De 8 beste apps om telefoongesprekken op te nemen op de iPhone van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste apps om telefoongesprekken op te nemen op de iPhone van 2022
De 8 beste apps om telefoongesprekken op te nemen op de iPhone van 2022
Anonim

iOS schakelt de mogelijkheid voor apps uit om audio op te nemen terwijl een oproep actief is. Omdat ze deze instelling niet kunnen uitschakelen, kiezen veel mensen ervoor om een app van derden te gebruiken om gesprekken op hun iPhones op te nemen. Velen van hen implementeren een derde telefoonnummer om oproepen door te schakelen voor opname, terwijl anderen de spraakoproepen op hun eigen cloudplatforms aansturen. Dit zijn de beste iPhone-apps voor oproeprecorders die beschikbaar zijn.

De wetten met betrekking tot het opnemen van telefoongesprekken verschillen per staat en land, dus het wordt aanbevolen dat u de toepasselijke wetgeving controleert om te weten wat uw rechten en plichten zijn voordat u probeert een gesprek op te nemen.

Gemakkelijkste Voice Recorder iPhone-app: Skype

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Video- en spraakoproepen kunnen worden opgenomen op de iPhone.
  • Van alle opnamen wordt automatisch online een back-up gemaakt en zijn beschikbaar om te downloaden.

Wat we niet leuk vinden

  • Opnemen is alleen beschikbaar voor Skype-naar-Skype-oproepen.
  • Opgenomen gesprekken moeten binnen 30 dagen worden gedownload.

Skype van Microsoft biedt een verscheidenheid aan telefoongerelateerde functies, maar een van de beste is de mogelijkheid om onmiddellijk een oproep op te nemen met een druk op de knop in dezelfde app die de oproep doet.

Deze functie is beperkt tot spraakoproepen tussen twee of meer Skype-accounts, geen telefoonnummers, maar is volledig gratis, kan snel worden geactiveerd zodra een oproep is begonnen en de opname kan 30 dagen lang worden gedownload voor alle partijen in het gesprekslogboek.

De limiet van 30 dagen kan voor sommigen frustrerend zijn, maar je kunt het bestand zo vaak als je wilt naar je iPhone downloaden om het voor de deadline te delen of te bewerken en het vervolgens zo lang als je wilt gebruiken voor wat je maar wilt. je houdt van. Het gebruik van Skype is absoluut een van de meest populaire methoden voor het opnemen van gesprekken op de iPhone. Zozeer zelfs dat het zelfs door veel podcasters wordt gebruikt om hun afleveringen op te nemen.

Meest populaire iPhone-opname-app: TapeACall

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt veel regio's wereldwijd.
  • Zeer minimale gebruikersinterface eenmaal ingesteld.

Wat we niet leuk vinden

  • Agressieve reclame voor het premium-abonnement bij het opstarten.
  • $29,99 voor een jaar volledige toegang is voor sommigen duur.

TapeACall heeft een reputatie opgebouwd als de go-to-app voor diegenen die telefoongesprekken op de iPhone willen opnemen. Het omzeilt de beperkingen van Apple op audio-opname door een drieweg-spraakoproep te creëren tussen uw contactpersoon, uzelf en zijn servers, die de oproep opnemen en daarna naar u verzenden als download.

Er is een gratis proefperiode van 6 dagen beschikbaar om de functie voor het opnemen van oproepen te testen, hoewel u ernaar moet zoeken wanneer u de app voor het eerst opent. Als u probeert meer informatie te lezen over hoe de app werkt vanaf het welkomstscherm, verdwijnt de gratis aanbieding en moet u deze verwijderen en opnieuw installeren om de gratis aanbieding weer te laten verschijnen.

Beste transcriptie- en oproeprecorder-app voor iPhone: oproepopname

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De transcriptiefunctie is een geweldige extra.

  • Schone, professioneel ogende app-interface die prettig in het gebruik is.

Wat we niet leuk vinden

  • Transcriberen begint bij $60 voor één uur audio, wat misschien te veel is voor gewone gebruikers.
  • Het kan even duren voordat elk scherm is geladen.

Call Record is een iPhone-app voor degenen die willen opnemen op audio en in het geschreven woord. Het is gekoppeld aan de No Notes-website en -service en maakt het opnemen van alle telefoongesprekken op een iPhone mogelijk. Het biedt ook een extra transcriptieservice die kan worden aangevraagd tijdens het bellen of daarna bij het luisteren naar de opname.

Transcriberen kost ongeveer $ 60 per uur audio, wat duur of goedkoop kan zijn, afhankelijk van uw branche en gebruikelijke budget. Er zijn echter verschillende bundels beschikbaar voor diegenen die een meer aangepaste ervaring willen met hun opname en transcriptie.

Meest creatieve app voor het opnemen van gesprekken voor iPhone: gesprekken opnemen+

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Stemvervorming en achtergrondgeluiden zijn een leuk idee.

  • Geen betaalde abonnementen.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen ondersteuningsinformatie in de app.
  • Kredieten beginnen bij 20 voor $ 5,99 en je bent er snel doorheen.

Record Call+ is een leuke iPhone-app waarmee je je gesprekken kunt opnemen en leuke filters kunt toevoegen die je stem veranderen en achtergrondgeluiden toevoegen. Het is misschien niet de beste app voor degenen die transcriptie of andere professionele functies nodig hebben, maar voor degenen die op zoek zijn naar iets anders, is deze app een goede keuze.

Pas echter op voor het kredietsysteem. Je kunt deze snel opgebruiken, wat de app nogal prijzig kan maken.

Meest gebruiksvriendelijke iPhone-opname-app: oproeprecorder en spraakmemo

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een gratis proefperiode van één week is beschikbaar en geeft u toegang tot alle functies.
  • Ondersteuning voor een donkere modus en heel veel ondersteuningsinformatie in de app.
  • Veel handleidingen en ondersteuningslinks in de app.

Wat we niet leuk vinden

  • Vereist in-app aankopen voor opname.
  • Prijzen kunnen oplopen tot $50, afhankelijk van uw behoeften.

Call Recorder & Voice Memo is een app die precies doet wat hij zegt. Eenmaal ingesteld, neemt het telefoongesprekken tussen meerdere mensen op en doet het ook dienst als spraakrecorder voor wanneer u een persoonlijk bericht wilt opnemen ter referentie.

Deze app is een goede plek om te beginnen voor diegenen die zich afvragen hoe ze audio-oproepen op de iPhone kunnen opnemen, aangezien er een overvloed aan handleidingen, walkthroughs en geanimeerde demo's rechtstreeks in de interface zijn ingebouwd die alle functies volledig uitleggen. Call Recorder & Voice Memo vereist wel een maandelijks abonnement, maar het is niet duurder dan zijn rivalen.

Meest betrouwbare manier om een gesprek op iPhone op te nemen: Google Voice

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Informeert de luisteraar wanneer ze worden opgenomen.
  • Opnemen is eenvoudig te activeren via de Google Voice-website.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan alleen inkomende telefoongesprekken opnemen.
  • Je moet een Google Voice-account instellen om het te gebruiken.

Google Voice is een service die wordt aangeboden door Google en die u een telefoonnummer geeft dat u kunt laten doorschakelen naar uw gewone telefoon of dat u kunt openen via uw computer of smartapparaat. Een van de vele functies is de mogelijkheid om binnenkomende telefoongesprekken op te nemen door simpelweg op nummer 4 te tikken nadat je hebt opgenomen.

Pas op voor oplichters die proberen te profiteren van mensen die Google Voice-nummers gebruiken.

Je neemt technisch gezien niet op de iPhone op, omdat alle opnames door Google in de cloud worden gedaan en daarna voor jou beschikbaar worden gesteld. Je kunt er wel alle oproepen mee opnemen die je vanaf je Google Voice-nummer naar je iPhone krijgt, en dat is echt het enige dat telt. Helaas kunt u geen gesprekken opnemen met andere mensen, dus als u iemand wilt opnemen, moet u hen vragen u terug te bellen.

iPhone Opname App Back-up: Call Recorder RecMe

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zeer eenvoudig te gebruiken met een goed app-ontwerp.
  • Zeer regelmatig bijgewerkt.

Wat we niet leuk vinden

  • Routingnummers zijn alleen beschikbaar voor de VS, het VK, Canada, Brazilië en Maleisië.
  • Relatief duur.

RecMe werkt op een bijna identieke manier als verschillende andere iPhone-apps voor het opnemen van oproepen in deze lijst, en het werkt over het algemeen heel goed en heeft een solide app-ontwerp dat gemakkelijk te gebruiken is voor beginners en technische koppen.

Wat het echter terugbrengt, is de prijs. $ 9,99 voor slechts een week toegang is erg duur wanneer vergelijkbare apps zoveel kosten voor een maand. Toch kan RecMe een goede back-up zijn als de andere apps niet meer werken vanwege een bug of gebrek aan ondersteuning.

Beste alternatieve optie met twee apparaten: spraakmemo's

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vereist geen extra apps of lidmaatschappen.
  • Is makkelijker voor veel mensen.

Wat we niet leuk vinden

Je hebt een extra apparaat nodig om je iPhone-telefoongesprekken op te nemen.

Hoewel er steeds meer iPhone-apps zijn die een telefoongesprek op hetzelfde apparaat kunnen opnemen, is het ook mogelijk om een gesprek op te nemen door de persoon op de luidspreker te plaatsen en het hele gesprek eenvoudig op te nemen via een secundair apparaat.

Apple's beperkingen zorgen ervoor dat je de gratis vooraf geïnstalleerde app Spraakmemo's niet kunt gebruiken om gesprekken op dezelfde iPhone op te nemen, maar er is geen manier om te voorkomen dat er audio wordt opgenomen die door een andere iPhone is gemaakt.

Je kunt de spraakopnamefunctie ook gebruiken in elke andere app, zoals Microsoft OneNote, voor deze truc voor het opnemen van iPhone-oproepen.

Het enige wat je hoeft te doen is Spraakmemo's openen op een oude iPhone, iPod touch of iPad die je misschien hebt liggen, en dan op de rode Record knop tikken.

Aanbevolen: