Hoe installeer ik een widget op Samsung-telefoons

Inhoudsopgave:

Hoe installeer ik een widget op Samsung-telefoons
Hoe installeer ik een widget op Samsung-telefoons
Anonim

Wat te weten

  • Een kalenderwidget toevoegen: Houd ingedrukt op het startscherm, tik op Widgets > Kalender en volg de instructies op het scherm.
  • In het Calendar scherm kun je aanpassen waar je widget is, hoe hij eruit ziet en wat hij doet.

Als het gaat om het aanpassen van het scherm van uw apparaat, bieden Samsung Galaxy-telefoons en -tablets u tal van opties voor het installeren van widgets. U kunt bijvoorbeeld een aftelkalender aan uw startscherm toevoegen die u eraan herinnert wanneer een belangrijke datum nadert. U kunt ook widgets toevoegen aan niet-Samsung Android-telefoons.

Widgets toevoegen op een Samsung-telefoon of -tablet

Widgets stellen je in staat om te personaliseren wat er op je scherm wordt weergegeven, zodat je alleen de informatie krijgt die je in één oogopslag nodig hebt. Veel specifieke widgets, zoals 1Weather of Calendar, zijn beschikbaar in de Play Store als zelfstandige apps. Sommige zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u kunt beslissen hoeveel van het scherm u wilt dat ze vullen.

Een kalenderwidget toevoegen die aftelt naar een belangrijke gebeurtenis:

  1. Houd het startscherm vast en tik vervolgens op Widgets onderaan het scherm.
  2. Selecteer Kalender.
  3. Houd Countdown ingedrukt.

    Image
    Image
  4. Sleep de widget en zet hem neer waar je hem op je scherm wilt hebben.
  5. Selecteer de afspraak in je agenda waarnaar je wilt aftellen.
  6. Kies de Achtergrondkleur en Achtergrondtransparantie en selecteer vervolgens de pijl naar links (<) naast Widgetinstellingen in de linkerbovenhoek.

    U kunt widgets herschikken door ze aan te raken en over het scherm te slepen. Om widgets te verwijderen, houdt u uw vinger op de widget die u wilt verwijderen en kiest u remove.

    Image
    Image

Aanbevolen: