Lenovo onthult nieuwe Windows 11-computers voor studenten

Lenovo onthult nieuwe Windows 11-computers voor studenten
Lenovo onthult nieuwe Windows 11-computers voor studenten
Anonim

Lenovo voegt twee nieuwe apparaten toe aan zijn op onderwijs gerichte serie: de 10w Tablet en 13w Yoga, die beide worden geleverd met Windows 11.

Volgens Lenovo zijn deze apparaten bedoeld om te voldoen aan de huidige behoeften van persoonlijk en sociaal afstandelijk leren en tegelijkertijd de betrokkenheid van studenten te verbeteren. Beide computers worden ook geleverd met unieke beveiligingsfuncties die de vormfactor aanzienlijk beïnvloeden.

Image
Image

De Lenovo 10w-tablet wordt aangedreven door het Snapdragon 7c-computerplatform en wordt geleverd met een 10,1-inch Full HD-scherm met een afneembaar toetsenbord. Het heeft 8 GB RAM, tot 128 GB opslagcapaciteit en camera's aan de voor- en achterzijde van respectievelijk 2 MP en 8 MP.

De 10w is gebouwd met jonge studenten in gedachten, want hij is uitgerust met Corning Gorilla Glass en rubberen bumpers aan de buitenkant om te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

Aan de andere kant is de 13w Yoga, aangedreven door AMD Ryzen 5000 U-Series-chips. Het deelt enkele functies met de 10w, zoals Gorilla Glass dat zijn 13-inch Full HD-scherm beschermt. Maar het verhoogt de ante met Dolby Audio en een morsbestendig toetsenbord.

Image
Image

De 13w Yoga biedt ook een vingerafdruklezer voor extra beveiliging, plus uitbreidbaar geheugen tot 16 GB en opslag tot 512 GB. Studenten hebben ook de mogelijkheid om het besturingssysteem op de Yoga te upgraden naar Windows 11 Pro.

Beide apparaten zijn beschikbaar vanaf april 2022. De 10w-tablet heeft een prijskaartje van $ 329 en wordt geleverd met het afneembare toetsenbord, terwijl de 13w Yoga $ 749 kost.

Aanbevolen: