Hoe u uw Instagram-link kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Instagram-link kunt krijgen
Hoe u uw Instagram-link kunt krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer de profielfoto op de Instagram-accountpagina.

  • De Instagram-profiellink is zichtbaar in de adresbalk van de browser als een unieke URL.
  • De Instagram-profiellink is de combinatie van de Instagram-domein-URL en je gebruikersnaam.

Dit artikel laat zien hoe je je Instagram-profiellink kopieert vanuit de desktopbrowser en op je iPhone. of Android-telefoon.

Hoe kopieer je je Instagram-profiellink?

Als je de Instagram-app op een iPhone gebruikt, hoef je niet lang na te denken over je Instagram-profiellink. De unieke profiellink wordt nergens prominent weergegeven in de mobiele app. Maar deze link is gemakkelijk te vinden, zodat je hem met iedereen kunt delen door simpelweg te kopiëren en plakken.

Instagram kan worden gebruikt als een web-app. U kunt elke browser op uw desktopcomputer of een mobiele browser op uw smartphone gebruiken.

  1. Log in op je Instagram-profiel met de gebruikersnaam en het wachtwoord.
  2. Selecteer uw gebruikersnaam of profielfoto in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Profile om naar de profielpagina te gaan.

    Image
    Image
  3. De profiel-URL is zichtbaar in de adresbalk van de browser.

    Image
    Image
  4. Kopieer de Instagram-profiellink.
  5. Druk op Ctrl + C op een Windows-toetsenbord om de profiellink te kopiëren en Ctrl + V om het overal te plakken. Gebruik op een Mac Command + C top copy en Command + Vom de link te plakken.

Sommige Instagram-accounts zijn privé en zijn mogelijk niet zichtbaar, zelfs niet als je de Instagram-profiellink gebruikt om ernaartoe te gaan. Gedeactiveerde Instagram-accounts zijn ook niet zichtbaar.

Hoe kopieer je je Instagram-link op de iPhone?

De Instagram-profiellink is nergens zichtbaar in de iPhone-app. Je vindt het ook nergens in de instellingen van de app. Maar aangezien u uw accountnaam (of die van iemand anders) kent, is de Instagram-profiellink eenvoudig in elkaar te zetten.

  1. Open de Instagram-app op je iPhone en log indien nodig in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Tik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek van de menubalk onderaan.
  3. De gebruikersnaam wordt prominent weergegeven boven de profielfoto op de profielpagina.
  4. De Instagram-profiellink is een eenvoudige combinatie van de URL van de Instagram-site en de gebruikersnaam. Uit de schermafbeelding blijkt de Instagram-gebruikersnaam bijvoorbeeld @indiescribe. De volledige profiellink is dus https://www.instagram.com/indiescribe die overal naar het profiel zou linken.

Gebruik de Instagram-profiellink in blogposts, e-mailhandtekeningen of ergens anders om het bereik van uw inhoud te vergroten. Als alternatief kunt u QR-codes genereren vanuit de Instagram-app en deze scanbaar maken vanuit elke camera-app van derden. Door de unieke QR-code te scannen, wordt het bijbehorende Instagram-account geopend.

FAQ

    Hoe plaats ik links op mijn Instagram-verhalen?

    Als je een verhaal op Instagram plaatst, kun je de stickerfunctie gebruiken om links toe te voegen. Selecteer eerst het stickergereedschap in de bovenste navigatiebalk en kies vervolgens de Link sticker. Voeg vervolgens de gewenste link toe, tik op Klaar en plak de sticker op je verhaal voordat je het publiceert.

    Hoe krijg je je Instagram-link in je Twitter-bio?

    Zodra je de link naar je Instagram-profiel hebt gevonden, kun je deze delen in je Twitter-bio. Kopieer op Twitter je Instagram-link en ga naar je Twitter-profiel. Selecteer Profile > Profiel bewerken en plak de link in de Bio of Websiteveld.

Aanbevolen: