Hoe iMessage naar Mac te synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe iMessage naar Mac te synchroniseren
Hoe iMessage naar Mac te synchroniseren
Anonim

Wat te weten

  • Ga op de Mac naar het programma Berichten > Messages > Preferences > Settings > log in met dezelfde Apple ID die u op uw iPhone gebruikt.
  • Controleer alle beschikbare telefoonnummers en e-mailadressen in de U bent bereikbaar voor berichten in de sectie.
  • Stel de Nieuwe gesprekken starten vanaf in op hetzelfde telefoonnummer op je iPhone en Mac.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw berichten kunt synchroniseren en hoe u dit kunt oplossen als de synchronisatie van de Berichten-app niet werkt.

Hoe synchroniseer ik tekstberichten tussen iPhone en Mac?

Apple gaat ervan uit dat je al je iMessage-teksten beschikbaar wilt hebben op zowel je iPhone als Mac, dus het maakt het synchroniseren van berichten tussen apparaten gemakkelijk. Mogelijk hebt u automatische synchronisatie ingeschakeld toen u beide apparaten instelde. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat alle sms-berichten worden gesynchroniseerd tussen iPhone en Mac:

We gaan ervan uit dat je iMessage al hebt ingesteld en gebruikt op je iPhone. Zo niet, dan kun je er alles over leren in Alles wat je moet weten over berichten, de iPhone-sms-app.

  1. Op je iPhone, om te gaan Instellingen > Berichten > Verzenden en ontvangen. Je hebt de informatie op dit scherm nodig voor je Mac-instellingen.

    Image
    Image
  2. Op je Mac, open de Berichten-app.
  3. Klik op het Berichten menu.

    Image
    Image
  4. Klik op Voorkeuren.
  5. Klik op de iMessage tab.

    Image
    Image
  6. Bevestig dat de Apple ID waarmee u hier bent ingelogd hetzelfde is als de ID die u op uw iPhone gebruikt. Als dat niet het geval is, klikt u op Afmelden en logt u in met die Apple ID.
  7. Vink alle vakjes aan in de U bent bereikbaar voor berichten op: die zijn aangevinkt op uw iPhone (zie stap 1 voor die informatie). Op deze manier, wanneer iemand je sms't - naar je telefoonnummer of een e-mailadres dat je met iMessage gebruikt - komen ze op beide apparaten aan.
  8. Vergelijk de Start nieuwe gesprekken van: vervolgkeuzelijst op je Mac met dezelfde instelling op de iPhone. Het zorgt ervoor dat elk nieuw bericht dat u verzendt op beide apparaten aan hetzelfde telefoonnummer of e-mailadres wordt gekoppeld en in één berichtenreeks blijft.

Waarom synchroniseren mijn iMessages niet tussen iPhone en Mac?

Synchronisatie van iMessage tussen iPhone en Mac werkt meestal perfect, maar soms lopen berichten niet synchroon. In die situatie zijn hier enkele andere veelvoorkomende oorzaken van en oplossingen voor dit probleem:

  • De sms-berichten zijn sms, niet iMessage: iMessages zijn niet de traditionele, standaard sms-berichten die elke telefoon kan verzenden. iMessage is een Apple-technologie die alleen werkt op Apple-apparaten. Je herkent een standaard sms aan de groene bubbel, terwijl iMessages blauwe bubbels hebben. Alleen iMessages kunnen synchroniseren met een Mac (hoewel de iPhone beide soorten tekst ondersteunt).
  • Je bent aangemeld bij de verkeerde Apple ID: Als je bent aangemeld met verschillende Apple ID's op je Mac en iPhone, worden al je berichten mogelijk niet gesynchroniseerd tussen de apparaten. Zorg ervoor dat u zich aanmeldt bij dezelfde Apple op iPhone (Settings > [uw naam]) en Mac (Messages > Messages > Voorkeuren > Apple ID).
  • Niet alle telefoonnummers en e-mailadressen zijn ingeschakeld: Aangezien u iMessages kunt laten bezorgen op zowel uw telefoonnummer als uw e-mailadres, moet u ervoor zorgen dat al uw nummers en adressen zijn ingesteld op uw Mac en iPhone. Als dat niet het geval is, kan dat verklaren waarom berichten slechts op één apparaat worden weergegeven. Overeenkomen met de instellingen op iPhone (Instellingen > Berichten > Verzenden & ontvangen) en Mac (Berichten > Messages > Preferences > U kunt voor berichten worden bereikt op) en kijk of dat het probleem oplost.
  • Je gebruikt Berichten niet op beide apparaten: De Berichten-app kan alleen teksten synchroniseren tussen Mac en iPhone als je dezelfde app op beide apparaten gebruikt. Er zijn veel alternatieve sms-apps beschikbaar op de iPhone die u zou kunnen gebruiken. Als je geen tekstsynchronisatie ziet, zorg er dan voor dat je de vooraf geïnstalleerde Berichten-app van Apple op beide apparaten gebruikt.

FAQ

    Hoe synchroniseer ik de iMessage-geschiedenis naar de Mac?

    Berichten inschakelen in iCloud. Selecteer op je iPhone Instellingen > je naam > iCloud > en verplaats de schakelaar naar rechts (aan) naast Berichten Om Berichten in iCloud op uw Mac in te schakelen, gaat u naar Berichten > Voorkeuren > iMessage> en vink het vakje aan naast Berichten inschakelen in iCloud

    Hoe synchroniseer ik contacten met iMessage op Mac?

    Verbind je iPhone en Mac met iCloud en schakel het synchroniseren van contacten in. Ga naar Systeemvoorkeuren > iCloud > en selecteer Contacten op je Mac. Herhaal de stappen op je iPhone; tik op Instellingen > uw naam > iCloud > en schakel Contacten in

Aanbevolen: