Hoe u geld kunt toevoegen aan Apple Pay

Inhoudsopgave:

Hoe u geld kunt toevoegen aan Apple Pay
Hoe u geld kunt toevoegen aan Apple Pay
Anonim

Wat te weten

  • Apple Pay Cash instellen: Tik op Instellingen > Wallet & Apple Pay > Apple Cashen volg de instructies.
  • Geld toevoegen: Open Wallet, tik op Apple Pay Cash-kaart > drie horizontale stippen > Geld toevoegen, voer het bedrag en de rekening in en tik op Toevoegen.
  • Tegoed controleren: Open Wallet, tik op Apple Pay Cash-kaart > drie horizontale stippen. Onder Geld toevoegen staat uw saldo.

Als je een iPhone hebt, is Apple Pay de gemakkelijkste manier om geld naar andere iPhone-gebruikers te sturen en met je telefoon of Apple Watch te betalen. Als u er geen creditcard bij wilt gebruiken, kunt u vanaf een bankpas geld toevoegen aan de Apple Pay Cash-kaart.

Hoe u geld kunt toevoegen aan Apple Pay Cash

Als u in een ondersteund land woont, voegt u zo geld toe aan uw Apple Pay Cash-account.

Geld kan alleen worden toegevoegd aan Apple Pay Cash voor gebruikers in ondersteunde landen. Hoewel deze functie in de toekomst waarschijnlijk naar meer ondersteunde landen zal worden uitgerold, kan het toevoegen van contant geld aan Apple Pay alleen in de Verenigde Staten worden gedaan.

  1. Zorg ervoor dat Apple Pay Cash is ingesteld. Tik op Instellingen > Wallet & Apple Pay en tik op de schakelaar Apple Cash om deze in te schakelen. Volg de instructies om uw identiteit te verifiëren.

    Image
    Image
  2. Een Apple Pay Cash-kaart moet worden toegevoegd aan de Wallet-app. Open de Wallet-app en tik op de Apple Pay Cash-kaart.
  3. Tik op de drie horizontale stippen in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot de instellingen van de bankkaart.

  4. Tik op Geld toevoegen en voer het bedrag in dat u aan uw kaart wilt toevoegen vanaf de bankrekening die aan uw Cash-kaart is gekoppeld. Kies een bedrag uit de QuickBar boven aan het toetsenblok of typ een aangepast bedrag. Tik op de knop Toevoegen.

    Image
    Image

    De bankrekening die aan de kaart is gekoppeld, kan op dezelfde instellingenpagina worden bekeken en op elk moment worden gewijzigd.

Apple Pay-saldo controleren

Als iemand je geld heeft gestuurd of als je het saldo van je Apple Pay Cash-kaart wilt zien, wordt dit weergegeven in de rechterbovenhoek van de Apple Pay Cash-kaart, zodat je het kunt zien zodra je de Wallet opent app.

  1. Open de Wallet-app en tik op uw Apple Pay Cash-kaart.
  2. Tik op de drie horizontale stippen in de rechterbovenhoek om de kaartinstellingen te zien.
  3. Weergegeven onder de optie "Geld toevoegen" is uw saldo.

    Image
    Image

Wat zijn de verschillende onderdelen van Apple Pay?

Er zijn drie verschillende onderdelen van Apple Pay waarvan u op de hoogte moet zijn als u bespreekt hoe u er geld aan kunt toevoegen.

  • Wallet-app: verschijnt op iPhones en iPads en is waar Apple Pay en Apple Pay Cash zich bevinden.
  • Apple Pay: gebruikt om online en contactloze betalingen te doen, zo eenvoudig als het indrukken van een knop om het te bevestigen. Apple Pay gebruikt een bestaande bankpas of creditcard om bedrijven of diensten te betalen.
  • Apple Cash: hiermee kan geld van de ene persoon naar de andere worden verzonden, worden opgeslagen in uw digitale account en worden gebruikt voor aankopen overal waar Apple Pay wordt geaccepteerd. Dit is het gedeelte waar u geld kunt toevoegen aan Apple Pay.

Aanbevolen: