Vind iedereen online: 7 gratis internetbronnen

Inhoudsopgave:

Vind iedereen online: 7 gratis internetbronnen
Vind iedereen online: 7 gratis internetbronnen
Anonim

Wilt u opnieuw contact maken met iemand? Misschien moet je een verloren gewaande klasgenoot opsporen, een vriend met wie je zojuist het contact hebt verloren, of zelfs je genealogie opzoeken.

Je kunt dit alles en meer doen met de onderstaande bronnen die je helpen iemand online te vinden.

Met al deze bronnen kun je iemand gratis online volgen. Er zijn ook betaalde diensten om mensen online te vinden.

Hoe u het meeste uit deze gids ha alt

We raden u aan het volgende te doen:

  • Houd een tekstverwerker of een programma voor het maken van aantekeningen bij de hand om bij te houden wat je over de persoon vindt. Je zult waarschijnlijk meerdere bronnen nodig hebben om voldoende waardevolle informatie over hem of haar te verzamelen, dus het is slim om alles op één plek ingelogd te houden.
  • Gebruik zoveel informatie over de persoon als je beschikbaar hebt. Weet je hun volledige naam? Hoe zit het met hun fysieke adres of e-mailadres? Een geboorte- of overlijdensdatum kan ook nuttig zijn. Deze stukjes informatie, en meer, zullen nuttig zijn bij uw zoektocht.
  • Gebruik gerust zoveel mogelijk bronnen. Het is vrijwel onmogelijk om alles wat u zoekt over de persoon op slechts één plek te vinden.

Drie manieren om een persoon te vinden: TruePeopleSearch

Image
Image

TruePeopleSearch is een van de beste zoekmachines voor mensen om mensen online te vinden. Je kunt een persoon vinden met behulp van hun mobiele telefoon of huistelefoon, hun naam of een fysiek adres.

Na het opsporen van iemand met TruePeopleSearch, is er een heleboel informatie om door te spitten, zoals hun huidige en vroegere adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en mogelijke familieleden en relaties.

Iemand op het hele internet volgen: Google

Image
Image

Hoewel een speciale tool voor het vinden van mensen zoals TruePeopleSearch nuttig is, zult u deze niet vinden als de informatie over de persoon niet door die site is verzameld. Gelukkig zijn er ook een aantal echt geweldige zoekmachines die je kunt gebruiken om je zoekopdracht te verbreden.

Google is een goed voorbeeld van een handige bron om iemand gratis te vinden, omdat het een enorm aantal webpagina's doorzoekt en allerlei geavanceerde zoekopdrachten heeft die je kunt gebruiken om je zoekopdrachten te verfijnen.

Bij het typen van zal John Smith bijvoorbeeld een algemene zoekopdracht geven naar die naam, de naam tussen aanhalingstekens plaatsen en relevante informatie toevoegen, zoals waar hij vandaan komt of waar hij naartoe ging school, kan veel helpen.


"John Smith" Atlanta "Burgess-Peterson Academy"

03 of 07

Onderzoek vreemden en vrienden van vrienden: Facebook

Image
Image

Facebook is een van de grootste sociale-mediasites op internet, dus de kans is groot dat de persoon die je zoekt daar een profiel heeft.

Als je de volledige naam hebt van de persoon die je zoekt, kun je die gebruiken om hem op Facebook te vinden. Je kunt ook iemand op Facebook vinden met alleen hun e-mailadres, als je dat hebt. Het kan ook helpen om de naam van de middelbare school, hogeschool of het bedrijf te typen waar de persoon die je naar zoekt is aangesloten.

Vind mensen online via openbare registers

Image
Image

Je kunt een persoon ook vinden via openbare registers. Sommige van de bovenstaande technieken worden beschouwd als openbare registers, maar er zijn ook strafregisters, geboorteakten, stambomen, overheidssites en meer die u kunnen helpen iemand online te vinden.

Vind een persoon met alleen hun gebruikersnaam: Usersearch.org

Image
Image

Als de persoon die je zoekt iets op internet heeft gedaan, zou Usersearch.org het moeten kunnen oppikken. Er zijn verschillende manieren om naar mensen te zoeken, ze zijn allemaal 100 procent gratis te gebruiken en het scant meerdere websites tegelijk op gegevens.

Usersearch.org is een hulpmiddel voor omgekeerd zoeken dat mensen vindt op basis van hun gebruikersnaam, e-mailadres of telefoonnummer. Het is zelfs gespecialiseerd in het zoeken naar mensen die cryptocurrency-fans zijn die aanwezig zijn op forums.

Zoeken naar iemand die zakelijke informatie gebruikt: LinkedIn

Image
Image

Als je de naam van de persoon kent waarnaar je op zoek bent, typ deze dan in het LinkedIn-zoekvak en je krijgt informatie zoals hun huidige baan, opleidingsgeschiedenis, professionele voorkeuren, interesses en meer.

Als je geluk hebt, kun je hier veel informatie vinden en je zoekopdracht beëindigen. Of u kunt wat u vindt gebruiken om de persoon elders online te zoeken. Elk klein beetje telt.

Vind de huisinformatie van een persoon: Zillow

Image
Image

De beste manier om naar iemand te zoeken als je alleen een adres hebt, is een hulpmiddel voor het opzoeken van adressen. Op een onroerendgoedwebsite als Zillow kunt u echter andere details over het huis van de persoon vinden door het adres of de postcode in te voeren.

Als je hier naar iemand zoekt, zul je geen persoon met zijn naam vinden of een geschiedenis over hem opgraven zoals je kunt met die andere methoden, maar je zult een schat aan thuisgerelateerde details vinden die nergens anders te vinden zijn.

Zillow graaft details op zoals een schatting van de waarde, vierkante meters, aantal slaapkamers/badkamers, mogelijk foto's van de binnenkant en de tuin, het jaar waarin het is gebouwd, verschillende kenmerken van het huis en scholen in de buurt die ze mogelijk hebben bijgewoond.

Aanbevolen: