Hoe watermerken in Word te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe watermerken in Word te verwijderen
Hoe watermerken in Word te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Word voor Windows of Word Online: Ga naar het tabblad Design en selecteer Watermark > Remove Watermark.
  • Word voor Mac: Selecteer het tabblad Design. Kies in de groep Pagina-achtergrond Watermark. Selecteer Geen watermerk.
  • Alle versies van Word: als het document secties bevat die niet zijn gekoppeld, herha alt u deze stappen voor elke sectie.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u watermerken in Microsoft Word verwijdert. Deze informatie is van toepassing op Word 2019, 2016, 2010, 2007, Word voor Mac, Word voor Microsoft 365 en Word Online.

Een watermerk verwijderen in Word voor Windows of Word Online

Watermerken in Word markeren pagina's van uw document, beschermen uw inhoud en identificeren de status of beveiligingsbehoeften van uw project. Ze verwijderen wanneer ze hun doel hebben bereikt, is net zo eenvoudig als ze toevoegen.

Selecteer op het tabblad Design Watermark, helemaal rechts op het scherm. Selecteer Verwijder watermerk. In Word 2010 en Word 2007 is Watermark te vinden onder het tabblad Pagina-indeling en in de groep Pagina-achtergrond.

Image
Image

Als het watermerk er nog steeds is, is het mogelijk dat Word het watermerk in het kopgedeelte heeft verankerd als het aan een specifieke sectie is gekoppeld. Dubbelklik op het koptekstgebied, selecteer het watermerk zelf en druk vervolgens op Delete.

Als uw document secties bevat die niet aan elkaar zijn gekoppeld, moeten deze stappen worden herhaald om het watermerk uit elke afzonderlijke sectie te verwijderen.

Een watermerk verwijderen in Word voor Mac

Klik op het tabblad Ontwerp. Klik in de groep Pagina-achtergrond op Watermerk om het vak Watermerk invoegen weer te geven. Selecteer Geen watermerk Klik in Word voor Mac 2011 op het tabblad Pagina-indeling en selecteer de groep Pagina-achtergrond en klik vervolgens op Watermark

Image
Image

Als het watermerk er nog steeds is, kan het in een specifieke sectie aan de kop worden verankerd. De oplossing is hetzelfde als de Windows-versie van Word: dubbelklik op het koptekstgebied om het te openen, klik op het watermerk en selecteer Delete.

Net als bij Word voor Windows, als uw Word voor Mac-document meerdere secties en sectie-einden bevat die niet zijn gekoppeld en watermerken bevatten, moet u het watermerk van elke sectie afzonderlijk verwijderen door de bovenstaande stappen te herhalen.

Aanbevolen: