Games kopen in de Nintendo 3DS eShop

Inhoudsopgave:

Games kopen in de Nintendo 3DS eShop
Games kopen in de Nintendo 3DS eShop
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer op het onderste scherm Nintendo eShop (ziet eruit als een boodschappentas) en kies een game om te kopen.
  • Selecteer vervolgens Tik hier om te kopen > Purchase.
  • Bekijk de bon nadat de game is gedownload. Selecteer Doorgaan om verder te winkelen of selecteer Home om naar het hoofdmenu te gaan.

Dit artikel legt uit hoe je games kunt kopen in de Nintendo 3DS eShop. Instructies zijn van toepassing op de Nintendo 3DS.

Nintendo eShop-aankopen doen

Als je een Nintendo 3DS hebt, is je game-ervaring niet beperkt tot de gamekaarten die je in de winkel koopt en op de achterkant van je systeem aansluit. In de Nintendo eShop kun je je 3DS gebruiken om online games en apps te kopen uit de downloadbare DSiWare-bibliotheek.

Houd er rekening mee dat de Nintendo 3DS eShop geen Nintendo Points gebruikt: alle prijzen worden weergegeven in contanten (USD).

Wi-Fi is noodzakelijk. Zorg ervoor dat je wifi hebt ingesteld op je Nintendo 3DS voordat je verdergaat.

  1. Update je 3DS voor de goede orde. Mogelijk moet je zelfs een upgrade uitvoeren voordat je de Nintendo eShop kunt gebruiken.
  2. Klik op Nintendo eShop op het onderste scherm van de 3DS. Het ziet eruit als een boodschappentas.

    Image
    Image
  3. Zoek een game om te downloaden in de Nintendo eShop. U kunt dit doen door handmatig op trefwoorden te zoeken of door te bladeren via categorie of genre.

  4. Selecteer de game die je wilt kopen.

    Er verschijnt een klein profiel voor de game. Let op de prijs (in USD), de ESRB-rating en de gebruikersbeoordelingen van eerdere kopers. Tik op het spelpictogram om een paragraaf te lezen waarin het spel en zijn verhaal wordt uitgelegd.

    Image
    Image
  5. Kies Tik hier om te kopen.

    Voeg indien nodig geld toe aan je Nintendo 3DS-account. Je kunt een creditcard of een prepaid Nintendo 3DS-kaart gebruiken.

    Als je de game nu wilt uitstellen, kun je ervoor kiezen om hem aan je verlanglijstje toe te voegen.

    De Nintendo eShop gebruikt geen Nintendo Points, in tegenstelling tot de virtuele winkelkanalen op de Wii en de Nintendo DSi. In plaats daarvan worden alle eShop-transacties gedaan in echte geldwaarden. U kunt $ 5, $ 10, $ 20 en $ 50 toevoegen.

  6. Een afrekenoverzicht toont de kosten van het spel, plus eventuele belastingen. Het toont ook uw SD-kaartruimte, die wordt weergegeven als blokken. U kunt zien hoeveel blokken een download in beslag neemt en hoeveel er nog op uw SD-kaart staan door met uw stylus door het aankoopoverzicht te scrollen of door op Down op de d-pad te drukken.

  7. Tik op Purchase wanneer u klaar bent om de transactie te voltooien. Je download zal beginnen, zolang je voldoende blokken beschikbaar had.

    Image
    Image

    Schakel de Nintendo 3DS niet uit en verwijder de SD-kaart niet.

  8. Bekijk de kassabon wanneer het downloaden is voltooid, of tik op Doorgaan om verder te winkelen in de eShop. Of druk op Home om terug te keren naar het hoofdmenu van de Nintendo 3DS.
  9. Je nieuwe game staat op een nieuwe plank op het onderste scherm van je 3DS. Tik op het huidige icoon om je nieuwe game te openen en geniet ervan!

Hoe u 3DS Virtual Console-herstelpunten kunt maken

Als je een Virtual Console-game snel wilt opslaan, kun je een herstelpunt maken door op het Virtual Console-menu onder aan het scherm te tikken. Met herstelpunten kun je een spel hervatten waar je was gebleven.

Aanbevolen: