Nieuwe Windows-versie kan worden onthuld tijdens het evenement van 24 juni

Nieuwe Windows-versie kan worden onthuld tijdens het evenement van 24 juni
Nieuwe Windows-versie kan worden onthuld tijdens het evenement van 24 juni
Anonim

Microsoft's nieuwe OS-update, misschien Windows 11 en naar verluidt genaamd Sun Valley, zal worden onthuld tijdens een Microsoft Windows-evenement op 24 juni.

Volgens Windows Central zal de nieuwe Windows 11 zich richten op een betere gebruikersinterface en zou deze functies kunnen hebben zoals een opnieuw ontworpen taakbalk met vastgezette apps, een batterijgebruikstabel, een nieuw Start-menu specifiek voor Windows 11, nieuwe widgets taakbalk en meer. Microsoft CEO Satya Nadella plaagde vorige maand de "volgende generatie Windows".

Image
Image

“Binnenkort zullen we een van de belangrijkste updates voor Windows van het afgelopen decennium delen om meer economische kansen voor ontwikkelaars en makers te ontgrendelen. Ik heb het de afgelopen maanden zelf gehost en ik ben ongelooflijk enthousiast over de volgende generatie Windows, zei Nadella tijdens een keynote in het Microsoft Build-evenement van mei.

Windows Central meldt ook dat Microsoft prioriteit zou geven aan productiviteits- en workflowfuncties in Windows 11. Een vermeende nieuwe functie zou "u in staat stellen om Microsoft Edge-tabbladen te scheiden van app-vensters in de snap assist-weergave, waardoor het gemakkelijker wordt om te organiseren, te vinden, en maak de gewenste inhoud vast."

Hoewel het nieuwste besturingssysteem op 24 juni wordt aangekondigd, kunnen gebruikers pas dit najaar naar Windows 11 updaten.

Ik ben ongelooflijk enthousiast over de volgende generatie Windows.

De laatste grote Windows-update in 2015 was Windows 10, met de toen nieuwe Microsoft Edge-browser, biometrische authenticatie met Windows Hello, een universele Windows-toepassing voor Word, Excel en PowerPoint, en meer.

Sindsdien zijn er 12 updates voor Windows 10 geweest, waaronder de meest recente Windows 10 21H1. Deze update werd vorige maand uitgebracht en introduceerde ondersteuning voor meerdere camera's voor Windows Hello, de toevoeging van de optie Openen bij zweven aan het nieuws- en interessemenu en een paar bugfixes en verbeteringen.

Aanbevolen: