De beste technologie om mee te reizen in 2022

Inhoudsopgave:

De beste technologie om mee te reizen in 2022
De beste technologie om mee te reizen in 2022
Anonim

Zo, je bent op weg naar je volgende avontuur. Of het nu gaat om zaken of reizen, een stedentrip of ergens in de wildernis, een beetje technologie kan het altijd makkelijker maken. Bekijk deze opties voor communicatie, entertainment en gemak terwijl je dit jaar je reisplannen maakt.

De basis

Image
Image

Natuurlijk wil je een combinatie van telefoon, laptop en tablet meenemen, afhankelijk van hoe en waarom je gaat reizen. Als u voor zaken reist, heeft u overdag misschien uw laptop nodig voor uw werk en uw tablet voor entertainment terwijl u ontspant in uw hotelkamer. Ga je ergens leuks heen? Laat de laptop thuis en blijf gewoon bij je telefoon om je te helpen communiceren, rond te reizen en informatie te vinden; en uw tablet om tussen activiteiten door te lezen of films te kijken.

Zorg ervoor dat u voor elk van deze items ook opladers en andere accessoires bijvoegt!

Wat we leuk vinden

  • Elk apparaat kan vele functies vervullen.
  • De meeste apparaten zijn licht genoeg om probleemloos mee te nemen.

Wat we niet leuk vinden

Te veel apparaten kunnen moeilijk bij te houden zijn.

Draadloze oplader

Image
Image

Je kent het scenario: je bent de hele dag op pad en hebt een geweldige tijd tijdens je reis, maar gebruikt waarschijnlijk een heleboel apps om je te helpen communiceren, je activiteiten te coördineren en je te verplaatsen. Dus uiteindelijk gebruik je veel meer sap op je telefoon dan normaal, en misschien zelfs op nul net wanneer je het het meest nodig hebt. De RAVPower PB080 Powerbank met HyperAir lost dat probleem op door overal een oplaadbron te bieden. Terug in het hotel kun je hem weer gebruiken om twee telefoons tegelijk op te laden: de ene draadloos en de andere met een draad.

Wat we leuk vinden

  • Het is compatibel met veel telefoonmodellen.
  • Het kan een normale telefoon ongeveer drie keer opladen op één lading.

Wat we niet leuk vinden

Hoewel klein, kan het onhandig zijn om mee te nemen.

Draagbaar entertainment

Image
Image

Verander je hotelkamer in een persoonlijk entertainmentcentrum met een Roku Streaming Stick. Of je nu voor zaken of voor je plezier reist, je hebt toegang tot je eigen programma's van al je favoriete streamingbronnen, of je kunt van de gelegenheid gebruik maken om iets nieuws te kijken.

Je hoeft alleen in te loggen op je diensten (zoals Netflix) de eerste keer dat je ze op het apparaat gebruikt.

Wat we leuk vinden

  • Verbeterde spraakafstandsbediening zorgt voor eenvoudige bediening.
  • Hebben we al gezegd dat je al je favoriete programma's kunt bekijken?

Wat we niet leuk vinden

Het werkt mogelijk niet met alle hotel-tv's.

Wereldklok

Image
Image

Een wereldreiziger heeft een wereldklok nodig, of, nog beter, een wereldtijdwekker. Met dit handige apparaat kun je de tijd in 18 steden over de hele wereld bekijken en is voorzien van een kalender, temperatuur en timer. Je kunt kiezen uit vijf verschillende talen en een alarm instellen, compleet met snooze-functie. Het apparaat doet ook dienst als zaklamp en werkt op gewone AAA-batterijen.

Wat we leuk vinden

  • Het is lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen.
  • Je kunt het ook op de onderste knoppen laten rusten om als nachtkastje te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

Voor tijdzones die niet zijn opgenomen, moet je een beetje rekenen om de juiste tijd te krijgen.

Off-Grid communicatie

Image
Image

Het GoTenna Off-Grid mobiele mesh-netwerkapparaat helpt je verbonden te blijven met je reisgenoten, zelfs als je geen toegang hebt tot een mobiel netwerk of wifi. Door via Bluetooth verbinding te maken met uw telefoon, gebruikt het laagfrequente radiogolven om uw bericht naar het apparaat van uw vriend en vervolgens naar hun telefoon te verzenden. Het bereik ligt tussen een halve mijl en vier mijl, afhankelijk van de omgeving (stedelijk versus achterland), en wordt effectiever in gebieden waar meer mensen het apparaat gebruiken.

Wat we leuk vinden

  • Het is klein en draagbaar.
  • Een bestelling wordt geleverd met twee apparaten.

Wat we niet leuk vinden

Het is aan de prijzige kant.

Reisadapter

Image
Image

Als u internationaal reist, inclusief gebieden zoals Canada, Rusland, Azië, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, vergeet dan niet om de JOOMFEEN-reisadapter mee te nemen zodat u uw apparaten en laad uw apparaten op. Het is compatibel met veel iOS- en Android-apparaten en je kunt er maximaal drie tegelijk opladen. Geavanceerde functies zijn onder meer ingebouwde zekeringbescherming en veiligheidsluiken en een LED-stroomindicator.

Wat we leuk vinden

  • Het is super veelzijdig.
  • De prijs is goed.

Wat we niet leuk vinden

Dit handige apparaat vergeten mee te nemen op buitenlandse reizen!

Draadloze hoofdtelefoon

Image
Image

Haal het beste van twee werelden, stil en geluid, met een set Bose QuietComfort 35 (Series II) draadloze hoofdtelefoons. Schakel ze in om het geluid om je heen te dimmen, of gebruik de Alexa-functie om muziek of nieuws af te spelen, of interactie met andere aspecten van je Alexa-account. De koptelefoon werkt handsfree, dus je kunt je stem gebruiken om functies zoals het volume te bedienen. U krijgt tot 20 uur draadloos gebruik na één keer opladen.

Wat we leuk vinden

  • Het is een geweldige combinatie van comfort en klassieke Bose-geluidskwaliteit.
  • Uitstekende ruisonderdrukking.

Wat we niet leuk vinden

De prijs kan voor sommigen onbetaalbaar zijn.

Waterdichte camera

Image
Image

De Fujifilm FinePix XP130 16,4-Megapixel digitale camera is een must-have als je op vakantie gaat met activiteiten zoals zwemmen of skiën. Hij is klein en licht van gewicht, dus gemakkelijk mee te nemen, en je kunt hem zo het water in nemen om spetterende actiefoto's te maken. Het is niet alleen waterdicht, maar ook bestand tegen zand en andere elementen. De vrolijke kleur en het meegeleverde polsbandje zorgen ervoor dat hij niet kwijtraakt.

Gebruik het bijbehorende zwevende polsbandje voor extra veiligheid.

Wat we leuk vinden

  • Goede fotokwaliteit.
  • Geweldig voor avontuurlijke reizen.

Wat we niet leuk vinden

Sommige knoppen zijn onhandig geplaatst.

Bagagetracker

Image
Image

Reizen kan stressvol zijn, en alles wat je kunt doen om gemoedsrust te krijgen, helpt je een heel eind op weg om je reis zo veel beter te maken. Met de LugLoc-bagagezoeker kunt u een apparaat in uw tas plaatsen en het vervolgens volgen met een eenvoudige app. U weet te allen tijde waar uw bagage is en krijgt een melding wanneer deze in het bagageafhaalgebied arriveert. Je wordt ook gepingd als je te ver van je tas af gaat als je hem eenmaal hebt opgehaald.

Wat we leuk vinden

  • Wereldwijde dekking.
  • Heeft geen invloed op andere bagagestukken.

Wat we niet leuk vinden

Je moet een apart abonnement kopen om de dienst te gebruiken.

Aanbevolen: