GeForce Now Game-streaming is krachtiger dan ooit met een RTX 3080-lidmaatschap

GeForce Now Game-streaming is krachtiger dan ooit met een RTX 3080-lidmaatschap
GeForce Now Game-streaming is krachtiger dan ooit met een RTX 3080-lidmaatschap
Anonim

Als je games met GeForce Now hebt gestreamd, maar hogere resoluties en framesnelheden wilt, overweeg dan om er weer in te duiken.

NVIDIA's streamingdienst voor videogames, GeForce Now, heeft zojuist een aanzienlijke prestatieverbetering gekregen. Zolang je een GeForce Now-lidmaatschap hebt, kun je je stream-instellingen aanpassen voor nog snellere en soepelere gameplay. Het voordeel is dat je voor de beste prestaties het hoogste lidmaatschap nodig hebt, het RTX 3080-niveau.

Image
Image

Maar als je het juiste GeForce Now-account en een snelle internetverbinding hebt, kun je je gestreamde games een echte metaforische kans geven. Met nieuwe instellingsopties kun je je streaminstellingen aanpassen voor een resolutie van 1440p en tot 120 frames per seconde. Dit is van toepassing op de kwaliteit van de stream zelf en niet op de afzonderlijke games, dus je hoeft de instellingen maar één keer te wijzigen om deze toe te passen op alles wat je speelt.

Samen met de nieuwe prestaties zijn er nog zes games toegevoegd aan de bibliotheek van GeForce Now. Century: Age of Ashes is een gratis multiplayer-game waarin je vecht terwijl andere spelers op draken rijden. Er is ook de middeleeuwse nederzettingssimulator, Clanfolk, en de monstervechter Coromon. Als chaotische samenwerking meer jouw stijl is, kun je HYPERCHARGE: Unboxed bekijken. Of bekijk Phoenix Point: Complete Edition als je in de stemming bent voor iets dat een meer strategische benadering van gevechten vereist. Maar als je op zoek bent naar een actie-RPG, probeer dan Thymesia.

Image
Image

Extra opties zijn nu ook beschikbaar, zolang je op een pc speelt via een Chrome- of Edge-webbrowser. Je kunt ze vinden in je GeForce Now-instellingen voor streamingkwaliteit onder Aangepast.

Correctie 22-8-2022: Titel en alinea's 2, 3 en 5 bijgewerkt om een nauwkeurigere beschrijving van Nvidia's Cloud Gaming-service weer te geven.

Aanbevolen: