Maak gratis telefoongesprekken met Google Voice

Inhoudsopgave:

Maak gratis telefoongesprekken met Google Voice
Maak gratis telefoongesprekken met Google Voice
Anonim

Google Voice is de beste manier om gratis te bellen via internet.

Google Voice is meer een "telefoonnummerbeheer"-service dan een typische internettelefoonservice en doet veel meer dan u gratis laten bellen.

Image
Image

Soorten gratis bellen met Google Voice

Google Voice kan worden gebruikt om gratis pc-naar-telefoongesprekken en gratis pc-naar-pc-gesprekken te voeren.

De eenvoudigste en meest gebruikelijke manier om Google Voice te gebruiken, is door de service toe te staan je telefoon gratis te verbinden met het bestemmingsnummer. Je zou dit een gratis "telefoon naar telefoon"-gesprek kunnen noemen.

Aanmelden voor Google Voice

Je kunt je gratis aanmelden voor Google Voice met je Google-account, dat dezelfde informatie gebruikt die je gebruikt om toegang te krijgen tot andere Google-services zoals Gmail en YouTube.

  1. Als je nog geen Google-account hebt, meld je dan aan op Google.com.

    Image
    Image
  2. Lees en accepteer eventuele voorwaarden of beleidsregels en ga vervolgens naar je Google Voice-instellingen. Selecteer boven aan de pagina, in het tabblad Telefoonnummers, CHOOSE.
  3. Je kunt dan een nummer zoeken op basis van het netnummer van een stad. Typ bijvoorbeeld Atlanta, GA, en je krijgt alle nummers die je kunt kiezen met het netnummer van Atlanta. Kies SELECT op het gewenste nummer.

    Image
    Image
  4. Doorloop vervolgens het stapsgewijze proces om uw bestaande telefoon aan uw Google-account te koppelen, zodat u uw Google Voice-nummer kunt gebruiken met uw tablet of telefoon.

Hoe Google Voice te gebruiken

Google Voice gebruiken om gratis te bellen:

  1. Log in op Google Voice en voer een naam of nummer in de daarvoor bestemde ruimte in.

    Image
    Image
  2. Druk op de telefoonknop om het gesprek te starten.

    Image
    Image

Als u Google Voice wilt gebruiken om gratis te bellen via pc, installeert u de gratis Google Voice- en Video Chat-plug-in, ook wel de Hangout-plug-in genoemd. Na installatie kun je gratis bellen vanuit het gedeelte Chat of Hangouts in Gmail naar echte telefoons met alleen de microfoon en luidsprekers van je pc.

Image
Image

PC-naar-pc-oproepen, meestal voicechat of videochat genoemd, kunnen worden gedaan met Google Hangouts.

Je kunt Google Voice ook gebruiken vanuit een mobiele applicatie. Officiële Google-apps zijn beschikbaar voor Android-, iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers.

Google Voice-beperkingen

Gratis bellen met Google Voice is beperkt tot drie uur, waarna de verbinding wordt verbroken. Het staat je echter vrij om hetzelfde nummer zo vaak als je wilt opnieuw te bellen, dus dit is meer een incidentele ergernis dan een echte beperking.

Ook belangrijk om te weten is dat bellen met Google Voice gratis alleen is als je nummers belt in de Verenigde Staten of Canada. Voor oproepen naar nummers buiten de VS en Canada wordt een klein bedrag per minuut in rekening gebracht.

PC-naar-pc-oproepen met Google Hangouts zijn niet beperkt.

Gedachten over Google Voice

We houden van Google Voice. We gebruiken het al sinds het GrandCentral was, voordat Google het bedrijf kocht. De gratis telefoontjes zijn duidelijk en het is een zeer gemakkelijke service om te gebruiken.

De mobiele app die we op een iPhone hebben gebruikt, is gebruiksvriendelijk en werkt geweldig elke keer dat we hem nodig hebben.

Als het niet om een andere reden is, krijgen sommige mensen een Google Voice-nummer zodat ze bepaalde mensen of bedrijven naar een ander nummer dan hun hoofdtelefoonnummer kunnen sturen. Dus als je je aanmeldt voor een webservice en je moet je telefoonnummer invoeren, kun je je Google Voice-nummer geven, zodat alle oproepen daarheen worden gestuurd in plaats van naar je gewone telefoon.

Aangezien Google Voice voicemails ondersteunt, kunnen zowel gewone bellers als spambellers berichten voor u achterlaten. Deze worden allemaal verzameld in Google Voice, niet in de inbox van uw gewone telefoon.

Er zijn andere manieren om geld te besparen op uw mobiele telefoonrekening die betrouwbaarder zijn. Google Fi biedt een betaalbare en betrouwbare mobiele telefoonservice.

Aanbevolen: