Wis uw vergrendelde apparaat zonder computer in iOS 15.2

Wis uw vergrendelde apparaat zonder computer in iOS 15.2
Wis uw vergrendelde apparaat zonder computer in iOS 15.2
Anonim

Een nieuwe functie toegevoegd in iOS 15.2 maakt het mogelijk om je iPhone of iPad te resetten vanaf het vergrendelscherm zonder dat je een computer nodig hebt, zolang je nog steeds een internetverbinding hebt.

iOS 15.2 staat voor de deur en brengt verschillende nieuwe functies met zich mee, waaronder een waarmee je je vergrendelde iOS-apparaat rechtstreeks vanaf het vergrendelscherm kunt wissen en resetten. Voorheen moest het resetten van een vergrendelde iPhone of iPad in de DFU-modus worden gezet en op een Mac of pc worden aangesloten om het proces te voltooien. Nu, zolang het apparaat is verbonden met een mobiel of Wi-Fi-netwerk, kunt u direct een reset uitvoeren.

Image
Image

Volgens Apple moet je iOS 15.2 geïnstalleerd hebben, verbonden zijn met internet en je Apple ID en wachtwoord bij de hand hebben (of onthouden).

Zodra je een paar keer geprobeerd hebt om je telefoon te ontgrendelen, en dat is niet gelukt, verschijnt 'Beveiligingsvergrendeling' op het scherm en wordt je gevraagd het later opnieuw te proberen. Het zal ook de optie 'iPhone wissen' of 'iPad wissen' weergeven, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt, waarop u kunt tikken om het proces te starten.

Image
Image

Het is belangrijk om te onthouden dat je je iOS-apparaat niet kunt resetten met deze methode als het niet is verbonden met internet of als je niet de juiste Apple ID-informatie kunt invoeren. In dat geval moet je de meer klassieke resetmethode gebruiken om naar de DFU-modus te gaan en verbinding te maken met een computer.

Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je iOS 15.2 nu downloaden op compatibele iOS-apparaten.

Aanbevolen: