Hoe Hulu met vrienden te kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Hulu met vrienden te kijken
Hoe Hulu met vrienden te kijken
Anonim

Wat te weten

  • Open de Details pagina van een show of film op Hulu, en zoek naar het Watch Party icoon (overzicht van drie personen).
  • Klik op het Watch Party-pictogram > Start the Party > Link en deel het de link met je vrienden.
  • Om deel te nemen aan een Watch Party, log je in op je Hulu-account en open je een Watch Party-link van je vriend.

Dit artikel legt uit hoe je de Watch Party-functie op Hulu kunt gebruiken, zodat je films en shows op Hulu kunt kijken met je vrienden.

Kun je Hulu samen met vrienden kijken?

Hulu heeft een Watch Party-functie waarmee je samen met vrienden kunt kijken. In plaats van Hulu te laden en tegelijkertijd op start te drukken, synchroniseert Watch Party automatisch het afspelen voor iedereen in het feest. Deelnemers kunnen communiceren via tekstchat, maar je moet een voicechat-app van derden gebruiken, zoals Discord, als je met elkaar wilt praten terwijl je kijkt.

Watch Party werkt niet met de Hulu-app, alleen met de Hulu-website via een webbrowser.

Zo start je een Hulu Watch Party:

  1. Navigeer naar de Hulu-website, zoek een show of film die je wilt bekijken en klik op Details.

    Image
    Image
  2. Klik op het Watch Party pictogram (overzicht van drie mensen in een cirkel).

    Image
    Image

    Als er geen Watch Party-pictogram op de detailpagina van een film of show staat, is die inhoud niet beschikbaar voor Watch Party.

  3. Klik Start het feest.

    Image
    Image
  4. Klik op het link-pictogram om je Watch Party-link te kopiëren en naar maximaal zeven vrienden te sturen via e-mail of de berichten-app van je keuze.

    Image
    Image
  5. Als iedereen klaar is, klik je op START PARTY.

    Image
    Image

    Je kunt zien hoeveel mensen er in je Watch Party zijn door het nummer in de rechterbovenhoek aan te vinken.

  6. Your Watch Party telt af en begint dan te spelen.

    Image
    Image

    Om met je vrienden te chatten, klik in het Typ een berichtveld, typ je bericht en druk op enter.

Hoe neem je deel aan een Watch Party?

Als je mee wilt doen aan de Watch Party van een vriend, vraag je hem of haar om een link. U kunt de link in elke compatibele webbrowser invoeren, inloggen op uw Hulu-account en deelnemen aan het feest.

Twee mensen kunnen vanaf hetzelfde account lid worden van dezelfde Watch Party als ze verschillende profielen gebruiken. Als u meer dan twee mensen wilt laten deelnemen vanuit één account, moet u zich abonneren op Hulu + Live TV en betalen voor de upgrade voor onbeperkte schermen.

Zo doe je mee aan een Hulu Watch Party:

  1. Plak de Watch Party-link van je vriend in een compatibele webbrowser en log in op Hulu als daarom wordt gevraagd.
  2. Klik op Doe mee met de partij.

    Image
    Image
  3. Wacht tot je vriend de Watch Party start.

    Image
    Image

Bottom Line

Watch Party is gratis bij je Hulu-abonnement. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het hosten van of deelnemen aan een Watch Party, en je kunt zo vaak hosten of deelnemen als je wilt. De enige beperkingen op Watch Party zijn dat je een account nodig hebt, er kunnen slechts acht mensen tegelijk deelnemen en sommige inhoud is niet beschikbaar op Watch Party.

Moeten mijn vrienden Hulu hebben voor Watch Party?

Je kunt geen Watch Party hosten of eraan deelnemen zonder een Hulu-abonnement, dus je vrienden moeten allemaal zijn aangemeld bij Hulu-accounts om mee te doen. De uitzondering is dat twee mensen lid kunnen worden van een Watch Party met hetzelfde account, zolang ze zich bij verschillende profielen aanmelden. Dat betekent dat je vier mensen kunt laten deelnemen aan een Watch Party met twee accounts, of acht mensen met vier.

Hoe gebruik ik Teleparty op Hulu?

Teleparty is een browserextensie van derden waarmee je films en shows kunt kijken met je vrienden op Hulu, Netflix, Disney+ en HBO Max. Het werkt als Watch Party, maar er is een browserextensie voor nodig. Iedereen heeft nog steeds een abonnement nodig op de streamingdienst waar je naar kijkt, maar je kunt er wel programma's en films mee bekijken die niet beschikbaar zijn voor Watch Party.

Zo gebruik je Teleparty op Hulu:

  1. Navigeer naar teleparty.com en klik op Install Teleparty.

    Image
    Image
  2. Klik op Get.

    Image
    Image

    De Teleparty-extensie is niet voor alle browsers beschikbaar. Als het niet beschikbaar is voor degene die je gebruikt, zie je een bericht met die strekking.

  3. Navigeer naar een show of film op Hulu en klik op de Play-knop.

    Image
    Image
  4. Klik op het TP icoon in je browser en selecteer Start the party.

    Image
    Image
  5. Als dit de eerste keer is dat u Teleparty gebruikt, klikt u op Accepteren en doorgaan.

    Image
    Image
  6. Klik op het link pictogram in de rechterbovenhoek van het venster en stuur de link naar je vrienden via e-mail of een berichten-app.

    Image
    Image

    Iedereen moet een Hulu-abonnement hebben en de Teleparty-browserextensie hebben.

  7. Als je vrienden meedoen, synchroniseert Teleparty hun video met die van jou, zodat je samen kunt kijken.

FAQ

    Hoe kijk ik live tv op Hulu?

    Je moet Hulu's live tv-abonnementspakket kopen, genaamd Hulu + Live TV. Met deze service kunt u live televisie kijken op uw desktopcomputer of laptop, smartphone, tablet of tv als u een compatibel apparaat heeft. Ga naar Hulu.com om een gratis proefversie van Hulu + Live TV te proberen.

    Hoe kan ik Hulu offline bekijken?

    Je hebt een Hulu- of Hulu + Live TV-abonnement zonder advertenties nodig om Hulu-content te downloaden om offline te bekijken. Om downloadbare inhoud te vinden als je een in aanmerking komend abonnement hebt, ga je naar Hulu's zoekfunctie en zoek je naar downloadable Selecteer vervolgens de downloadbare inhoud die je wilt. Selecteer voor een film het downloadpictogram. Selecteer voor een tv-programma het tabblad Afleveringen en selecteer vervolgens het downloadpictogram

    Hoe kijk ik Hulu zonder advertenties?

    Je hebt het advertentievrije abonnement van Hulu nodig om Hulu zonder advertenties te bekijken. Bezoek de website voor Hulu No Ads om een gratis proefperiode te starten en beschikbare add-ons te bekijken. Er zijn ook plannen voor Hulu (No Ads) + Live TV als je live televisie wilt kijken met je Hulu-pakket.

Aanbevolen: