Apple en Prince William werken samen voor exclusieve fitness+ content

Apple en Prince William werken samen voor exclusieve fitness+ content
Apple en Prince William werken samen voor exclusieve fitness+ content
Anonim

Ben je een fan van stevige wandelingen en van de Britse koninklijke familie? Apple heeft een smartwatch-app voor je.

De techgigant heeft via een bedrijfsblogpost een exclusief team aangekondigd met prins William, kleinzoon van de huidige koningin van Engeland. The Prince zal een aflevering van Time to Walk vertellen, de populaire Apple Watch-audio-ervaring die smartwatch-bezitters aanmoedigt om actief te blijven.

Image
Image

Tijdens de 40 minuten durende aflevering leidt Zijne Koninklijke Hoogheid Apple Watch-bezitters op een lange wandeling terwijl hij zijn leven en het belang van fysieke fitheid bespreekt.

"Hij reflecteert ook op een luchthartig moment waarop hij uit zijn comfortzone werd gehaald, de waarde van luisteren als een manier om anderen te machtigen, en een ervaring die hem ertoe bracht prioriteit te geven aan geestelijke gezondheid", schreef Apple.

De aflevering gaat in première op 6 december en zal op dat moment on-demand beschikbaar zijn voor alle Fitness+-leden.

De hele Time to Walk-serie is alleen beschikbaar voor Fitness+-abonnees, hoewel de audio van Prince William twee keer zal worden uitgezonden op Apple Music 1, het vlaggenschip van het bedrijf voor abonnees van Apple Music.

Prins William is niet de enige spraakmakende gast die Apple heeft overtuigd om gebruikers te helpen bij het maken van een wandeling. In Time to Walk waren gedurende de twee seizoenen ook Dolly Parton, Randall Park, Jane Fonda, Naomi Campbell, Stephen Fry, Dr. Sanjay Gupta en anderen te zien.

Aanbevolen: