Netflix lanceert zijn eigen begeleidende website, Tudum

Netflix lanceert zijn eigen begeleidende website, Tudum
Netflix lanceert zijn eigen begeleidende website, Tudum
Anonim

Netflix' nieuwe website, Tudum, is bedoeld als een informatiecentrum voor nieuws, verhalen achter de schermen en meer over de shows en films van het platform.

Als je ooit hebt willen zoeken naar aankomende releases, meer wilt weten over castleden, of zelfs interessante weetjes wilt leren, dan biedt Tudum je. Of zal bieden. Volgens de aankondiging van Netflix is de nieuwe begeleidende website nog maar net begonnen en zal deze naarmate de tijd vordert verder worden uitgebouwd.

Image
Image

Momenteel presenteert Tudum een aantal Netflix-eigendomsgerelateerde verhalen en weetjes - van een lijst met paaseieren in Red Notice tot de nieuwe Emily in Paris-trailer. Het plan is om het nog meer uit te werken met zaken als nieuws over welke shows worden vernieuwd en wanneer er nieuwe seizoenen komen, waar soundtracks te vinden zijn en meer.

Je kunt ook inloggen op je Netflix-account terwijl je Tudum bezoekt, wat een iets persoonlijkere ervaring zal bieden. Meer specifiek zal Tudum een categorie 'Aanbevolen voor jou' maken op basis van de shows en films die je hebt bekeken. Voor mij biedt het een lot verhalen over Lost in Space.

Tudum is nu live, hoewel het nog in test is, dus er zal in de toekomst veel veranderen of worden bijgewerkt. Voor nu kun je het bezoeken om te zien welke traktaties er zijn over sommige van je favoriete Netflix Originals, met of zonder inloggen.

Aanbevolen: