Amazon verbannen zichzelf van Twitch voor het breken van de TOS

Amazon verbannen zichzelf van Twitch voor het breken van de TOS
Amazon verbannen zichzelf van Twitch voor het breken van de TOS
Anonim

Twitch, dat eigendom is van Amazon, heeft uiteindelijk Amazon's Prime España-kanaal van het platform verbannen, waarschijnlijk omdat een host de Servicevoorwaarden on-stream heeft geschonden.

Het officiële Spaanse Twitch-kanaal voor Amazon Prime, Prime España, is van het platform verbannen, maar niet vanwege een glitch of auteursrechtelijke ophef. Hoewel er nog geen officiële verklaring is gegeven door Twitch of Prime España, lijkt het waarschijnlijk dat het gedrag van een host de oorzaak was.

Image
Image

Volgens Dexerto begonnen de dingen een beetje baldadig te worden tegen het einde van de Esto Es Un Late-stream van het kanaal. Terwijl de stroom naar beneden stroomde, hoorde men Henar Alvarez zeggen: "We gaan voor het verbod," en "Laten we gaan, ze zullen ons verbieden," voordat ze haar shirt optilde. De camera sneed even weg, maar Alvarez deed een tweede poging toen hij weer op haar gericht was. Waarna de stream abrupt eindigde en de titel "Bedankt voor het kijken" op het scherm verscheen.

Image
Image

"Voor degenen die zich als vrouw presenteren, vragen we dat je je tepels bedekt", "Twitch's communityrichtlijnen over naaktheid en kleding stellen: "We staan geen blootliggende onderborst toe. Decolleté is onbeperkt zolang aan deze dekkingsvereisten wordt voldaan."

Op het moment van schrijven is Prime España nog steeds verbannen van Twitch. Volgens de regels van Twitch over schorsing en verbod, aangezien dit de eerste overtreding van Prime España is, zal het waarschijnlijk binnen 30 dagen weer operationeel zijn.

Aanbevolen: