Samsung's nieuwe stofzuiger kan zichzelf leegmaken tijdens het opladen

Samsung's nieuwe stofzuiger kan zichzelf leegmaken tijdens het opladen
Samsung's nieuwe stofzuiger kan zichzelf leegmaken tijdens het opladen
Anonim

Een nieuwe draadloze steelstofzuiger die geen hoop stofdeeltjes de lucht in spuit en zijn eigen vuilnisbak leegt terwijl hij wordt opgeladen door Samsung.

De Bespoke Jet is de nieuwste stofzuiger van Samsung, met een lichter frame en meer reinigingskracht dan eerdere modellen. Volgens Samsung zal de Bespoke Jet je vloeren schoon houden, de lucht schoon houden en zichzelf schoon houden. En het komt de komende maanden uit.

Image
Image

Een "All-in-One Clean Station" is het grote gespreksonderwerp voor dit specifieke model, waarbij Samsung stelt dat het uw ruimte hygiënischer zal houden. Terwijl hij is aangesloten op zijn laadstation, zal hij zijn eigen vuilnisbak legen zonder stofdeeltjes in de lucht te sproeien, wat Samsung toeschrijft aan zijn Air Pulse-technologie.

De Bespoke Jet beschikt ook over een meerlagig filtersysteem dat is ontworpen om achtereenvolgens grote, kleine en micro-stofdeeltjes op te vangen, en de filters zijn wasbaar in de machine.

Met een gewicht van 1,44 kg (3,17 lbs) is de Bespoke Jet ook bedoeld om gemakkelijk te gebruiken in elk deel van uw woonruimte en biedt hij een zuigkracht tot 210 W. Het heeft ook een digitaal display voor zuigkracht en batterijvermogen dat tientallen talen ondersteunt, en Samsung beweert dat de batterij met grote capaciteit het tot een uur kan laten werken.

Image
Image

Samsung's Bespoke Jet-vacuüm zal eind januari beschikbaar zijn in Zuidoost-Azië en Europa, met een Amerikaanse release in maart.

Als je geïnteresseerd bent, kun je er een voor jezelf reserveren op de officiële website, maar de totale kosten zijn momenteel niet bekend.

Aanbevolen: