Wear OS komt deze zomer naar de nieuwe Galaxy Watch van Samsung

Wear OS komt deze zomer naar de nieuwe Galaxy Watch van Samsung
Wear OS komt deze zomer naar de nieuwe Galaxy Watch van Samsung
Anonim

Samsung's virtuele showcase op Mobile World Congress 2021 (MWC 2021) gaf ons een eerste blik op de aankomende One UI Watch-ervaring, en de eerste Galaxy Watch met het nieuwe besturingssysteem zou later dit jaar moeten arriveren.

Samsung onthulde deze week meer informatie over zijn plannen voor Wear OS tijdens MWC 2021 en deelde nieuws dat het ook de eerste smartwatch op de markt zou zijn die de nieuwe versie van Wear OS aan consumenten aanbiedt.

Image
Image

Zoals Android Central opmerkt, is het echter vreemd om te zien dat Samsung voorrang krijgt op Fitbit, dat Google eerder dit jaar kocht. Fitbit heeft echter ook plannen om een Wear OS-smartwatch te leveren, waar we in de toekomst meer over kunnen leren.

Voor nu lijkt het er echter op dat Samsung-gebruikers de eersten zullen zijn die toegang krijgen tot het vernieuwde Wear OS, naast de veranderingen die het bedrijf aanbrengt met zijn One UI Watch. Samsung zei ook dat andere fabrikanten van originele apparatuur (OEM's) het One UI Watch-platform kunnen aanpassen, vergelijkbaar met hoe Android al op veel apparaten werkt.

Helaas is Samsung stil geweest over wat het precies heeft gepland voor zijn volgende Galaxy-smartwatch, dus we weten niet zeker wat het zal bevatten. Verschillende lekken hebben echter gewezen op een nieuw ontwerp, evenals een beter presterende interne chip en zelfs enkele geavanceerde gezondheidssensoren die functies zouden kunnen bieden die vergelijkbaar zijn met de Apple Watch.

Samsung heeft een nieuw Unpacked-evenement gepland voor de zomer, wat hoogstwaarschijnlijk is wanneer we meer te weten komen over de plannen voor Wear OS en de toekomst van de Galaxy smartwatch-line-up.

Aanbevolen: