Hoe PDF naar Word-bestanden op Mac te converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF naar Word-bestanden op Mac te converteren
Hoe PDF naar Word-bestanden op Mac te converteren
Anonim

Wat te weten

  • Open in een webbrowser Smallpdf > sleep de PDF naar de blauwe ruimte of selecteer Choose Files > selecteer down -pijl.
  • Gebruik Adobe Acrobat Pro DC: Bestand openen > selecteer bestand > Export PDF > selecteer Microsoft Word> Exporteren.
  • Laatste optie: In Automator op een Mac, opslaan als RTF-bestand, vervolgens openen in Word en opslaan als Word-bestand.

Dit artikel legt drie manieren uit om PDF naar Word-bestanden op Mac te converteren.

Converteren met een gratis webtool

De gemakkelijkste en snelste manier om een PDF te converteren naar een Word-bestand dat je op je Mac kunt openen, is door een van de vele gratis, webgebaseerde conversietools te gebruiken. In dit voorbeeld wordt Smallpdf gebruikt.

  1. Open Smallpdf in een webbrowser op je Mac. Sleep de PDF naar de blauwe ruimte op de webpagina of selecteer Choose Files om de PDF te zoeken en te uploaden.

    Image
    Image
  2. Als het PDF-bestand is opgeslagen in uw Google Drive-account of uw Dropbox-account, selecteert u het pijlpictogram naast Choose Files en selecteert u vervolgens Van Google Drive of Van Dropbox om Google Drive of Dropbox te openen en het bestand rechtstreeks vanuit uw account te selecteren.

    Image
    Image

    Het kan enkele seconden of langer duren voordat de conversie is voltooid, afhankelijk van de grootte van het bestand en de snelheid van uw internetverbinding.

  3. Nadat de conversie is voltooid, selecteert u de pijl omlaag naast de bestandsnaam om het als een DOCX-bestand te downloaden.

    Image
    Image

    Je kunt ook het envelope-pictogram selecteren om een link op internet te genereren, het Dropbox-pictogram om het op te slaan in je Dropbox-account, of het Google Drive pictogram om het op te slaan in uw Google Drive-account.

Gebruik Adobe Acrobat Pro DC voor Mac om te converteren

Het is mogelijk om een PDF rechtstreeks vanuit het PDF-document zelf naar een Word-bestand te converteren, maar alleen als u een premium Adobe Acrobat Pro DC-abonnement gebruikt. Dit abonnement biedt een complete PDF-oplossing voor zowel Windows als Mac vanaf $ 15 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. In dit voorbeeld wordt de gratis proefversie van Adobe Acrobat Pro DC gebruikt.

  1. Ga naar Een PDF naar Word converteren in een webbrowser.
  2. Selecteer Start gratis proefperiode en selecteer vervolgens Aan de slag.

    Image
    Image
  3. Voer op de volgende pagina uw e-mailadres in het veld in en gebruik de vervolgkeuzelijst om het abonnement te selecteren waarvoor u zich wilt aanmelden (maandelijks, vooruitbetaald jaarlijks of jaarlijks betaald maandelijks). Selecteer Doorgaan als je klaar bent.

    Image
    Image

    Als u de service alleen wilt testen, annuleert u het abonnement voordat de proefperiode van zeven dagen voorbij is om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

  4. Maak op de volgende pagina uw Adobe-account aan of meld u aan door uw wachtwoord in te voeren.

    Image
    Image
  5. Voer uw betalingsgegevens in op de volgende pagina en selecteer Start gratis proefperiode.

  6. Zodra uw betalingsgegevens zijn geaccepteerd, selecteert u Aan de slag.

    Image
    Image
  7. Acrobat Pro DC begint met downloaden naar je Mac. Wanneer het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het gedownloade bestand om de installatie te starten en volgt u de instructies.

    Image
    Image
  8. Wanneer het Acrobat Pro DC-installatievenster verschijnt, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en selecteert u Aanmelden.

    Image
    Image
  9. Gebruik de vervolgkeuzelijsten om de vragen te beantwoorden. Selecteer Doorgaan als je klaar bent.
  10. Selecteer Begin met installeren. De installatie kan enkele minuten duren.

    Image
    Image
  11. Als de installatie is voltooid, wordt automatisch de Acrobat Pro DC-toepassing geopend. Selecteer Bestand openen om het PDF-bestand dat u wilt converteren te zoeken en te selecteren.

    Image
    Image
  12. Selecteer in het verticale menu aan de rechterkant van het PDF-bestand Export PDF.

    Image
    Image
  13. Zorg er op de volgende pagina voor dat de Microsoft Word optie blauw is gemarkeerd. Selecteer optioneel het tandwielpictogram om uw DOCX-instellingen aan te passen. Selecteer vervolgens Exporteren.

    Image
    Image
  14. Gebruik het volgende venster om te kiezen waar u het bestand op uw Mac wilt opslaan. Hernoem het bestand eventueel en selecteer Save. Zodra de conversie is voltooid, wordt het bestand automatisch geopend in Word.

Converteren met een bestaande applicatie op je Mac 10.4 of hoger

De laatste manier om een PDF naar een Word-document te converteren, is het gebruik van een applicatie genaamd Automator, die op alle Mac-computers wordt geïnstalleerd. Deze applicatie helpt je om bepaalde taken te automatiseren door workflows te creëren. Hoewel het PDF-bestanden niet rechtstreeks naar DOC- of DOCX-bestandsindelingen kan converteren, kunt u Automator gebruiken om PDF's op te slaan als RTF-bestanden, die u vervolgens kunt openen in Word en vervolgens opslaan als een Word-bestand.

  1. Open de Applications map en selecteer het Automator applicatiepictogram.

    Image
    Image
  2. Selecteer Workflow in het Kies een type voor uw document venster en selecteer Kies.

    Image
    Image
  3. Kies in de verticale kolom het verst links van het venster Files & Folders.

    Selecteer in de middelste kolom Vraag naar Finder-items en sleep het naar de open ruimte aan de rechterkant. Je ziet een nieuw vak verschijnen.

    Image
    Image
  4. Selecteer in hetzelfde scherm PDF's in de meest linkse kolom.

    Selecteer in de middelste kolom Extract PDF Text en sleep het naar de open ruimte aan de rechterkant, onder het eerste vak. Er verschijnt nog een vak.

    Image
    Image
  5. Selecteer in het vak PDF-tekst extraheren Rich Text in plaats van platte tekst voor de uitvoer.

    Image
    Image
  6. Selecteer File > Save en geef uw nieuw gemaakte workflow een naam in het vervolgkeuzevenster. Selecteer Application in plaats van Workflow naast Bestandsindeling. Je kunt het nu overal op je Mac opslaan.

    Image
    Image
  7. Ga naar de map waar u zojuist de workflow-app hebt opgeslagen en dubbelklik erop om de map te openen. Dubbelklik op het robot-pictogram met de naam die u eraan hebt toegewezen.

    Image
    Image
  8. Selecteer het PDF-bestand en selecteer vervolgens Choose. Het PDF-bestand wordt automatisch geconverteerd en opgeslagen als Rich Text-document in dezelfde map waar het originele PDF-bestand is opgeslagen.
  9. Klik met de rechtermuisknop op het zojuist gemaakte Rich Text-document, beweeg uw cursor over Open With en selecteer Word. Eenmaal geopend in Word, kunt u het bestand opslaan als een standaard Word-bestand.

Wanneer u een PDF naar een Word-bestand wilt converteren, kunt u de workflow-toepassing gebruiken die u in de bovenstaande stappen hebt gemaakt. Overweeg om het op uw computer te bewaren, zodat u niet elke keer een nieuwe hoeft te maken als u een PDF naar een Word-bestand wilt converteren.

Converteren naar Word voor eenvoudiger bewerken

Het belangrijkste voordeel van het omzetten van een PDF in een Word-bestand is dat het gemakkelijk te bewerken en op te maken is in Microsoft Word. Als u klaar bent met bewerken in Word, kunt u het converteren naar een PDF-bestand door het tabblad File te selecteren > Export.

Aanbevolen: