Vind militaire records met deze gratis onderzoekstools

Inhoudsopgave:

Vind militaire records met deze gratis onderzoekstools
Vind militaire records met deze gratis onderzoekstools
Anonim

Als je ooit in een afdeling van het Amerikaanse leger hebt gediend en iemand wilt opzoeken waarmee je hebt gediend, dan is deze lijst met gratis zoekdatabases voor militairen iets voor jou.

Of misschien probeer je erachter te komen of iemand die je kent dienst heeft genomen in het leger of bij de marine heeft gezeten. Er zijn tal van gratis zoekhulpmiddelen voor militaire mensen die u kunt gebruiken om zowel actief als ervaren militair personeel te vinden.

Image
Image

Tenzij anders vermeld, zijn de zoekbronnen van deze militairen gratis. Zie Moet ik betalen om mensen online te vinden? voor een discussie daarover.

Er zijn ook algemene mensenzoekmachines die u kunt gebruiken om iemands huidige adres, telefoonnummer, e-mailadres, werkgeschiedenis, familieleden, enz. te vinden.

Militaire record zoekhulpmiddelen

  • Veterans History Project: Library of Congress bevat deze veteranenzoeker waarmee je iemand kunt vinden die in het leger heeft gediend. Blader op achternaam, oorlog, militaire tak, staat van verblijf of ras.
  • The American War Library: met meer dan 100 miljoen militaire lijsten van actieve en voormalige leden van heden tot 1988, wordt deze zoekfunctie voor records geadverteerd als 's werelds oudste en grootste militaire, veteraan- en militaire familieregister.
  • The Vietnam War Era POW/MIA List: Vind basisgegevens waarop Amerikaans personeel is geteld (ontsnapten, terugkeerders, overblijfselen) en ontvang een lijst van degenen die vermist zijn (vermist, gedood in actie, lichaam niet hersteld). Resultaten worden wekelijks bijgewerkt en gescheiden door staat/territorium.
  • GI Search: dit is meer een sociaal netwerk voor militaire leden, maar het dient nog steeds als een geweldige manier om gratis te zoeken naar militairen. Er zijn tienduizenden gebruikers en er zijn verschillende manieren om de zoekopdracht uit te voeren om de specifieke persoon te vinden die u zoekt.
  • Together We Served: Vergelijkbaar met GI Search, sluit je aan om Amerikaanse militaire veteraanleden te vinden.
  • Veteranendienstrecords: Archives.gov laat je een veteraan vinden door gratis kopieën te krijgen van hun DD-formulier 214 en andere militaire dienstrecords zoals hun OMPF en medische dossiers. U moet echter hoogstwaarschijnlijk hun naaste familie zijn om deze informatie te krijgen.
  • USA.gov Militaire Leden Locator Services: Links en een telefoonnummer om contact op te nemen met een servicelid in een noodgeval. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk informatie heeft voordat u deze service gebruikt.
  • Shipmate Search: stuur een e-mail naar het adres onderaan deze pagina om een openbaar bericht te plaatsen waarin u kijkers vraagt naar informatie die ze mogelijk hebben over een lid van de scheepsbemanning waarover u meer informatie wilt.

Andere zoekhulpmiddelen voor mensen

Er zijn ook andere mensen vinders, die misschien niet gericht zijn op het tonen van militaire informatie, maar deze toch kunnen verstrekken.

Een website kan bijvoorbeeld zijn gericht op het verstrekken van algemene details over iemand, zoals hun telefoonnummer, huisadres, e-mail, enz., maar de informatie kan ook eerdere prestaties, overlijdensgegevens of werkgeschiedenis bevatten, waarvan kan militaire achtergrondinformatie bevatten.

  • Genealogische websites: naaste en uitgebreide familieleden van de persoon in het leger hebben die informatie mogelijk opgenomen in een stamboomservice.
  • Free People Search-websites: er zijn tientallen services die openbare informatie over iedereen kunnen ophalen, wat u kan helpen te zien of iemand vroeger in het leger heeft gezeten of dat deze momenteel in dienst is.

Aanbevolen: