De 8 Best Wear Watch Faces van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 Best Wear Watch Faces van 2022
De 8 Best Wear Watch Faces van 2022
Anonim

Wear (voorheen Android Wear and Wear OS) is het smartwatch-besturingssysteem van Google, waarmee gebruikers meldingen, apps en meer vanaf hun pols kunnen verwerken. Wear-apparaten zijn van veel fabrikanten met veel ontwerpen, maar het is ook eenvoudig om je Wear-apparaat aan te passen met een unieke wijzerplaat. Hier is een blik op acht van de meest unieke, populaire, functionele en leuke Wear-wijzerplaten. Bekijk ze en kijk welke geschikt is voor jouw pols.

Als je een Apple Watch hebt, kun je daar ook gemakkelijk je wijzerplaten veranderen.

Beste voor functies en functionaliteit: Bubble Cloud Wear Tile Launcher/Watchface

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Snelle toegang tot instellingen, berichten en meer.
  • Meest gebruikte bubbels krijgen meer aandacht op het scherm.
  • Ondersteunt talloze complicaties.
  • Gebruik het in de "app-lade"-modus of de "interactieve wijzerplaat"-modus.
  • Selecteer wat op het omgevingsgezicht blijft.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet alle functies zijn gratis.
  • De lay-out kan soms te complex zijn.

Bubble Cloud Wear Tile Launcher/Watchface is een uitstekend product met tal van functies en geweldige ondersteuning van fabrikanten, zodat je in contact kunt blijven met je contacten terwijl je snel toegang hebt tot al je Wear-apps.

Met de wijzerplaat kun je een hele reeks pagina's maken waar je je apps en contacten kunt vastzetten. Dit is vooral handig voor het maken van groepen complicaties, zoals taken en apps voor het bijhouden van notities, evenals clusters van vrienden, zoals frequente contacten en familieleden.

Als je al een wijzerplaat hebt die je leuk vindt, gebruik Bubble Cloud dan alleen als opstartprogramma. Schuif hem vanaf de zijkant naar binnen en vervang de standaard launcher van je smartwatch.

Deze app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar voor sommige functies moet je betalen via een in-app-aankoop.

Download voor:

Beste voor personalisatie: PhotoWear-wijzerplaat

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Hiermee kunt u maximaal negen foto's tegelijk weergeven.
  • Ha alt recente afbeeldingen rechtstreeks van Instagram.
  • Foto's bijsnijden en filters toepassen.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet alle functies zijn gratis.

  • Geen automatische verversing om afbeeldingen van uw smartphone te halen.

PhotoWear Watch Face gebruikt je favoriete afbeeldingen als je wijzerplaat. Kies één afbeelding of maak een fotoraster met maximaal negen opnamen. De app ha alt je foto-opties uit je filmrol of je meest recente Instagram-uploads.

De app heeft enkele beeldbewerkingsfuncties voor het aanpassen van foto's, inclusief hulpmiddelen voor bijsnijden, contrast en helderheid. Het heeft ook een reeks afbeeldingsfilters om mee te spelen, zodat je al je foto's een specifieke look kunt geven of er een kunt aanpassen.

PhotoWear Watch Face is gratis te downloaden en te gebruiken, en er is een betaalde pro-versie die meer aanpassingsopties ontgrendelt.

Download voor:

Beste voor eenvoudige, verbluffende afbeeldingen: ustwo Watch Faces

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Enorme verzameling prachtige wijzerplaten.

  • Eenvoudige interface die gemakkelijk te gebruiken is.
  • Gratis te downloaden en te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

Minder functies dan andere wijzerplaat-apps.

Sommige gebruikers waarderen een breed scala aan complicaties of snelle toegang tot hun apps en contacten, maar anderen willen iets dat er schoon en fris uitziet om hun pols. ustwo Watch Faces biedt een verbluffende verzameling wijzerplaten met personalisatie-opties en een gebruiksvriendelijke interface.

Van de contrasterende kleuren van Invert tot het minimalistische Stadium, er is een stijl voor iedereen. Hoewel de focus ligt op een prachtig ontwerp, bieden sommige wijzerplaten een paar extra's. Zodiac geeft je bijvoorbeeld dubbele tijdzones en Museum geeft ook de datum weer.

ustwo is gratis te downloaden en te gebruiken.

Download voor:

Meest uniek: Last Laugh Tattoo From Mr Jones Watches

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Uniek design en speelse eigenschappen.

  • Opvallende beelden.
  • Herinnert ons eraan dat het leven kort is en dat we het moment moeten aangrijpen.

Wat we niet leuk vinden

Niet de meest opvallende wijzerplaat.

Als je op zoek bent naar een ongewone, unieke en betekenisvolle wijzerplaat, bekijk dan Last Laugh Tattoo van Mr Jones Watches. Het is ontworpen in de "memento mori"-traditie en herinnert ons eraan dat het leven kort is en dat we het moment moeten aangrijpen.

Het levendige Calavera-ontwerp is zeker opvallend, maar als je goed op de details let, zie je dat de wijzerplaat zowel speels als kleurrijk is. De bovenste rij tanden geeft het uur weer, terwijl de onderste rij de minuten weergeeft. De bloemenogen draaien zelfs naarmate de tijd verstrijkt.

Hoewel het misschien niet de meest opvallende wijzerplaat is, is Last Laugh Tattoo opvallend en uniek. De app kost $ 1,99 om te downloaden en te gebruiken.

Download voor:

Beste voor hardlopers en wandelaars: GPS-tracker

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Speciale functies voor hardlopers en wandelaars.
  • Handige integratie met Google Maps en Google Earth.
  • Werkt als wijzerplaat, zelfstandige app of complicatie.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet alle functies zijn gratis.
  • Misschien een beetje ingewikkeld.

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een GPS-tracking-app voor je Wear-apparaat die ook als wijzerplaat kan dienen. Gericht op mensen die wandelen of hardlopen in gedachten hebben, helpt GPS Tracker gebruikers in één oogopslag te zien hoeveel mijlen ze hebben afgelegd. Het biedt ook snelle complicaties om uw huidige locatie te bekijken, een kaart te starten, de reissnelheid te controleren en meer. Snelle functies voor het afspelen van muziek en het delen van statistieken voegen toe aan de functieset.

Als je tevreden bent met je huidige wijzerplaat, voeg dan GPS Tracker toe als een complicatie, en je krijgt gemakkelijk toegang tot alle functies. Deze app is gratis te downloaden en te gebruiken, met extra functies die beschikbaar zijn als in-app-aankopen.

Download voor:

Beste voor tijdregistratie: Timr Face

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Minimalistisch maar kleurrijk ontwerp.
  • Nuttig voor het bewaken van seconden, minuten en uren.
  • Verander eenvoudig achtergrondkleuren en schaal de animatiesnelheid.

Wat we niet leuk vinden

  • Beperkte functionaliteit.
  • Je moet voor sommige functies betalen.

Op het eerste gezicht is dit een mooie, minimalistische wijzerplaat die een beperkte functionaliteit lijkt te hebben. Maar als je goed kijkt, zie je een bewegende liniaal in de onderste helft van het scherm, die elke seconde nauwkeurig volgt. Als je iemand bent die zowel de seconden als de minuten en uren moet bekijken (denk aan interv altraining of koken), is dit misschien precies wat je nodig hebt.

Bovendien zijn er opties om het kleurstaal te wijzigen met 11 variaties voor de schuifregelaar en drie opties voor de achtergrondweergave. Timr Face combineert een eenvoudig ontwerp met uitgebreide tijdregistratiefunctionaliteit. Deze app is gratis te downloaden en te gebruiken, met extra functies die beschikbaar zijn als in-app-aankopen.

Download voor:

Beste voor nostalgische nerds: DosFace Watch Face

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Nerdy (op een goede manier) en retro-cool.
  • Verscheidenheid aan thema's om uit te kiezen.
  • Eenvoudige interface die gemakkelijk te gebruiken is.

Wat we niet leuk vinden

Niet de meest opvallende wijzerplaat.

Wat is een betere manier om je moderne smartwatch aan te kleden dan hem een thema uit 1981 te geven? Deze op DOS geïnspireerde look is retro en leuk voor nostalgische nerds of iedereen die het coole gevoel waardeert. Er zijn er verschillende om uit te kiezen, waaronder de klassieke terminal en het beruchte blauwe scherm van de dood.

Kies ervoor om de tijd in 24-uurs of 12-uurs notatie weer te geven, en tik op het scherm om het batterijniveau van je smartwatch weer te geven. De app kost $ 0,99 om te downloaden en te gebruiken zonder andere aankopen.

Download voor:

Beste voor mooie eenvoud: wijzerplaat van diëtist

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Klassiek, elegant ontwerp.
  • Kenmerken een datumcomplicatie.
  • Gratis te downloaden en te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

  • Kleine variatie tussen de gezichten.
  • Geen digitale nummers.

Geïnspireerd door het werk van de Duitse industrieel ontwerper Dieter Rams, heeft Dieterist Watch Face een handvol wijzerplaten gericht op eenvoudig ontwerp en functionaliteit.

Hoewel de witte en oranje wijzers op een zwart gezicht voor sommigen misschien te duidelijk zijn, roept de esthetiek perfect herinneringen op aan Rams' beroemde Braun-wekker uit de jaren 70.

Er is weinig variatie tussen de wijzerplaten zelf, en je bent beperkt tot (skeuomorfe) analoge wijzers, maar met wijzerplaten op basis van zo'n iconisch ontwerp, is het echt waar het om draait om dicht bij het origineel te komen. De app is volledig gratis te downloaden en te gebruiken.

Aanbevolen: