Hoe Amazon-muziek op meerdere apparaten te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe Amazon-muziek op meerdere apparaten te streamen
Hoe Amazon-muziek op meerdere apparaten te streamen
Anonim

Wat te weten

  • Download je favoriete Amazon Music-nummers naar je smartphone, tablet of computer.
  • Schakel de internet- en mobiele verbinding van je apparaat uit en luister naar je gedownloade nummers.
  • Begin met het streamen van Amazon Music op een ander apparaat.

Uitzoeken hoe je op meer dan één apparaat naar Amazon Music kunt luisteren, kan verwarrend zijn. In deze gids wordt uitgelegd hoe elk Amazon Music Unlimited-abonnement werkt, wat de beperkingen zijn voor streaming en hoe je Amazon Music het beste op meerdere apparaten kunt gebruiken, zelfs als je abonnement zegt dat je er maar één kunt gebruiken.

Hoe stream ik Amazon-muziek op twee apparaten?

Het type Amazon Music-abonnement dat je hebt, bepa alt het aantal apparaten waarop je muziek kunt streamen en de hoeveelheid gelijktijdig luisteren die is toegestaan.

Hier is een overzicht van elk Amazon Music-abonnement en zijn limieten.

  • Amazon Music-abonnement voor één apparaat. Het abonnement voor één apparaat beperkt u tot uw ene primaire apparaat en staat helemaal niet toe om op andere apparaten te luisteren, zelfs als u hetzelfde account gebruikt. Als je op meer apparaten naar Amazon Music wilt luisteren, moet je upgraden naar een ander abonnement.
  • Amazon Music Unlimited individueel abonnement. Met het onbeperkte individuele abonnement heb je toegang tot Amazon Music op zoveel apparaten als je wilt, maar beperkt je je tot het gebruik van één tegelijk. Als u meer dan één apparaat tegelijk wilt gebruiken, moet u upgraden naar het onbeperkte gezinsabonnement.
  • Amazon Music Unlimited Family Plan. Met het Unlimited Family Plan heb je toegang tot Amazon Music en kun je tegelijkertijd luisteren op zes apparaten.
  • Amazon Music Prime. Amazon Prime-gebruikers hebben toegang tot een kleine selectie van Amazon Music op verschillende apparaten, maar zijn beperkt tot één actieve sessie tegelijk.

Je hebt het Amazon Music Unlimited Family Plan nodig om op meerdere apparaten tegelijk te kunnen luisteren. De abonnementen Unlimited Individual en Amazon Music Prime ondersteunen meerdere apparaten, hoewel ze beperkt zijn tot één actieve stream tegelijk.

Hoe luister ik naar Amazon-muziek op twee apparaten zonder meer te betalen?

Hoewel de limieten op de verschillende Amazon Music-abonnementen frustrerend kunnen zijn, is er een manier om sommige van deze beperkingen te omzeilen.

Image
Image

Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete nummers downloaden in de Amazon Music-app en vervolgens het internet van je apparaat uitschakelen, zodat Amazon niet kan zien dat je de app gebruikt om te luisteren.

Image
Image

Je kunt dit doen door de wifi van je apparaat uit te schakelen of de vliegtuigmodus in te schakelen als die er is.

Als je de Amazon Music-app op je iPhone of Android-smartphone gebruikt, moet je naast wifi ook de mobiele verbinding uitschakelen. Beide zijn uitgeschakeld wanneer de vliegtuigmodus is ingeschakeld.

Zodra je dat hebt gedaan, kun je naar de gedownloade Amazon Music-nummers luisteren op het offline apparaat en kan iemand anders de Amazon Music-bibliotheek streamen met je account ergens anders.

Je hebt toegang tot je gedownloade nummers in de Amazon Music-app door Bibliotheek > Recent gedownload. te selecteren

Hoeveel apparaten kunnen één Amazon Music-account gebruiken?

Met het onbeperkte individuele abonnement en het onbeperkte gezinsabonnement van Amazon Music kunt u zich met uw Amazon-account op meerdere apparaten aanmelden. Amazon Prime-gebruikers kunnen hun accounts ook gebruiken om toegang te krijgen tot Amazon Music Prime op al hun apparaten.

Met het Amazon Music Single-Device Plan, zoals de naam al aangeeft, kun je de service slechts op één apparaat gebruiken.

Kan ik op meerdere apparaten streamen met Amazon Prime?

Amazon Prime-abonnees hebben toegang tot de muziekstreamingservice Amazon Music Prime op al hun apparaten, maar er is een limiet voor één apparaat tegelijk.

Er zijn verschillende significante verschillen tussen Amazon Music Prime en Amazon Music Unlimited die het overwegen waard zijn voordat je je aanmeldt of van de ene naar de andere overschakelt. De grootste is dat Amazon Music Prime ongeveer 2 miljoen nummers heeft, terwijl Amazon Music Unlimited meer dan 50 miljoen ontgrendelt.

Kun je muziek streamen op meerdere apparaten?

Zoals hierboven vermeld, beperken de verschillende muziekabonnementen van Amazon hoe je hun audiobibliotheek op je primaire apparaten kunt streamen.

Vergeet echter niet dat je ook audio van je smartphone, tablet of computer naar een luidspreker kunt casten. Je kunt je apparaat mogelijk ook verbinden met meerdere Bluetooth-luidsprekers, wat je Amazon Music-luisteropties behoorlijk kan vergroten.

FAQ

    Hoe kan ik Amazon Music op meerdere apparaten tegelijk afspelen?

    Om muziek op alle Alexa-apparaten tegelijk af te spelen, kun je de apparaten combineren en Alexa gebruiken voor audio in meerdere kamers. Ga in de Alexa-app naar Devices > + > Set Up Multi-Room Music en maak een groep. Om muziek in meerdere kamers te bedienen, kun je Alexa vertellen waar je naar wilt luisteren en de groepsnaam gebruiken, zoals "Alexa, speel spa-muziek af op [groepsnaam]."

    Kan ik dezelfde afspeellijsten op meerdere apparaten hebben met Amazon Music?

    Als je wilt dat je afspeellijsten op al je apparaten worden gesynchroniseerd wanneer je een afspeellijst maakt met Amazon Music, zorg er dan voor dat je je afspeellijsten beheert terwijl Online Music is geselecteerd onder Bibliotheek Wijzigingen die zijn aangebracht terwijl Offline muziek is geselecteerd, worden helaas niet overgedragen. Je kunt ook zeggen: "Alexa, voeg [nummer/album/artiest] toe aan [naam afspeellijst]., " en de afspeellijst is beschikbaar op al je Alexa-apparaten.

Aanbevolen: