Wat is Samsung Easy Mute?

Inhoudsopgave:

Wat is Samsung Easy Mute?
Wat is Samsung Easy Mute?
Anonim

Mute With Gestures (ook bekend als Easy Mute of Turn Over to Mute) is een Samsung-functie waarmee u inkomende oproepen en alarmen snel kunt dempen door uw hand op het scherm te plaatsen. U kunt de oproepen en alarmen op veel Galaxy-smartphones ook dempen door de smartphone met de voorkant naar beneden op een plat oppervlak zoals een bureau of tafel te leggen. Deze functie is beschikbaar op Samsung-apparaten met Android 6 en hoger.

Image
Image

Dempen instellen met gebaren op uw Galaxy-smartphone

Dempen met gebaren is mogelijk niet standaard geactiveerd. De functie werkt alleen nadat uw smartphone geluiden begint te maken van een inkomende oproep of melding.

Volg deze stappen om Dempen met gebaren in te stellen:

  1. Veeg in het startscherm het zonnescherm omlaag of ga naar je apps en tik op Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en tik op Geavanceerde functies.
  3. Tik op Bewegingen en gebaren.

    Tik op de Galaxy Tab S3 of S2 op Easy Mute op dit scherm om de functie Mute With Gestures in te schakelen.

  4. Tik op de schakelaar naast Mute With Gestures (of Easy Mute, of Turn Over to Mute, afhankelijk van uw apparaat) om het Aan in te schakelen. De tuimelschakelaar moet blauw zijn in plaats van grijs.

    Je kunt ook op Dempen met gebaren tikken om een korte demonstratie van de functie te openen.

    Image
    Image

Ga terug naar het scherm Geavanceerde functies door op het pictogram met de linkerpijl in de linkerbovenhoek van het scherm te tikken, of keer terug naar het startscherm.

Bottom Line

Er zijn twee eenvoudige manieren om Mute With Gestures te testen om te bepalen of het werkt zoals het hoort. Je kunt een alarm instellen dat een minuut nadat je het op je smartphone of tablet hebt ingesteld afgaat. Wanneer u het alarmgeluid hoort, plaatst u uw hand op uw scherm om het geluid uit te schakelen. U kunt uw telefoon ook bellen met een andere telefoon (of iemand vragen u te bellen) en de smartphone vervolgens met de voorkant naar beneden op een tafel of bureau leggen nadat de smartphone begint te rinkelen.

Dempen uitschakelen met gebaren

Als je besluit dat je Dempen met gebaren niet wilt gebruiken, is het eenvoudig om de functie uit te schakelen. Volg op uw smartphone de bovenstaande stappen om toegang te krijgen tot het scherm Dempen met gebaren. Verander de status in Uit door de tuimelschakelaar van rechts naar links te bewegen.

Wat als dempen met gebaren niet werkt?

Als dempen met gebaren om de een of andere reden niet werkt, kan dit worden veroorzaakt door een ander probleem met uw smartphone of tablet. Bezoek Samsung Support om te zien of er andere oplossingen zijn in de kennisbank of berichtenforums, of u kunt live online chatten met een ondersteuningsmedewerker. U kunt ook Samsung Support bellen op 1-800-726-7864.

Als je belt of online chat, houd dan je smartphone of tablet bij je en schakel deze in voor het geval de ondersteuningsmedewerker vraagt om met je samen te werken om Mute With Gestures of andere functies op je apparaat te testen.

FAQ

    Waar vind ik de mute-knop op Samsung Galaxy-telefoons?

    Op Samsung Galaxy-telefoons met Android 11 kun je de volume- en geluidsinstellingen regelen, inclusief het uitschakelen van hoorbare waarschuwingen, via Instellingen > Geluid en trillingenU kunt ook alle telefoons met meldingen op Samsung-telefoons snoozen van Sound & Vibration > Niet storen

    Hoe demp ik contacten op een Samsung-telefoon?

    Als u nummers op uw Samsung Galaxy-telefoon wilt blokkeren, gaat u naar Contacts > More > Block contact> Block U kunt ook meldingen dempen van alle contacten behalve geselecteerde contacten door Niet storen > Sta uitzonderingen toe> Alleen favorieten contacten

Aanbevolen: