Hoe u uw Apple Watch kunt uitschakelen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Apple Watch kunt uitschakelen
Hoe u uw Apple Watch kunt uitschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Houd de zijknop op het horloge ingedrukt totdat de Power Off schuifregelaar verschijnt. Sleep de slider naar rechts om het horloge uit te schakelen.
  • Als het horloge is vastgelopen of niet kan worden uitgeschakeld, moet u het geforceerd opnieuw opstarten en vervolgens proberen het opnieuw uit te schakelen.
  • Om opnieuw opstarten te forceren, houdt u zowel de zijknop als Digital Crown minstens 10 seconden ingedrukt. Laat ze los wanneer je het Apple-logo ziet.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Apple Watch uitschakelt. Het bevat ook informatie over het forceren van een herstart van het horloge. Deze informatie is van toepassing op elke generatie Apple Watch.

Hoe u uw Apple Watch kunt uitschakelen

Apple Watches zijn constant in beweging, waarbij gebruikers elke gram van de batterij leegmaken om stappen bij te houden, apps te gebruiken, meldingen en waarschuwingen te ontvangen en te bellen. Toch zijn er momenten dat je je favoriete wearable wilt uitschakelen.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om uw Apple Watch uit te schakelen.

  1. Houd de zijknop ingedrukt totdat de Power Off slider verschijnt.

    Image
    Image

    Afhankelijk van uw Apple Watch-versie, ziet u mogelijk ook een optie voor nood-SOS of medische ID. Zorg ervoor dat je hier niet op tikt, tenzij je een noodgeval ervaart.

  2. Sleep de schuifregelaar naar rechts naar Power Off uw Apple Watch. Om het horloge weer aan te zetten, houdt u de zijknop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

    Dit proces werkt niet als je telefoon actief aan het opladen is.

Geforceerd herstarten van een Apple Watch

Als je Apple Watch niet reageert, moet je hem mogelijk geforceerd opnieuw opstarten voordat je hem uitschakelt. Dit is ook een stap voor probleemoplossing om te proberen of uw apparaat niet oplaadt wanneer het op de magnetische oplader wordt geplaatst.

  1. Houd zowel de zijknop als Digital Crown minstens 10 seconden ingedrukt.
  2. Laat de knoppen los wanneer u het Apple-logo ziet, wat betekent dat het apparaat opnieuw wordt opgestart. U zou het apparaat nu moeten kunnen uitschakelen.

    Apple waarschuwt dat je je apparaat nooit geforceerd opnieuw moet opstarten als het midden in een update zit. Als de Apple Watch wordt bijgewerkt, ziet u het Apple-logo en het voortgangswiel. Wacht tot een update is voltooid voordat u uw Apple Watch uitschakelt of opnieuw start.

Aanbevolen: