeembestanden teruggezet in de staat waarin ze zich op een eerdere datum bevonden, wat mogelijk is wat u moet doen als uw fout werd veroorzaakt door een wijziging in een belangrijk bestand of een belangrijke configuratie.

  9. Update de stuurprogramma's voor hardwareapparaten die mogelijk verband houden met msvcr71.dll. Vergelijkbaar met stap 3, als u de foutmelding "Het bestand msvcr71.dll ontbreekt" ontvangt wanneer u iets specifieks doet, zoals het spelen van een 3D-videogame, probeer dan de stuurprogramma's voor uw videokaart bij te werken.

    Dit bestand heeft misschien helemaal niets te maken met videokaarten; dit was slechts een voorbeeld om te illustreren dat u moet letten op wat er gebeurt op het moment van de fout om aan te passen hoe u het probleem oplost.

  10. Een stuurprogramma terugzetten naar een eerder geïnstalleerde versie. Als de fouten beginnen nadat u een specifiek apparaatstuurprogramma hebt bijgewerkt, wordt dit waarschijnlijk opgelost door het stuurprogramma te verwijderen en terug te keren naar het eerder geïnstalleerde stuurprogramma.
  11. Voer de opdracht sfc /scannow System File Checker uit om een ontbrekende of corrupte kopie van het DLL-bestand te vervangen. Afhankelijk van uw versie van Windows, kan het bestand msvcr71.dll door Microsoft worden geleverd, in welk geval het gebruik van de tool System File Checker (SFC) het in een normale staat kan herstellen.
  12. Installeer alle openstaande Windows-updates. De servicepacks en patches die via Windows Update worden geleverd, kunnen enkele van de tientallen door Microsoft gedistribueerde DLL-bestanden op uw computer bijwerken of volledig vervangen. Het kan zijn dat het probleem msvcr71.dll-bestand is opgenomen in een van die updates.
  13. Test het RAM-geheugen en test vervolgens uw harde schijf. Het geheugen en de harde schijf van uw computer zijn vrij eenvoudig te testen, en een storing in een van deze kan de boosdoener zijn van deze DLL-fouten.

    Het kan zijn dat u het geheugen of de harde schijf moet vervangen als een van deze tests mislukt.

  14. Repareer uw installatie van Windows als de bovenstaande stappen het probleem nog steeds niet hebben opgelost. Als u dit doet, moeten alle DLL-bestanden worden hersteld naar hun werkversies alsof ze niet zijn gewijzigd of gebruikt.
  15. Gebruik een gratis registeropschoonprogramma om problemen met dit bestand te herstellen. Hulpprogramma's voor het opschonen van het register kunnen gewoonlijk problemen met betrekking tot DLL-bestanden oplossen door ongeldige registervermeldingen te verwijderen die de fout zouden kunnen veroorzaken.
  16. Voer een schone installatie van Windows uit als geen van de bovenstaande stappen de fout heeft kunnen herstellen. Zoals het klinkt, wist een schone installatie van Windows de huidige installatie plus alle bestanden op de harde schijf en installeert vervolgens een nieuwe, verse kopie van het besturingssysteem.

    Ga niet direct naar deze stap voordat u de andere hierboven probeert. Dit is de meest destructieve resolutie omdat het alles verwijdert en je helemaal opnieuw moet beginnen. Het mag alleen worden uitgevoerd als je geen geluk hebt gehad met de voorgaande stappen.

  17. Problemen met een hardwareprobleem oplossen als geen van de softwaregerelateerde stappen nuttig is gebleken. Op dit moment is de enige mogelijke oorzaak van de fouten een defect stuk hardware.

Meer hulp nodig?

Wilt u liever dat iemand anders dit DLL-probleem voor u oplost? Zie Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het opslaan van uw bestanden als u ze ergens anders naartoe wilt verplaatsen, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: