Uw Chromebook-camera kan nu meer dingen

Uw Chromebook-camera kan nu meer dingen
Uw Chromebook-camera kan nu meer dingen
Anonim

Een nieuwe update voor de Camera-app van Chromebook heeft nieuwe functies toegevoegd, zoals het scannen van documenten en de optie om aangepaste camerahoeken in te stellen.

Google's nieuwste update voor de Chromebook Camera-app bevat een aantal nieuwe functies die passen bij het scannen van QR-codes, cameratimers, enzovoort. Nu kunt u ook de camerahoek van uw Chromebook aanpassen en bijsnijden (om op te slaan voor later gebruik), en deze ook gebruiken om documenten te scannen.

Image
Image

Volgens Google kun je documenten scannen en opslaan als JPEG- of PDF-bestand met de camera aan de voor- of achterkant van je Chromebook.

Eenmaal in de scanmodus (ook gebruikt voor QR-codes), hoeft u het document alleen maar tegen de juiste camera te houden. De app detecteert automatisch de randen van uw document en voltooit de scan wanneer u een foto maakt.

Als je een externe camera gebruikt, kun je nu ook de functie Pan-Tilt-Zoom gebruiken om preventief je videohoeken, zoomen en bijsnijden in te stellen. De app herkent je instellingen en reset niets of schakelt naar de standaardinstellingen, zelfs niet als je overschakelt van een videogesprek naar het opnemen van een video.

Image
Image

De nieuwe Chromebook Camera-update is nu live. Meer functies, zoals de mogelijkheid om GIF's te maken door maximaal vijf seconden video op te nemen, zijn gepland voor begin 2022.

Als je toekomstige updates wilt testen voordat ze openbaar worden uitgebracht, kun je ook lid worden van de Chrome OS-bètacommunity.

Aanbevolen: