Nieuwe kleurrijke opties beschikbaar voor de PlayStation 5

Nieuwe kleurrijke opties beschikbaar voor de PlayStation 5
Nieuwe kleurrijke opties beschikbaar voor de PlayStation 5
Anonim

Je kunt binnenkort het uiterlijk van je PlayStation 5 aanpassen met gloednieuwe consolecovers en bijpassende DualSense-controllers.

Volgens Sony zijn er vijf kleuren om uit te kiezen voor zowel de standaard PS5 als de digitale editie. De nieuwe opties worden elk afzonderlijk verkocht, en de kleurrijke controllers worden als eerste gelanceerd op 14 januari 2022.

Image
Image

De nieuwe kleuren zijn onder meer Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Galactic Purple en Starlight Blue. De zwarte en rode opties zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels in bepaalde landen. Dit omvat de Verenigde Staten, Canada, Japan, Duitsland en Korea, om er maar een paar te noemen.

De opties Nova Pink, Galactic Purple en Starlight Blue zullen snel daarna volgen en beschikbaar komen in de eerste helft van 2022.

Sony zei dat de exacte releasedatum per regio en per winkel zou verschillen, dus het raadt aan om lokale retailers te controleren om te zien of en wanneer ze beschikbaar zijn. Het bedrijf zei ook dat de covers en controllers in de loop van 2022 hun weg naar andere landen zullen vinden, maar gaf geen details.

Je kunt de rode en zwarte covers en de blauwe, roze en paarse controllers vooraf bestellen via de PlayStation Direct-service.

De nieuwe controlleropties kosten $ 74,99 en zijn op 14 januari en 11 februari beschikbaar via PlayStation Direct bij retailers. De consolecovers kosten $ 54,99 en zijn vanaf 21 januari verkrijgbaar in Sony's online winkel en op 18 februari elders.

Het is belangrijk om te onthouden dat de standaard PS5- en Digital Edition-covers verschillend zijn en niet onderling uitwisselbaar. Kopers moeten er zeker van zijn dat ze de juiste hoes voor hun model bestellen.

Aanbevolen: