Hoe WhatsApp Mute te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe WhatsApp Mute te gebruiken
Hoe WhatsApp Mute te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • iPhone: Selecteer Chats > kies chat om te dempen > veeg naar rechts > selecteer Meer > Mute> kies de tijdsduur om te dempen.
  • Android: Selecteer Chats > tik en houd vast chat om te dempen totdat de groene cirkel verschijnt > selecteer luidsprekerpictogramrechtsboven.
  • Volgende: Kies een tijdsduur om te dempen > selecteer OK.

Dit artikel legt uit hoe je meldingsaudio in WhatsApp uitschakelt met WhatsApp Mute.

Hoe WhatsApp-meldingen op iPhone dempen/dempen opheffen

Het is heel eenvoudig om WhatsApp-meldingen op de iPhone te dempen en weer in te schakelen, zowel voor individuele meldingen als voor groepsmeldingen. Hier is hoe het te doen.

  1. Open WhatsApp op je iPhone en tik op Chats.
  2. Tik op de chat die u wilt dempen, schuif uw vinger naar links en tik vervolgens op Meer > Dempen.
  3. Kies hoe lang je het gesprek wilt dempen. Eenmaal gedempt, verschijnt rechts van de chat een luidspreker met een streep erdoor.

    Image
    Image

    Als je een chat die je hebt gedempt weer wilt dempen, schuif je je vinger naar links en tik je op Meer > Dempen opheffen.

Hoe WhatsApp-meldingen op Android dempen/dempen opheffen

Het dempen van individuele en groepsgesprekken op je Android is een fluitje van een cent. Hier is hoe het te doen.

  1. Open WhatsApp en tik vervolgens op Chats.
  2. Houd de chat die je wilt dempen ingedrukt totdat er een groene cirkel verschijnt en tik vervolgens op het speaker-pictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Kies hoe lang je het gesprek wilt dempen en tik vervolgens op OK.

    Image
    Image

    Om het dempen van een chat op te heffen, tikt u op de chat waarvan u het dempen wilt opheffen totdat de groene cirkel verschijnt en tikt u vervolgens op het speaker-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om het dempen op te heffen de chat.

Waarom je WhatsApp-meldingen dempen?

We leven in een wereld waar constant geping en afleiding de norm is. Gelukkig kun je meldingen in WhatsApp dempen. Als u dit doet, voorkomt u dat uw telefoon geluid maakt of trilt wanneer iemand u een bericht stuurt. Dit kan een betere optie zijn om iemand te blokkeren of een groep te verlaten omdat er te veel afleiding is. Hier leest u hoe u uw chats op iPhone en Android kunt dempen/opheffen.

Het dempen van gesprekken is alleen van toepassing op geluid. Alle nieuwe meldingen van een gedempt contact verschijnen nog steeds in je chatvenster. Om deze chats uit het zicht te verwijderen, kunt u ze verwijderen of archiveren.

Aanbevolen: