Hoe een profiel aan Hulu toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe een profiel aan Hulu toe te voegen
Hoe een profiel aan Hulu toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Browser: Ga naar Hulu.com > Profielen beheren > Profiles > Profiel toevoegen > type details > Create Profile.
  • iOS en Android: Tik op het Account-pictogram > uw naam > + > typ in uw referenties > Create Profile.
  • Hulu staat maximaal 6 gebruikersprofielen toe op één account.

Dit artikel legt uit hoe je een Hulu-profiel op Mac of pc kunt toevoegen met een browser en andere apparaten, waaronder smart-tv's, streaming-apparaten en Android- of iOS-gebaseerde smartphones en tablets.

Hoewel je met Hulu maximaal zes profielen hebt, kunnen slechts twee apparaten Hulu tegelijkertijd streamen met het basisplan, hoewel je kunt upgraden voor meer streams.

Een Hulu-profiel maken op Mac of pc

Je kunt een profiel toevoegen aan Hulu op je desktop of laptop door in te loggen op de streamingdienst met een browser en de onderstaande stappen te volgen:

  1. Beweeg over het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek en selecteer Profielen beheren.

    Image
    Image
  2. Selecteer Profielen > Profielen bewerken > Profiel toevoegen.

    Image
    Image
  3. Vul de profieldetails in (naam, geboortedatum en geslacht). Om een kinderprofiel aan te maken, schakelt u de Kids-schuifregelaar in het venster Nieuw profiel aanmaken.

    Image
    Image
  4. Selecteer Create Profile om te bevestigen.

Een Hulu-profiel toevoegen op smartphones, Roku, Apple TV en meer

Een profiel toevoegen aan Hulu is het gemakkelijkst op een Mac of pc, maar je kunt het ook doen op de meeste draagbare apparaten die de streamingdienst ondersteunen.

  • Op iOS en Android: Open de app en tik op het Account-pictogram Selecteer vervolgens uw naam om de Profiles page en tik op het (+) New Profile icon Typ uw gegevens (naam, geboortedatum en geslacht) en tik op Create Profileom te bevestigen.
  • Op tv-aangesloten apparaten (Roku, Smart TV, Apple TV, gameconsoles, settopboxen en streaming-sticks): selecteer (+) Nieuw profiel van het Profiles-scherm dat verschijnt wanneer u de app voor het eerst opent. Als je de app al actief gebruikt, ga dan naar Account > Profielen > (+) Nieuw profiel. Typ vervolgens de profielgegevens en selecteer Create Profile om te bevestigen.

Andere instellingen voor Hulu-profielen beheren

Profielen zijn een geweldige manier om de Hulu-weergavevoorkeuren van jou en je gezin te beheren, maar individuele profielinstellingen zijn niet in beton gegoten nadat je ze hebt gemaakt. U kunt profieldetails op elk moment bewerken en indien nodig zelfs ouderlijk toezicht instellen.

Hier leest u hoe u uw Hulu-profielinstellingen beheert:

Profielinstellingen kunnen momenteel niet worden bewerkt op Apple TV.

  1. Klik onder Profielen beheren op het potloodpictogram naast het profiel dat u wilt bewerken.

    Image
    Image
  2. Pas de volgende opties naar behoefte aan:

    • Name: Wijzig de Profile Name door op het tekstvak te klikken en een nieuwe in te typen.
    • Geboortedatum: Je kunt de geboortedatum van een profiel niet zelf wijzigen. Als je het moet wijzigen, moet je contact opnemen met Hulu voor hulp.
    • Geslacht: Selecteer een geslacht in het vervolgkeuzemenu.
    Image
    Image
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.

  4. Om ervoor te zorgen dat kinderen die uw Hulu-account gebruiken geen toegang hebben tot reguliere profielen, kunt u een pincode instellen door PIN-beveiliging te selecteren onder Ouderlijk toezicht.

    Image
    Image
  5. Voer een 4-cijferige code in en selecteer Create PIN. Je moet nu deze pincode invoeren wanneer je een Hulu-profiel opent (uitgezonderd KIDS-profielen natuurlijk).

    Image
    Image

FAQ

    Hoe voeg ik een netwerk toe aan mijn Hulu-profiel?

    Als u add-ons op Hulu wilt toevoegen, zoals netwerken, logt u in op Hulu, gaat u naar uw profiel en opent u Add-ons beheren. Kies het netwerk dat u wilt toevoegen, bekijk uw wijzigingen en bevestig ze.

    Hoe verwijder ik een profiel op Hulu?

    Als u een profiel op Hulu in een browser wilt verwijderen, gaat u naar Profielen beheren, klikt u op Bewerken en klikt u op Verwijder profiel tweemaal om te bevestigen. Tik in de Hulu-app voor iOS en Android op Account rechtsonder, tik op de naam van uw account, selecteer Bewerken, tik op de naam van het profiel dat u wilt verwijderen en tik op Profiel verwijderen

Aanbevolen: