WhatsApp-ondersteuning voor meerdere apparaten krijgt openbare bètabeschikbaarheid

WhatsApp-ondersteuning voor meerdere apparaten krijgt openbare bètabeschikbaarheid
WhatsApp-ondersteuning voor meerdere apparaten krijgt openbare bètabeschikbaarheid
Anonim

WhatsApp's ondersteuning voor meerdere apparaten is nu in openbare bèta, zodat je elk gewenst apparaat kunt gebruiken zonder dat je telefoon erop is aangesloten.

Volgens een onlangs bijgewerkte pagina met veelgestelde vragen, kunt u met het nieuwe opt-in-programma maximaal vier begeleidende apparaten tegelijk gebruiken. De bètaversie voor meerdere apparaten is beschikbaar voor gebruik met de nieuwste versie van de WhatsApp-app op zowel Android- als iPhone-apparaten.

Image
Image

WhatsApp geeft aan dat je nog steeds maar één telefoon tegelijk aan je WhatsApp-account kunt koppelen en dat je je nieuwe apparaten handmatig aan je telefoon moet koppelen met het juiste WhatsApp-account.

Het bedrijf vermeldde ook dat de functie voor meerdere apparaten momenteel geen tablets ondersteunt, dus je kunt WhatsApp niet gebruiken op je iPad. WhatsApp-CEO Will Cathcart bevestigde echter eerder aan WABetaInfo dat WhatsApp op iPad uiteindelijk zou gebeuren.

Het is ook belangrijk op te merken dat als je je telefoon meer dan 14 dagen niet gebruikt, je gekoppelde apparaten de verbinding met WhatsApp verbreken, maar in werkelijkheid zou dat geen probleem moeten zijn, aangezien de meeste mensen hun telefoon gebruiken elke dag.

Bovendien werken bepaalde WhatsApp-functies niet met de openbare bèta voor meerdere apparaten, waaronder het bekijken van de live locatie op begeleidende apparaten, het wissen of verwijderen van chats op begeleidende apparaten als uw primaire apparaat een iPhone is, het verzenden van berichten met een link previews van WhatsApp Web en meer.

Het is onduidelijk wanneer de functie voor meerdere apparaten uit de openbare bèta verdwijnt en beschikbaar wordt voor alle WhatsApp-gebruikers, maar het is veilig om te zeggen dat er in de komende maanden een officiële update kan worden uitgerold.

WhatsApp heeft dit jaar links en rechts updates uitgebracht voor zijn gebruikers, waaronder Android Auto-ondersteuning, de mogelijkheid om foto's en video's van betere kwaliteit te delen, extra privacyaanpassingsopties en meer.

Aanbevolen: