Candy Crush Saga Cheats, tips, trucs en strategieën

Inhoudsopgave:

Candy Crush Saga Cheats, tips, trucs en strategieën
Candy Crush Saga Cheats, tips, trucs en strategieën
Anonim

Candy Crush Saga is net zo zoet als de heerlijke lekkernijen en twee keer zo verslavend. Het is een van de beste games om te spelen als je je verveelt. Wat begon als een eenvoudige Bejeweled-kloon, wedijvert nu om je aandacht en geld op internet, Facebook en je apparaten.

Hoewel Candy Crush een fremium is, kan het een van de duurste gewoonten worden die je ooit zult hebben. De ontwikkelaar, King, kan een gratis te spelen game als deze ondersteunen door in-app-aankopen te verkopen.

Als je naar de top van de ranglijsten wilt klimmen zonder veel geld uit te geven, is het essentieel om te profiteren van alle Candy Crush-cheats, tips, trucs en geavanceerde strategieën die voor jou beschikbaar zijn, en we hebben trok ze hier allemaal samen.

Cheats in Candy Crush

Hoewel er enkele manieren zijn om het systeem te bedriegen in Candy Crush, is het absoluut noodzakelijk om op te merken dat services en programma's die beloven je Candy Crush-spel te hacken of je gratis levens, boosters, goud of iets anders geven, bijna altijd oplichting te vermijden.

Download nooit iets en meld je nooit aan voor een dienst van een bron die je niet vertrouwt, zelfs niet als het belooft je gratis levens te geven of je toestaat Candy Crush-levels over te slaan. Zelfs als een van deze services zou werken, kan King je account blokkeren als het ontdekt dat je het gebruikt, en je zou al je harde werk verliezen.

Candy Crush Saga Tips en Trucs

Image
Image

Candy Crush Saga wordt straffend lastig naarmate je hoger en hoger in de levels komt, en het kopen van boosters kan extreem duur worden. Als je het meeste uit je leven wilt halen of in een mum van tijd wat gratis levens wilt krijgen, hebben we enkele van de beste Candy Crush-tips en -trucs verzameld om je te helpen je scores te verbeteren.

  1. Begin je snoep verpletterend onderaan. Wanneer je matches maakt in de buurt van de onderkant van het level, kun je gemakkelijk kettingreacties creëren om meer stukken te vernietigen en een heleboel punten te krijgen. Het is onwaarschijnlijk dat het creëren van overeenkomsten bovenaan dit effect heeft.
  2. Volg suggesties niet blindelings Als je een tijdje geen zet doet, zoekt het spel naar een match en laat het je zien door de snoepjes te maken schudden. Dit is handig, vooral voor jongere en nieuwere spelers, maar gebruik deze matches niet automatisch. Vaak kun je zelf een betere match vinden.

  3. Probeer indien mogelijk vooruit te denken Als je elke match maakt die je kunt zien zonder na te denken, zul je de moeilijkere levels niet halen. Kijk hoe de snoepjes zijn neergelegd en denk na over de bewegingen die je kunt maken om een situatie te creëren waarin je een kleurenbom kunt maken of stukjes op hun plaats kunt krijgen om gelei of andere bedreigingen te verwijderen.
  4. Leer hoe je speciale snoepjes maakt en gebruikt. Door drie snoepjes bij elkaar te passen, worden die snoepjes alleen gewist, maar als je er vier of vijf combineert, ontstaat er een speciaal snoepje. Deze speciale snoepjes zijn de sleutel tot het verslaan van hardere levels.
  5. Zoek naar combo's en gebruik de beste. Combo's, zoals het vegen van een kleurenbom in een gestreept snoepje, zijn extreem krachtig. Als je speciale snoepjes samen kunt manoeuvreren, doen ze samen veel meer goed dan alleen.
  6. Gebruik en maak gestreepte snoepjes op de juiste manier Gestreepte snoepjes kunnen horizontale of verticale strepen hebben. De richting waarin je met je vinger veegt om het snoepje te maken, komt overeen met de richting van de strepen, en het snoepje zal een lijn horizontaal of verticaal wissen die overeenkomt met de strepen.

  7. Geef prioriteit aan specifieke bedreigingen op elk niveauMaak niet zomaar een oude match die je kunt. Als een level specifieke bedreigingen heeft, zoals zoethout of gelei, zorg er dan eerst voor. Als je dat niet doet, kan het zijn dat je zetten opraken voordat je het level kunt wissen. Als het niveau chocolade bevat, ga daar dan eerst achteraan.
  8. Focus op randgelei. Het is moeilijker om lucifers aan de randen te maken, dus als je bedreigingen zoals gelei op de rand van het bord hebt, probeer ze dan eerst op te ruimen.
  9. Verplaats ingrediënten niet naar de randen. Omdat het moeilijker is om lucifers aan de randen te maken, moet u ook vermijden om ingrediënten naar de randen te verplaatsen. Laat ingrediënten altijd achter of verplaats ze naar een kolom waar je ze op een groene pijl kunt laten vallen.
  10. Begrijp hoe chocolade werkt en behandel het eerst Chocolade is een sluipende dreiging die zich uitbreidt om meer vierkanten over te nemen elke keer dat je ergens op het bord een match maakt die niet' t heldere chocolade. Om chocolade te wissen, maakt u een match met een van de vier snoepjes direct boven, onder, links of rechts van de chocolade. Gebruik indien nodig speciale snoepjes, zoals kleurbommen.

  11. Zoek naar snoepjes voor extra tijd. Als je snoepjes ziet met een +5-pictogram, probeer ze dan in een wedstrijd op te nemen. Dit zijn extra tijdsnoepjes en ze verschijnen in getimede niveaus. Als je er een in een wedstrijd kunt gebruiken, krijg je vijf extra seconden.
  12. Gebruik je boosters spaarzaam. Je verdient boosters terwijl je speelt, en je kunt er ook geld voor betalen. Bewaar deze krachtige tools voor moeilijke levels, anders heb je ze niet wanneer je ze nodig hebt.
  13. Schakel bijzonder moeilijke niveaus opnieuw in Terwijl de lay-out en doelen van een niveau in steen staan, zijn de posities van individuele snoepjes volkomen willekeurig. Als je een level begint en de lay-out van de snoepjes niet leuk vindt, kun je terugtrekken zonder een leven te verliezen als je geen zetten hebt gedaan. Start het level opnieuw en je hebt misschien een betere positionering.
  14. Voltooi levels met extra zetten over voor meer punten. Als je nog bewegingen over hebt als je een level voltooit, verschijnen er kwallen of gestreepte snoepjes die je meer punten opleveren. Hoe meer zetten, hoe groter de kans dat dit een enorme cascade van extra punten veroorzaakt.
  15. Stel de datum in op je mobiele apparaat om gratis levens te krijgen. Als je problemen hebt en al je levens verliest, en je speelt op een mobiel apparaat, kun je de datum op je apparaat een dag vooruit zetten om nog vijf levens te krijgen.

Verpletter de basis van Candy Crush Saga

Image
Image

Candy Crush is een drie-op-een-rij-spel in de kern, wat betekent dat je speelt door sets van ten minste drie vergelijkbare snoepjes te matchen om ze te vernietigen en punten te verdienen. Het is moeiteloos op te pakken, maar Candy Crush Saga voegt veel extra zoete dingen toe, dus het is van vitaal belang om de basis onder de knie te krijgen als je de meer uitdagende levels wilt verslaan.

Naast het basisidee van het matchen van drie snoepjes, doet het matchen van meer dan drie snoepjes in specifieke combinaties iets heel leuks. In plaats van de snoepjes te vernietigen, laten ze een van de drie soorten krachtige speciale snoepjes achter die je uit lastige situaties kunnen helpen.

Gestreepte Snoep

Gestreept snoep is het gemakkelijkste speciale snoep om te krijgen.

  • Wat het doet: Wist een hele verticale of horizontale lijn.
  • Hoe het te krijgen: Combineer vier snoepjes in een horizontale of verticale lijn.
  • Hoe het te gebruiken: Maak een match met het gestreepte snoepje.

Verpakt Snoep

Verpakt snoep is geweldig in het wegwerken van lastige drop.

  • Wat het doet: vernietigt alle acht snoepjes eromheen.
  • Hoe krijg je het: Combineer vijf snoepjes in een L- of T-vorm.
  • Hoe het te gebruiken: Maak een match met het ingepakte snoepje.

Color Bomb Candy

Kleurbomsnoepjes kunnen een groot deel van het level wissen.

  • Wat het doet: vernietigt elk snoepje van één kleur.
  • Hoe krijg je het: Combineer vijf snoepjes in een horizontale of verticale lijn.
  • Hoe het te gebruiken: Veeg het op een snoepje van een willekeurige kleur om alle snoepjes die overeenkomen met die kleur te vernietigen.

Houd een oogje in het zeil voor manieren om deze patronen te maken, en je zult een veel gemakkelijkere tijd hebben om moeilijke niveaus te verslaan.

Neem de controle over Cool Candy Crushing Combo's

Image
Image

Speciale snoepjes zijn geweldig om de lastige levels uit te spelen, maar je kunt ze combineren om nog krachtigere effecten te bereiken. Een van de belangrijkste geheimen van het leren van Candy Crush is begrijpen wat elke combinatie doet, zodat je je speciale snoepjes op hun plaats kunt manoeuvreren en enorme combo's kunt ontketenen.

Hier zijn de beste combo's in Candy Crush en wat ze doen:

  • Striped Candy + Wrapped Candy: Deze combinatie verwijdert drie lijnen horizontaal en verticaal in plaats van een enkele verticale of horizontale lijn of alleen de omringende acht snoepjes.
  • Striped Candy + Color Bomb: de op één na krachtigste combinatie, dit verandert elk snoepje dat overeenkomt met de kleur van je gestreepte snoep in een nieuw gestreept snoepje, en ze worden allemaal geactiveerd tegelijk.
  • Kleurbom + Kleurbom: de krachtigste combo in het spel verwijdert elk item op het niveau.

Deze combo's zijn niet zo krachtig, maar misschien vind je ze nog steeds nuttig:

  • Color Bomb + Wrapped Candy: alle gelei die overeenkomen met de kleur van de verpakte snoepjes, veranderen in verpakte snoepjes en exploderen meteen. Het is de zwakste kleurenbomcombinatie, maar het is nog steeds krachtiger dan een kleurenbom alleen.
  • Wrapped Candy + Wrapped Candy: vernietigt de acht omringende snoepjes en doet het opnieuw nadat nieuwe snoepjes op hun plaats zijn gevallen.
  • Striped Candy + Striped Candy: Wist alles in zowel een horizontale als verticale lijn.

Nu je weet wat alle speciale snoepjes en combinaties kunnen doen, gaan we eens kijken naar het maken van de speciale snoepjes.

Hoe maak je kleurbommen

Kleurbommen zijn enorm krachtig, dus zoek altijd naar manieren om ze te maken. Ze zijn niet zo moeilijk om te maken, maar ze vallen meestal niet zomaar in je schoot.

  1. Zoek naar vier snoepjes van één kleur die gescheiden zijn door één snoepje van een andere kleur.
  2. Manoeuvreer een vijfde snoepje van de originele kleur op zijn plaats.
  3. Veeg het vijfde snoepje op zijn plaats om de kloof te overbruggen en maak een match met vijf snoepjes.

    Image
    Image

    De snoepjes kunnen verticaal of horizontaal zijn. Dit is de grootste match die je kunt maken, daarom geeft het zo'n krachtig resultaat.

Hoe maak je gestreept snoep

Gestreepte snoepjes zijn het gemakkelijkst om te maken, en ze kunnen nog steeds buitengewoon nuttig zijn. Je kunt ook de eigenschappen van een gestreept snoepje bepalen, afhankelijk van hoe je het maakt, wat het uniek maakt.

De snoepjes kunnen horizontaal of verticaal zijn. Als je een match maakt in een horizontale lijn, zal het gestreepte snoepje verticale lijnen hebben. Het snoepje zal horizontale lijnen hebben als je een match maakt in een verticale lijn. Als je dat moeilijk kunt onthouden, denk er dan zo over na: de richting van de lijnen komt overeen met de richting waarin je met je vinger veegde om de overeenkomst te maken.

  1. Zoek naar een set van twee snoepjes van dezelfde kleur naast elkaar met een derde van dezelfde kleur gescheiden door een enkel snoepje van een andere kleur.
  2. Manoeuvreer een vierde snoepje van de originele kleur op zijn plaats.
  3. Veeg het vierde snoepje op zijn plaats om de kloof te overbruggen en maak een match met vier snoepjes.

    Image
    Image

Hoe maak je verpakt snoep

Verpakte snoepjes kunnen moeilijk te maken zijn, omdat je op zoek moet naar specifieke patronen. Deze snoepjes worden gemaakt door vijf snoepjes te matchen, zoals kleurbommen, maar ze moeten in een T- of L-formatie zijn.

  1. Zoek naar vier snoepjes in een T- of L-opstelling waarbij een enkel snoepje van een andere kleur de wedstrijd onderbreekt.
  2. Manoeuvreer een vijfde snoepje van de originele kleur op zijn plaats.
  3. Veeg het vijfde snoepje in positie om zowel een horizontale als verticale match te maken, van elk drie snoepjes tegelijk.

    Image
    Image

Hoe je tijd bedriegt voor extra levens in Candy Crush Saga

Candy Crush Saga geeft je maar vijf levens. Dat betekent dat als je vijf keer verliest, je niet meer kunt spelen. Je kunt extra levens kopen, voor een beperkte tijd onbeperkte levens betalen, of zelfs je vrienden om levens smeken. Maar als je niet wilt betalen en je hebt al om je vrienden gevraagd, dan is de enige optie om het spel te stoppen en even te wachten.

Als je de Android-versie of iOS-versie van Candy Crush Saga speelt, kun je een beetje vals spelen en het spel voor de gek houden door te denken dat de tijd voorbij is terwijl dat niet het geval is. Je moet wel de tijd op je telefoon wijzigen, maar je hoeft niet te rooten, je telefoon te jailbreaken of zelfs maar iets te installeren.

De exacte stappen zullen enigszins verschillen, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt om het spel te spelen, maar het basisidee is om de tijd een dag vooruit te zetten.

Zo krijg je gratis levens in Candy Crush Saga:

  1. Speel Candy Crush en je hebt geen levens meer.
  2. Open de Instellingen op je telefoon.
  3. Navigeer naar Datum en tijd.
  4. Stel de tijd een dag vooruit.

    Het tijdelijk instellen van de datum vooruit op je apparaat kan van invloed zijn op andere apps en games. Houd dat in gedachten bij het gebruik van deze cheat.

  5. Open Candy Crush en controleer of je vijf gratis levens hebt gekregen.
  6. Sluit Candy Crush zonder te spelen.
  7. Open je Tijdinstellingen opnieuw en zet de dag weer normaal.
  8. Open Candy Crush opnieuw, en je zou nog steeds je vijf gratis levens moeten hebben.

Aanbevolen: